Matesss Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Zdarec borci Moc moc prosím o radu. Nesvítí mi brzdová svetla.Žárovka OK pojiska OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikaaa Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 (editace) pozri sa na brzdovy spinac Editováno: 15. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smolda Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 ano také mám pocit že to je spínač u brzdového pedálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Zdarec borciMoc moc prosím o radu. Nesvítí mi brzdová svetla.Žárovka OK pojiska OK. Dnes jsem zjistil, že mi taky nesvítí brzdová světla. Sundal jsem dekl nad pedály a vytáhl spínač a zkoušel jsem ho přes žárovku a nic. Párkrát jsem zmáčkl a najednou v něm luplo a zase šlape. Měnil jste ho už někdo? Mám ho raději vyměnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 měnil jsem ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Je tam systém podobnej bajonetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Je tam systém podobnej bajonetu. Jo je to takovej bajonet, měl jsem spínač venku. Už maká. Asi ho ale vyměním. Nechci mít někoho v kufru kvůli nesvítícím brzdovkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Jo je to takovej bajonet, měl jsem spínač venku. Už maká. Asi ho ale vyměním. Nechci mít někoho v kufru kvůli nesvítícím brzdovkám. Přesně tak. Vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Ja som ho tiez menil, je to praca na par minut. Navod je v instalacnych manualoch. Pozor, ked ho mas vybraty, tak mas pri stlacani a otacani velku sancu zlomit vnutro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.