Aidolon Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 zdarec, rozhodl jsem se trochu přitvrdit, jako mnoho lidí tady, podvozek své Octávky za účelem dosažení lepších jízdních vlastností. Nejprve jsem uvažoval o RS, ale když jsem viděl ceny v ETCE, tak jsem málem upadl... Našel jsem toto http://www.cartechgroup.cz/?detail&did...=octavia-1u_648 cena přijatelná, máte někdo zkušenosti? Případně majitelé RS co dáváte za tlumiče (nějakou náhradu za origo?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octan Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Zdravím. Táto téma zaujíma aj mňa. Priznám sa že som preliezal rôzne firmy, ale toto je cenovo lepší stred. Skúseností nemám ale rád by som sa pri tejto príležitosti spýtal: Na úkor svetlej výšky pribudne tvrdosť pruženia? (nie tlmenia) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
20Bad Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Bavil jsem se prodejcem v tyhle firme o tomhle podvozku, rikal ze ho dovazej pres tri roky a jen dve podezrely reklamace jinak nic, zadny problemy, prej sou ty ceny tak nizky aby prorazil vyrobce na nas trh, ale kdo ví:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 zdarec, rozhodl jsem se trochu přitvrdit, jako mnoho lidí tady, podvozek své Octávky za účelem dosažení lepších jízdních vlastností. Nejprve jsem uvažoval o RS, ale když jsem viděl ceny v ETCE, tak jsem málem upadl... Našel jsem totohttp://www.cartechgroup.cz/?detail&did...=octavia-1u_648 cena přijatelná, máte někdo zkušenosti? Případně majitelé RS co dáváte za tlumiče (nějakou náhradu za origo?) hele ja myslim ze tenhle podvozek se tu nekde resil, s tim ze ma uchyceni v tehlici o neco mensi prumer nez origo, a ze propadal zkrz a znicil celej homokinetak....Zkus toto tema prohledat a nebo to mozna bylo ve Vase Octavia...Ja mam HP Sporting a maximalni spokojenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 zdarec, rozhodl jsem se trochu přitvrdit, jako mnoho lidí tady, podvozek své Octávky za účelem dosažení lepších jízdních vlastností. Nejprve jsem uvažoval o RS, ale když jsem viděl ceny v ETCE, tak jsem málem upadl... Našel jsem totohttp://www.cartechgroup.cz/?detail&did...=octavia-1u_648 cena přijatelná, máte někdo zkušenosti? Případně majitelé RS co dáváte za tlumiče (nějakou náhradu za origo?) hele ja myslim ze tenhle podvozek se tu nekde resil, s tim ze ma uchyceni v tehlici o neco mensi prumer nez origo, a ze propadal zkrz a znicil celej homokinetak....Zkus toto tema prohledat a nebo to mozna bylo ve Vase Octavia...Ja mam HP Sporting a maximalni spokojenost... Tak tu špatnou zkušenost jsem našel: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry437537 njn nejsme tak bohatí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 1. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 tak tedy to koukám... no hlavně že to vim. Díky moc za info... Do toho nejdu ani za nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 hele ja mam ted obejdnany tady od jednoho clena novy podvozek od Eibachu je za velmi pekne penize a snizeni ta je 25 - 40mm...za necele dva tydny bych to mel mit na aute tak potom muzu dat vedet jaky je...ale myslim ze Eibach je zaruka kvality Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 1. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 určitě dej vědět. zajímá mě to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 hele ja mam ted obejdnany tady od jednoho clena novy podvozek od Eibachu je za velmi pekne penize a snizeni ta je 25 - 40mm...za necele dva tydny bych to mel mit na aute tak potom muzu dat vedet jaky je...ale myslim ze Eibach je zaruka kvality A to budou jen pruziny, nebo sada pruzina+tlumic, protoze ja z vlastni zkusenosti vim ze snizeni vetsi jak 35mm pomoci pruzin po case znici tlumice.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 tak ze podvozek je uz na aute...mam pruziny Eibach a tlumice Koni se stavitelnou tuhosti...tuhost mam nastavenou zhruba na pulku a podle prvnich dojmu je to super a idealni jak na normalni provoz tak na lehce sportovni jizdu do zatacek... a dolu to slo asi cca 3cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.