Přejít na obsah

Kalibrace spotřeby po výměně trysek

karel

Doporučené příspěvky

Ahoj,potřebuji nastavit,zkalibrovat spotřebu nebo průtok nafty po výměně trysek.Mám OI r.2003,ALH,66kw a trysky Sprint 764.Poradí někdo?Dík.

Já ti sice neporadím ,ale zato se tě zeptám zda je to poznat a jak moc..... :palec2:

Editováno: , autor: olaf
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,potřebuji nastavit,zkalibrovat spotřebu nebo průtok nafty po výměně trysek.Mám OI r.2003,ALH,66kw a trysky Sprint 764.Poradí někdo?Dík.

Já ti sice neporadím ,ale zato se tě zeptám zda je to poznat a jak moc..... :palec2:

Poznat to je celkem dost.Zátah opravdu paráda,trošku to zakouří,když tomu pořádně šlápneš.Jinak jak jsem si psal s Reeshou z dieselpower fora tak by tam měl být nárust o 30 koní.Až na ten problém s ukazatelem spotřeby že kecá :palec2: Doporučuji.

Odkaz ke komentáři

Kanal 30 tusim ze u tech novych budiku to je.

Ty jsi taky ze SM? Odkud přesně?Za kolik to zkalibruješ?Dík

Odkaz ke komentáři

Jsem z Ceskeho Tesina.Nevim zda se trefime s tim kalibrovanim ale klidne se ozvy.Nic za to nechci.

Odkaz ke komentáři

Jsem z Ceskeho Tesina.Nevim zda se trefime s tim kalibrovanim ale klidne se ozvy.Nic za to nechci.

O.K.Do Třince jezdim,tak až to bude aktualní tak se ozvu.Pošleš mi přes SZ telefon?Dík

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...