Publikováno Květen 27, 200718 r dnes sem se pustil do montaze BT>Parrot CK 3200,no nicmene to mam skoro hotovy jen sem zjistil ze ze tam na radiu nejsou iso konektory ale OEM konektory tak sem patral na netu a nesel koncovku. no doufam ze pride uz v utery potom dam foto jak to vse v aute vypada.... Upraveno Květen 27, 200718 r od mr.pecoun
Květen 27, 200718 r Autor Jinak jeste k cenam: 328 drzak na uch. telefonu 662 drzak telefonu 533 prechodka ke konektorum radia 514.30 klip na vydech topeni na parrota 4900 Parrot CK 3200 590 nabijecka TEL org. --------------------------------------- 7527.30 celkem
Květen 28, 200718 r Autor tady 2 fotky z montaze jo a spinane + u radia v konechtorech neni, musi se az na pojistky.de to ale celkem fajn se dostat k pojistkam Upraveno Květen 30, 200718 r od mr.pecoun
Květen 28, 200718 r Ahoj, také jsem řešil před nákupem, co s HF. Nakonec jsem koupil rádio SONY MEX-BT5000 a jsem zatím moc spokojený - netřeba další přístroj (a hlavně demontáž plastů v palubce) a jediná obava, jak se bude chovat integrovaný mikrofon, se rozplynula - volající mě slyší dobře. Samozřejmě ovládání není tak vymazlené jako u Parrota, zejména práce se seznamem (neumí se synchronizovat, lze pouze naimportovat 50 čísel), ale rychlé volby jsou použitelné - a já ve většině případů stejně vybírám číslo přímo ze seznamu telefonu (je to rychlejší, než se tam dotočit kolečkem).
Květen 30, 200718 r Autor tak tady mam uz vsechny dily a staci jen namontovat radio a jeto...... kompletni foto vecer.
Květen 30, 200718 r Autor a je hotovo.... muze se telefonovat..... p.s. nic neni poskozeno ani navrtano. takze sem spokojenej Upraveno Květen 30, 200718 r od mr.pecoun
Květen 30, 200718 r porad spekuluju, v cem je lepsi ten barevnej parot o proti monochromatockymu. ve sluzebni OII mam barevnyho, ale vlastne to k nicemu neni.
Květen 30, 200718 r Já to pořešil rovnou Parrot rádiem a nemůžu si vynachválit. Zvuk super a na palubce není nic navíc (mám tam rád čisto :-) ). Jedniné, co mi trochu vadí je, že se rádio nepromítá na maxidot, ale to už bych chtěl asi moc :-)
Červen 11, 200718 r porad spekuluju, v cem je lepsi ten barevnej parot o proti monochromatockymu. ve sluzebni OII mam barevnyho, ale vlastne to k nicemu neni. No, já zjistil jednu výhodu v tom, že přes BT si do té barevné můžeš nahrát pozadí z telefonu :-) I když...taková malá fičurka za 2.000,- navíc. No nevim. Asi bych šel taky do té černobílé :-)
Červen 11, 200718 r porad spekuluju, v cem je lepsi ten barevnej parot o proti monochromatockymu. ve sluzebni OII mam barevnyho, ale vlastne to k nicemu neni. No, já zjistil jednu výhodu v tom, že přes BT si do té barevné můžeš nahrát pozadí z telefonu :-) I když...taková malá fičurka za 2.000,- navíc. No nevim. Asi bych šel taky do té černobílé :-) presne tak., navic., je CB mansi a lepe se na palubku vejde.,
Srpen 1, 200817 r No, já zjistil jednu výhodu v tom, že přes BT si do té barevné můžeš nahrát pozadí z telefonu :-) I když...taková malá fičurka za 2.000,- navíc. No nevim. Asi bych šel taky do té černobílé :-) presne tak., navic., je CB mansi a lepe se na palubku vejde., Myslim že by to mělo ukazovat gzichty když jsou ve founu přiřazený foto k číslu,nebo to uměla jiná HF....? Jinak je to moc pěkně namontnutý,nějak tak bych to chtěl taky,čeká mě to. Upraveno Srpen 1, 200817 r od Thomas
Srpen 13, 200817 r Mna len zaujima naco je tam potom ten drziak na telefon, ked mas parota s displejom? A je dobre nan vidiet ked nie je natoceny k tebe a este k tomu je na az tom druhom ofuku?
Prosinec 9, 200816 r Já to pořešil rovnou Parrot rádiem a nemůžu si vynachválit. Zvuk super a na palubce není nic navíc (mám tam rád čisto :-) ). Jedniné, co mi trochu vadí je, že se rádio nepromítá na maxidot, ale to už bych chtěl asi moc :-) Já ho měl taky a za 8 měsíců odešlo.Vybilo to baterku a v servise mi řekly že je to u Parrotu normální že se tam něco spálí. Takže rádio šlo, přijmat telefony šlo, jen jsem nic neslyšel a seznam nefunkční. Koupil jsem to od Batistuty ušetřil v danou chvíly pár korun a ve finále jsem s tím mrdl do hajzlu. Technik mi řekl Parrot rádia nebrat!! ( a už vůbec ne bez papíru!!)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.