karel Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Ahoj,potřebuji nastavit,zkalibrovat spotřebu nebo průtok nafty po výměně trysek.Mám OI r.2003,ALH,66kw a trysky Sprint 764.Poradí někdo?Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 (editace) Ahoj,potřebuji nastavit,zkalibrovat spotřebu nebo průtok nafty po výměně trysek.Mám OI r.2003,ALH,66kw a trysky Sprint 764.Poradí někdo?Dík. Já ti sice neporadím ,ale zato se tě zeptám zda je to poznat a jak moc..... Editováno: 19. Květen 2007, autor: olaf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Ahoj,potřebuji nastavit,zkalibrovat spotřebu nebo průtok nafty po výměně trysek.Mám OI r.2003,ALH,66kw a trysky Sprint 764.Poradí někdo?Dík. Kanal 30 tusim ze u tech novych budiku to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 20. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Ahoj,potřebuji nastavit,zkalibrovat spotřebu nebo průtok nafty po výměně trysek.Mám OI r.2003,ALH,66kw a trysky Sprint 764.Poradí někdo?Dík. Já ti sice neporadím ,ale zato se tě zeptám zda je to poznat a jak moc..... Poznat to je celkem dost.Zátah opravdu paráda,trošku to zakouří,když tomu pořádně šlápneš.Jinak jak jsem si psal s Reeshou z dieselpower fora tak by tam měl být nárust o 30 koní.Až na ten problém s ukazatelem spotřeby že kecá Doporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 20. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Ahoj,potřebuji nastavit,zkalibrovat spotřebu nebo průtok nafty po výměně trysek.Mám OI r.2003,ALH,66kw a trysky Sprint 764.Poradí někdo?Dík. Kanal 30 tusim ze u tech novych budiku to je. Ty jsi taky ze SM? Odkud přesně?Za kolik to zkalibruješ?Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Ahoj,potřebuji nastavit,zkalibrovat spotřebu nebo průtok nafty po výměně trysek.Mám OI r.2003,ALH,66kw a trysky Sprint 764.Poradí někdo?Dík. Kanal 30 tusim ze u tech novych budiku to je. Ty jsi taky ze SM? Odkud přesně?Za kolik to zkalibruješ?Dík Jsem z Ceskeho Tesina.Nevim zda se trefime s tim kalibrovanim ale klidne se ozvy.Nic za to nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 20. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Ahoj,potřebuji nastavit,zkalibrovat spotřebu nebo průtok nafty po výměně trysek.Mám OI r.2003,ALH,66kw a trysky Sprint 764.Poradí někdo?Dík. Kanal 30 tusim ze u tech novych budiku to je. Ty jsi taky ze SM? Odkud přesně?Za kolik to zkalibruješ?Dík Jsem z Ceskeho Tesina.Nevim zda se trefime s tim kalibrovanim ale klidne se ozvy.Nic za to nechci. O.K.Do Třince jezdim,tak až to bude aktualní tak se ozvu.Pošleš mi přes SZ telefon?Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Od 2001 to přes Vag nejde ....... alespoň jsem na to ještě nikde nanarazil pokud se to povedlo tak prosím o postup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 ...taky jsme se n to jednou ptal, nikdo nevedel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Asi mate recht sakra ja to zjistoval a prej jedine softwerove by to snad nejak slo ale to jsem zatim neresil ani po tom nepatral.Ja s tim nejak posachoval v kanalu 30 a ukazuje mi ti 5.7 dlouhodobou.Coz mi sedi a mam 764 trysky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 U přístrojovky do 00 dle obrázku od MR 2001 asi ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Tak uz vim jak na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 24. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Tak uz vim jak na to. Ještě prozraď za koliiiiiiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.