mariro Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Čau všichni, máte někdo v autě paket pro špatné cesty? Je to nějak poznat že tam je? Vyplatí se za to připlatit? Díky za všechny názory. No v autě ho mám, a jediné co jsem poznal, že je v motoru čisto a když jsem se párkrát šktnul spodkem tak žádnej problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Čau všichni, máte někdo v autě paket pro špatné cesty? Je to nějak poznat že tam je? Vyplatí se za to připlatit? Díky za všechny názory. No v autě ho mám, a jediné co jsem poznal, že je v motoru čisto a když jsem se párkrát šktnul spodkem tak žádnej problém Tak, tak... myslím, že připlatit se vyplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Tak co připlatit nebo ne?! :help: :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariro Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Tak co připlatit nebo ne?! :help: :help: No já myslím že jo, mám čtyrkolky a jsem s tím dost spokojenej, hlavně je to kompaktní a v motoru čisto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Ten kryt je plastovej ? Už jsem viděl několik OC jak jim něco vyselo pod autem to bych teda nechtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariro Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Ten kryt je plastovej ? Už jsem viděl několik OC jak jim něco vyselo pod autem to bych teda nechtěl No já ho nekontroloval rukama, ale několikrát jsem najel na obrubník a je to plech. Už jsem se začal schánět, jesli by to někdo nedudělal z nerezu, to by bylo napořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Jsem na rozpacích to je ještě 5.500 kč navíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariro Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Jsem na rozpacích to je ještě 5.500 kč navíc Jo Jo tohle už mám nějakej pátek zasebou, ale záleží kde se chceš potloukat. Jinak ale octa do terénu není, menší polní cesta a konec. škoda že motor je tak o 10 cm níže jak celej podvozek. Mám na jednom 16" kola, ale stejně nic moc. Tak jedině na zimu. Se čtyřkolkou v zimě tak do 30 cm sněhu a úplně vphodě. Tam se ten plech vyplatí, nemáš sníh v motoru. Jednou když jsem měl ještě Renolta, jsem měl nacpanej sníh v motoru týden, nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 No já jezdím hodně městskej provoz sem tam dálnice ale terén minimálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariro Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 No já jezdím hodně městskej provoz sem tam dálnice ale terén minimálně. No tak pak je to jenom o čistotě v motoru. To ti neporadím, jezdím dlouhý cesty a celej rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 No já jezdím hodně městskej provoz sem tam dálnice ale terén minimálně. No tak pak je to jenom o čistotě v motoru. To ti neporadím, jezdím dlouhý cesty a celej rok. Kašlu asi na to stejně nevím jestli by to šlo ještě přiobjednat už je to týden a půl ve výrobě a na staré jsem žádný problémy neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariro Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 No já jezdím hodně městskej provoz sem tam dálnice ale terén minimálně. No tak pak je to jenom o čistotě v motoru. To ti neporadím, jezdím dlouhý cesty a celej rok. Kašlu asi na to stejně nevím jestli by to šlo ještě přiobjednat už je to týden a půl ve výrobě a na staré jsem žádný problémy neměl Tak to by už asi nešlo, já takhle zapoměl sítový program Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Kolega to má a je to super! Kryt pod motorem je plech a né plast, ale motor má teda dost špinavej. Tohle je mě ukradený, já chci zvednout pouze podvozek, dřu co se dá! Poraďte prosím, jak to dodělat a co všechno je potřeba. Prosííím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 (editace) Vy se stále bavíte o paketu na špatné cesty dokonce jsem zde na foru našel tuto fotku je to přímo on nebo jak vypadá jak je velkej a hlavně o kolik je blíže k vozovce než plastovej s plastem sem dřel pořád!!!! Editováno: 5. Červen 2007, autor: evzene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 a ještě jedna možnost co mě nabízel borec z jedné firmy která se přímo zaměřuje na výrobu (šusplechu) pod motor a převodovku ale když mě řekl cenu tak jsem byl docela zaskočen zapomněl jsem dodat že šusplech je pro závodní účely a cena je 6.700 Kč jen za plech a za tu tzv.vzpěru 2000kč ! tak asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 (editace) a ještě jedna možnost co mě nabízel borec z jedné firmy která se přímo zaměřuje na výrobu (šusplechu) pod motor a převodovku ale když mě řekl cenu tak jsem byl docela zaskočen zapomněl jsem dodat že šusplech je pro závodní účely a cena je 6.700 Kč jen za plech a za tu tzv.vzpěru 2000kč !tak asi tak Hezká částka, mě už se doma válí tabule hliníkového plechu "slz" z které mi táta udělá scout paket, na což jsem zvědav. Editováno: 5. Červen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rapi Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Koupil jsem starší octavku 1.6 74 kw r.v. 99 Jak poznám, že mám auto za příplatek na horší cesty, měl by být zvýšený podvozek, ale víc nevím. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buml Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 (editace) toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: buml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Koupil jsem starší octavku 1.6 74 kw r.v. 99 Jak poznám, že mám auto za příplatek na horší cesty, měl by být zvýšený podvozek, ale víc nevím. Dík je jenom zvyseny podvozek nic vic,zbytek byl priplatek i k normal podvozku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rapi Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Díky moc, taky jsem myslel, že tam mají být nějaký kryty navíc, ale nic jsem nenašel, asi budu muset věřit prodávajícímu, protože mě nenapadá jiný způsob jak si to ověřit, snad jen přeměřit světlou výšku auta, ale ten rozdíl je prý zanedbatelný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buml Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 (editace) toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: buml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 (editace) a paradoxně je to vejš jak 4x4, asi o 1cm a ten plech motoru tam opravdu nehledejte, byl zase za příplatek cca 5600,- Editováno: 27. Červenec 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 já chci taky paket pro špatné polní cesty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Kluci ja mam vysokou Octu - nevim cim to je , ale jine snad takto nejsou - mam uplne jine tlumice a snad i pera - jsem druhy majitel a mela to elektr. firma v praze - juknete na ni a reknete - ten paket je vetsinou zapsan ve velkem technicaku? Pneu mam 195/65 15" - rok 98, klima, vse v el. ABS a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rapi Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Tak moje okta vypadá stejně, už od pohledu se mi zdá vyšší, mám tam sice 15ky kola, ale to zas takový rozdíl nehodí, Jinak na ty naše cesty by to měli dávat jako standart výbavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.