Harley1006 Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Myslíte že se mi to povede to tam namontovat.Eventuelně nevíte někdo kam se připojují konektory tech clon?? Zdali je to pouze plus a kostra nebo neco specialniho.Nemam bohuzel dílenskou příručku pro VW... Jestli se mi to povede tak dam navod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Myslíte že se mi to povede to tam namontovat.Eventuelně nevíte někdo kam se připojují konektory tech clon?? Zdali je to pouze plus a kostra nebo neco specialniho.Nemam bohuzel dílenskou příručku pro VW...Jestli se mi to povede tak dam navod Nějaké clony s osvětlením jsem v Etce našel i na OII, ale víc jsem po tom nepátral,jak by to bylo s elektrikou a tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 27. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 (editace) A nahodou Elektricka schemata na Golfa 5 nebo dilenskou prirucku na VW Golf 5 ??? Ta clona u ridice ma v sobe zabudovany ovladani ke garazovym vratu ( az tri kody si pamatuje ), plne programovatelne dle libosti. Uz nebudu muset konecne myslet na ovladac od dveri pokazde kdyz pojedu s autem pryc. Ted to jeste zapojit a bude. Editováno: 17. Červen 2007, autor: Harley1006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 V tej clone je aj vysielač? Audiny ho totiž majú pod nárazníkom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 2. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 V tej clone je aj vysielač? Audiny ho totiž majú pod nárazníkom. Vim o tom ,ale tady je i vysilac, cele je to v te clone. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLipi Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 mam G5 a taky po tom docela patram, ale moc informaci jsem nenasel, navic jeste jedna komplikace - mas EU nebo US verzi ? Pry se to lisi frekvencema, ktery se to umi naucit, nevim co je na tom pravdy a na ebay jsou na prodej pouze US verze a moc lidi si to nekupuje, tak se mi to nezda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 I to blbý Polo, který jsem koupil manželce, má obě zrcátka ve clonách osvětlený. K nám tenhle výkřik techniky holt ještě nedorazil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 I to blbý Polo, který jsem koupil manželce, má obě zrcátka ve clonách osvětlený. K nám tenhle výkřik techniky holt ještě nedorazil. Je zajímavý,že podle Etky i na OII ty osvětlené clony existují a možná by měly i jít objednat,když mají svoje číslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 17. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 mam G5 a taky po tom docela patram, ale moc informaci jsem nenasel, navic jeste jedna komplikace - mas EU nebo US verzi ? Pry se to lisi frekvencema, ktery se to umi naucit, nevim co je na tom pravdy a na ebay jsou na prodej pouze US verze a moc lidi si to nekupuje, tak se mi to nezda Koukal jsem se na stranky virobce a tam jsou uverejneny podporovane znacky i s frekvencema. Tak jsem tam nasel tu moji a podporuje ji to....Je to na stránkách vírobce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Dík za dobrý link. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Chci se zeptat jestli už máte někdo namontovaný sluneční clony s ovládáním garážových vrat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Chci se zeptat jestli už máte někdo namontovaný sluneční clony s ovládáním garážových vrat . Je to dobra vychytavka, jen asi nebudou delat tmavou barvu slunecni clony jako je interier u RSa. Takze mam jasno, svetly tam nedam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Napiš sem prosím tě č. dílu té řidičovy clony. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 pak sem hodte info jak to s tou clonou dopadlo, taky mě ty normalni ovladače schovaný v jumbu moc nebaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Jo a kdyby jste nekdo narazil na clony v cerny barve, tak to sem taky hodte!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 pak sem hodte info jak to s tou clonou dopadlo, taky mě ty normalni ovladače schovaný v jumbu moc nebaví Já mám ovladač ve středové schránce nad rádiem, je to celkem v poho, ale samozřejmě clona je clona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 tam mam navrtanou navi, takze to je pro mě nepoužitelný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Tak jak to vypadá s těma clonkama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Lacnejšie asi výde kúpiť jeden ovládač od brány, namontovať ho niekam do motorového priestoru a tlačidlá a napájanie potiahnuť kláblami kamsi inam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Už máte někdo konečně namontovaný zrcátko s ovládáním vrat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 9. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Vzhledem k tomu ,že se mi nepovedlo sehnat protikus te svorkovnice tak jsem ji nakonec prodal. Shanel jsem ji ve VW a tam mi řekli, že mi ji samotnou neprodaji a ani mi nepomůžou se schematem zapojení. Pokud si to u nich necham udělat tak prý není problém, ale bez montáže ani ránu. Jinak verze EU VW stojí cca 5000,- + 500,- nejake pomocné díly + práce tak jsem koupil za 300,- nový ovladač a mám ho v autě položený. Možná pokud budu někdy do budoucna rozebírat popelník, rádio atd. tak ho zabuduji dle návodu z německého fora ZDE a bude po problému, jen se občas budou muset vyměnit baterie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.