Skoda Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 (editace) Kupil som nove autoradio a neviem či mám alebo nemám prehodit volaké káble na ISO konektore. V manuály od rádia mám toto: 4 - pamäť +12V 5 - Výstup auto antény ?????? 7 - +12V (na zapaľovanie) 8 - Zem vopred dik za odpoved Editováno: 23. Květen 2007, autor: Skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Pozice č.4 a č.7 mezi sebou přehoď...můžeš i v ISO u rádia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Pozice č.4 a č.7 mezi sebou přehoď...můžeš i v ISO u rádia... Některé rádia mají dokonce na kabelech spoje např. sony takže není potřeba přepojovat iso ale jen rozpojit a prohodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Pozice č.4 a č.7 mezi sebou přehoď...můžeš i v ISO u rádia... Některé rádia mají dokonce na kabelech spoje např. sony takže není potřeba přepojovat iso ale jen rozpojit a prohodit tak, tak, nezapomenou na napájení antény Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 a hlavne nezapomenout na HLADANIE Pozice č.4 a č.7 mezi sebou přehoď...můžeš i v ISO u rádia... Některé rádia mají dokonce na kabelech spoje např. sony takže není potřeba přepojovat iso ale jen rozpojit a prohodit tak, tak, nezapomenou na napájení antény Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superflo Vloženo 10. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2011 (editace) Obraciam sa na Vas s prozbou. Mam Fabiu 1,4TDi r.v. 2006. Pri instalacii autoradia ALPINE 102Ri som na svorkovnici A zo strany auta "nenasiel" spinanych 12V. Cize nemozem zapojit autoradio na kluc, je stale zapojene na 12V (zlty a cerveny kabel, no nie na jednu svorku...) V pripade zapojenia radia na jednu svorku 12V (zlty aj cerveny kabel) ma vysoky odber cca 160mAv kludovom stave (ak je vypnute), co je vela a zerie to bateriu. Precital som si vela rad aj so spravnym zapojenim radia Alpine ako je to tu hodene na fore. Takto som zmeral ISO konektor v aute. A1 - +12V - tu mam pripojeny zlty vodic radia A2 - +5V stalych A8 - GND - cierny vodic radia A7 - +12V stalych - tu mam pripojeny cerveny vodic radia A6 - dimmer - podsvietenie autoradia pri zapnuti svetiel - oranzovy vodic A5 - napajanie FANTOMA - modry vodic radia A4 - +12V stalych A3 - objavi sa 12V po zapnuti klucika do polohy I (ale je tam velmi slaby tenky drat...) - tu pripojit CERVENY??? Ak by niekto mal foto s farbami dratov na napajanie bol by som povdacny... Dakujem s pozdravom Editováno: 10. Říjen 2011, autor: superflo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 3. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2011 (editace) A1 = GALA (informace o rychlosti auta) A2 = tam by nic být nemělo A3 = K-line A4 = spínané +12V (odpojí se až po vytažení klíčku) A5 = stálé +12V A6 = osvětlení přístrojů (dimmer) A7 = stálé +12V A8 = zem pro zapojení musíš vyhodit a zaizolovat pin 5 (místo něj se dává napájení fantomu z radia) a přehodit 4 a 7... to vše platí za předpokladu, že se v tom ještě nikdo nevrtal... Editováno: 3. Listopad 2011, autor: Royce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superflo Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 to royce: jj už to facha, nejaky dobrak prestrihol hnedo/cerveny kabel cca 15cm od konektora takze A4 - je spinaných +12V este raz dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomes001 Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 Zdravím, dnes mi přišlo rádio Kenwood KDC-4051UG a mám hned problém. Ve fabii jsem měl instalovanou sadu HF Nokia C7w, po přijetí hovou se na origo radio objevilo "phone" a zvuk šel přes rádio do reproduktorů. Sada byla připojena mimo ISO konektor viz obrazek dvěma piny: http://imageshack.us/photo/my-images/19/img2079yx.jpg/ Otázka je, kam to připojit na nové radio aby to fungovalo? Do ISO konektoru (na radiu) jsou jen 4 kabely: spinane 12V, stale 12V, zem a č.5 pro vystup. Jsou zde take nezapojene dratky:mute, pripojeni na volant. Neměl bych drát Mute připojit na č.1 v ISU? Kam napojit ty dva drátky ze speciálního konektoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Mám dotaz ohledně pinu A5 modrý kablík, problematika viz. článek http://www.ahc.cz/clanek.php?cislo=12 Můj dotaz je takový, vlastním fabii, ze strany auta mám v ISO připojený modrý kablík s +12V, ze strany auta mám připojený modrý kablik pro napajení antény. Podle článku je to špatně, mohl bych zničit diagnostické zařízení a nejde mi napaájení do antény. Signál mám celkem lepší, ale místy by mohl být lepší, diagnostiku vlastním a pořád mi funguje. Když koupím ten separátor budu mít opravdu lepší příjem signálu rádia? Jak moc je špatný signál bez separátoru? Zkoušel to někdo? Nerad bych kupoval separátor zbytečně. Tomes001: S HF sadou nemám žádné zkušenosti, ale co jsem tak letmo koukal do manualu, tak to tvoje radio nejspíš nebude podporovat. Ale třeba se mýlím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalous Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Zdarvim, mám takovej obecnější dotaz. Ukradli mi tašku s přednim panelem od rádia Kenwood KDC BT-30! Zkouším někde sehnat "náhradní" panel, ale otázka je, jak je náročné do něj dostat kode, aby byl komptaibilní s radiem? Vlastně ještě jeden dotaz, kde by se dal takovej panel sehnat? zatim se mi to moc nedaří... Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 kvalifikovanou odpověď dostaneš tady info@hifistodola.cz nebo na tel.:606 864 864 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.