tomina Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Posledni mesic se mi pri zapnuti klicku cca na pul vteriny rozsviti kontrolka EPC, mam motor TDi r.v. 2000. Nikdy pred tim se mi kontrolka nerozsvitila a myslel sem, ze u TDi ma probliknout jen zhaveni a v pripade poruchy bude svitit taky jen kontrolka zhaveni. Nevite co v mem pripada EPC signalizuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 to mi dela taky, neresim, je to vec inicializace budiku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 (editace) na ceste do budapesti sa mi rozsvietilo EPC potom som urobil 200km domov a stale svieti-po nastartovani motora nechce zhasnut.co s tim?VAG-dat to do povodne nastavenie?dakujem.mam benzin 1.6 75kw r.v.2005 ps:pred 2dna som odpojil bat na cca 15min Editováno: 19. Duben 2009, autor: mysterx888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 co píše VAG ? bez VAGu jsou to jen dohady podle kterých nic nespravíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 (editace) co píše VAG ?bez VAGu jsou to jen dohady podle kterých nic nespravíš na konec bol to spinac brzdy vymazal som to no dufam ze bude ok.este vymenim 1xziarovka na 3.brzdove svetlo. Editováno: 26. Duben 2009, autor: mysterx888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrouda Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Zdravím, u TDI r.v. 2002 mi nejdřív začala druhý den po úspěšném absolvování technické svítit kontrolka "obložení". Předpokládám, že bude stačit pouze vyměnit staré za nové Po cca dvou týdnech provozu začala blikat kontrolka žhavení a teď už stále svítí brzdová světla... (ty už reagují leda na vyndání pojistky) jak jsem pročítal jiná témata, bude nejlepší ověřit na diagnostice (u kámoše) původ závady a nejspíš se jedná o vadný spínač brzdových světel? Když se přidá ještě prázdná nádrž, tak na můj vkus už na mě těch kontrolek svítí nějak moc... Aspoň že ta technická proběhla OK!!! : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.