mr.pecoun Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 (editace) dnes sem se pustil do montaze BT>Parrot CK 3200,no nicmene to mam skoro hotovy jen sem zjistil ze ze tam na radiu nejsou iso konektory ale OEM konektory tak sem patral na netu a nesel koncovku. no doufam ze pride uz v utery potom dam foto jak to vse v aute vypada.... Editováno: 27. Květen 2007, autor: mr.pecoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 27. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Jinak jeste k cenam: 328 drzak na uch. telefonu 662 drzak telefonu 533 prechodka ke konektorum radia 514.30 klip na vydech topeni na parrota 4900 Parrot CK 3200 590 nabijecka TEL org. --------------------------------------- 7527.30 celkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 27. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 (editace) Editováno: 27. Květen 2007, autor: mr.pecoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Hezká práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 28. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 (editace) tady 2 fotky z montaze jo a spinane + u radia v konechtorech neni, musi se az na pojistky.de to ale celkem fajn se dostat k pojistkam Editováno: 30. Květen 2007, autor: mr.pecoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roosei Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Ahoj, také jsem řešil před nákupem, co s HF. Nakonec jsem koupil rádio SONY MEX-BT5000 a jsem zatím moc spokojený - netřeba další přístroj (a hlavně demontáž plastů v palubce) a jediná obava, jak se bude chovat integrovaný mikrofon, se rozplynula - volající mě slyší dobře. Samozřejmě ovládání není tak vymazlené jako u Parrota, zejména práce se seznamem (neumí se synchronizovat, lze pouze naimportovat 50 čísel), ale rychlé volby jsou použitelné - a já ve většině případů stejně vybírám číslo přímo ze seznamu telefonu (je to rychlejší, než se tam dotočit kolečkem). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 30. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 tak tady mam uz vsechny dily a staci jen namontovat radio a jeto...... kompletni foto vecer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 30. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 (editace) a je hotovo.... muze se telefonovat..... p.s. nic neni poskozeno ani navrtano. takze sem spokojenej Editováno: 30. Květen 2007, autor: mr.pecoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Noooooooooooo vypadá to docela pěkně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 30. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 no jenom docela???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 perfektne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 no jenom docela???? Docela hodně dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 porad spekuluju, v cem je lepsi ten barevnej parot o proti monochromatockymu. ve sluzebni OII mam barevnyho, ale vlastne to k nicemu neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 30. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casey Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Já to pořešil rovnou Parrot rádiem a nemůžu si vynachválit. Zvuk super a na palubce není nic navíc (mám tam rád čisto :-) ). Jedniné, co mi trochu vadí je, že se rádio nepromítá na maxidot, ale to už bych chtěl asi moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AH Litomyšl Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 porad spekuluju, v cem je lepsi ten barevnej parot o proti monochromatockymu. ve sluzebni OII mam barevnyho, ale vlastne to k nicemu neni. No, já zjistil jednu výhodu v tom, že přes BT si do té barevné můžeš nahrát pozadí z telefonu :-) I když...taková malá fičurka za 2.000,- navíc. No nevim. Asi bych šel taky do té černobílé :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 porad spekuluju, v cem je lepsi ten barevnej parot o proti monochromatockymu. ve sluzebni OII mam barevnyho, ale vlastne to k nicemu neni. No, já zjistil jednu výhodu v tom, že přes BT si do té barevné můžeš nahrát pozadí z telefonu :-) I když...taková malá fičurka za 2.000,- navíc. No nevim. Asi bych šel taky do té černobílé :-) presne tak., navic., je CB mansi a lepe se na palubku vejde., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 (editace) No, já zjistil jednu výhodu v tom, že přes BT si do té barevné můžeš nahrát pozadí z telefonu :-) I když...taková malá fičurka za 2.000,- navíc. No nevim. Asi bych šel taky do té černobílé :-) presne tak., navic., je CB mansi a lepe se na palubku vejde., Myslim že by to mělo ukazovat gzichty když jsou ve founu přiřazený foto k číslu,nebo to uměla jiná HF....? Jinak je to moc pěkně namontnutý,nějak tak bych to chtěl taky,čeká mě to. Editováno: 1. Srpen 2008, autor: Thomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Mna len zaujima naco je tam potom ten drziak na telefon, ked mas parota s displejom? A je dobre nan vidiet ked nie je natoceny k tebe a este k tomu je na az tom druhom ofuku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Já to pořešil rovnou Parrot rádiem a nemůžu si vynachválit. Zvuk super a na palubce není nic navíc (mám tam rád čisto :-) ). Jedniné, co mi trochu vadí je, že se rádio nepromítá na maxidot, ale to už bych chtěl asi moc :-) Já ho měl taky a za 8 měsíců odešlo.Vybilo to baterku a v servise mi řekly že je to u Parrotu normální že se tam něco spálí. Takže rádio šlo, přijmat telefony šlo, jen jsem nic neslyšel a seznam nefunkční. Koupil jsem to od Batistuty ušetřil v danou chvíly pár korun a ve finále jsem s tím mrdl do hajzlu. Technik mi řekl Parrot rádia nebrat!! ( a už vůbec ne bez papíru!!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.