Petr E Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Potřeboval bych poradit. Chtěl bych vypnout otravný, strašně pronikavý zvuk při otevíráí/zavírání. Bohužel nevim jaký alarm tam je (nevim jak to zjistit), auto jsem koupil v bazaru, ale vypadá jako dodělávaný. Máte nějaký nápady, klidně přestřihnu nějaký drát, ale aby při vloupání to houkalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 a co to odvezt do servisu ? Určitě si poraděj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 26. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 no, pokud tady něco někdo nevymyslí, tak to tam dám, ale..peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Asi z největší pravděpodobností to bude třeba stejně připíchnou na PC, já mám třeba na Octě Cobru a tam se to řeší úpravou v nastavení programu alarmu. Dráty bych nestříhal, kor když nevíš jaký máš alarm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 27. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 tak jsem se kouknul pod palubku a mám alarm CA320, nevíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 mrkni na stránky jablotronu a stáhni si manuál nastavení pak zvládneš jak nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 27. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 DÍKY, ani jsem nečekal že to je tak jednoduchý, hned se na to vrhnu, jěště jednou moc dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 28. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 (editace) Tak mám další zádrhel, s kterým bych chtěl poradit. U tohodle alarmu je pro nastavování funkcí potřeba tlačítko (Vapol), ale u mého není vůbec, jenom díra pro připojení. Psal jsem výrobci, zda se dá dokoupit, bohužel ne. Tak bych chtěl poradit jak ho sestrojit/co koupit. Na webu jsem našel jenom, že je to třípolový vstup (vůbec nevim o čem mluvim). Předpokládám, že tlačítko může být jakýkoli spínač. Poradíte někdo? VYŘEŠENO!! Poradili mi přímo v Jablotronu Editováno: 29. Květen 2007, autor: Petr E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.