raca Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 (editace) Tak i já jsem se odvážil a namontoval koncovku výfuku od Milotecu RS-Look,a pro ty kteří nechtějí sundavat náraznik(viz.pár stran dále) jsem nafotil svůj postup.Celá práce nepřekročila 2-3 hoďky. nejdříve příprava všeho potřebného........... po obkreslení dodané šablony jsem použil vrtačku a vše dokola odvrtal..... ---už není cesta zpátky.... potom nožem vyříz zakrátil flexou výfuk nasadil koncovku úprava na střed a na závěr přidělání lemu Editováno: 12. Červenec 2008, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Pěkná práce po tomhle jsi si odpočinek zasloužil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Nemáte někdo naskenovanou tu šablonu,tak nějak by si mi hodila ale pořád jsem se ještě nerozhod nemám tu odvahu do to říznout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Mrkni se sem je to origo návod + šablona...... http://www.milotec.net/db/files/g277_331_01_n.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 chtěl bych se zeptat neví někdo jak to je s případnou montáží tažného zařízení,nebude mu koncovka vadit?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 (editace) jinak se spravnymi pristroji se da instalace poridit rychleji taky sem zapasil s tema redukcnima krouzkama jinak tem lem v modre barve se mi velice libi hezkej napad k tvoji barve Editováno: 2. Červenec 2007, autor: kosta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 jinak se spravnymi pristroji se da instalace poridit rychleji taky sem zapasil s tema redukcnima krouzkama jinak tem lem v modre barve se mi velice libi hezkej napad k tvoji barve Jo jeto možný,že by se to dalo zvládnout dřív.Já si stim snažil vyhrát,abych to nezk....l,jinák díky za pochvalu!....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Treassure Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Takže jediný problém s nasazením koncovky??? Jak nasadit šablonu aby to bylo akorád? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 na narazníku při pohledu zespodu je v oblasti vyfuku vyřez a přesně k němu se přiloží dodaná šablona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Mozna bych to soupnul do sekce instalacni manualy, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Raco tos měl ten zadek jen ta těch cihlách? Pokud ano, tak jsi sebevrah, já bych se bál že to spadne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 gerrik: no nejsou to klasicky cihly ted nevim jak se to menuje ale velikostne to odpovidá polovičce tvarnice a najížděl jsem přes fošnu.tak nějak netušim proč bych měl byt sebevrah když máš vše zajištěné tak no problem ....bohužel zvedák ani najezd nemam tak zbejvá svépomoc martinoslav: jj máš pravdu je to tak trochu manual i když na takovou maličkost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 (editace) No tak to jo, pokud to byli větší než normální cihly. Taky nemám garáž ani nájezdy, tak to řeším různě Editováno: 10. Červenec 2008, autor: Standis pravidla fóra bod č.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 (editace) Moc pěkná práce, to olemování je parádní. . Když už jsme u toho olemování, jak byste řešili tenhle kousek? lem, pokud ano, jaký? nebo nechat jak to je? Editováno: 13. Červenec 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 těžko říct...tady by ten lem narušoval ten černy plast asi by to nebylo nejlepší...spíš bych to nechal jak to je. tady podle ty fotky se to špatně posuzuje chtělo by to fotku celkou spodní časti(obě strany) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Foto dodáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaplosak Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Moc pěkná práce, to olemování je parádní. .Když už jsme u toho olemování, jak byste řešili tenhle kousek? lem, pokud ano, jaký? nebo nechat jak to je? máš to fakt super, to je celej koncovej díl výfuku novej ne? Tak se mi to líbí o mooc víc. Co to přišlo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 foromen: já bych to nechal bez lemu....takhle je to dobrý....lem by tomu asi moc neslušel .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 (editace) To zaplosak: jojo, zadní díl celej, stavěnej na míru. Více viz link: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...75&start=75 Marek: no já jsem si to taky myslel, že lepší to bude takhle. Kdyby tam nebyl ten difuzor, tak asi by ten lem vypadal dobře. Ale takhle to nechám asi být. Editováno: 13. Červenec 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 souhlasím, ten zadek roomu je k nakousnutí,vážně paradička:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juicy51 Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Ta koncovka urobila aj nieco so zvukom? Pocut auto sportovejsie alebo to ostalo pri klasickom sound-e? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 juicy51 .jestli myslíš u foromena tak jsem mohl slyšet zvuk na vlastní ucho a perfektní...decentní bublání...krása... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Treassure Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 na narazníku při pohledu zespodu je v oblasti vyfuku vyřez a přesně k němu se přiloží dodaná šablona Jj díky, a co ta koncovka můžeš popsat postup? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.