Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

ta bila je pekna, jen nevim jesi bych zrovna do bile sel i kdyz se mi libi :)

• Autor
ta bila je pekna, jen nevim jesi bych zrovna do bile sel i kdyz se mi libi :)

Já myslím, že ostatní vlastnosti bílou přebijou. Sice bílou taky nemusím, ale stálo by na to hodit nějakou fólii a upravit to. Třeba jen nějaké ozdůbky, ale aby to vypadalo!!! :palec2:

Bílá bude brzy in

Bílá bude brzy in

Silně přemýšlím, že až nebudu vědět co s penězma, nechám pomocí fólií změnit Okinku na bílou. Máme doma bílou Astru a je dost cool:)

Bílá bude brzy in

Silně přemýšlím, že až nebudu vědět co s penězma, nechám pomocí fólií změnit Okinku na bílou. Máme doma bílou Astru a je dost cool:)

a mě se zase líbí bílá vectra, ale nevím co je to za typ, ta s těmi zvláštními zrcátky - edition100 s xenony :palec2: a bílá okina je v mých očích taky super, a taky bych nikdy nevěřil rozdíl v ohřívání interiéru sluníčkem.

a mě se zase líbí bílá vectra, ale nevím co je to za typ, ta s těmi zvláštními zrcátky - edition100 s xenony :palec2: a bílá okina je v mých očích taky super, a taky bych nikdy nevěřil rozdíl v ohřívání interiéru sluníčkem.

Jaká Edition 100? O čem je řeč?!

Jaká Edition 100? O čem je řeč?!

myslím u opelu, byl to takový akční model - bílá vectra, astry myslím taky

Jj, máš pravdu, je to edice 100 :)

• Autor

Poslední dobou se mi taky zdá, že bílá není tak špatná!!! Taky bych ji potáhnul částešně fólií, aby byla víc cool!!! :palec2:

Však Edici 100 máme doma-v bílé.

Kurňa chapi, sporťák musí mít žhavou barvu a nejlepší je barva krve - červená i v přírodě je to tak, co je nebezpečné, je většinou červené. Jak se někdo koukne do zpětného a uvidí červenou, tak musí do krajnice lol;)

Kurňa chapi, sporťák musí mít žhavou barvu a nejlepší je barva krve - červená i v přírodě je to tak, co je nebezpečné, je většinou červené. Jak se někdo koukne do zpětného a uvidí červenou, tak musí do krajnice lol;)

:palec2::palec2::palec2:

:vamp přesně tak :vamp

Však Edici 100 máme doma-v bílé.

Však vím, jen jsem si to honem neuvědomil :doh

• Autor

Tak tím si nejsem jistej!!! :p

No ber to z té lepší stránky, máš červený aspoň světla :smich:

souhlas :)

protože to by se pak Veyron a F1 McLaren musely v tý červený dělat, ne? :D

souhlas :)

protože to by se pak Veyron a F1 McLaren musely v tý červený dělat, ne? :D

Co to placas ? Je videt, ze tomu nerozumis !!!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.