pickfick Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Ukazte jaky mate kridlo na combiku, chci ho taky ale nemam prehled kdo vsechno to vyrabi..pls i odkazy jestli znate na vyrobce a prodejce ... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 (editace) Tak toto je celkom dobra tema ... tiez by som chcel nejake seriozne a decentne kridlo na kombika ... a nikdy som nevidel original RS kridlo .. stoji to za to? Mna v nom odradza to tretie brzdove ... Editováno: 7. Srpen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 http://www.autostyl-janko.cz/auto_tuning_d...dlo_horni_combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 http://www.milotec.net/stresni-spoiler-mil...a-combi-117.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Tady je podobné téma tak se tam podívej http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...n%ED+k%F8%EDdlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pickfick Vloženo 29. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 tam je prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Ja mam na sve RS samozrejme RS kridlo - myslim, ze je velmi zdarile a funkcni. Ma integrovane 3.brzdove svetlo a svrchu vyrez na antenu (pri vyklopeni dveri se o nej antena opira). Vcelku nenapadne, presto to se vzhledem docela zahybe. Akorat asi bude drazsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 tady je ten milotec ,super drží montáž taky o.k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pickfick Vloženo 29. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Ja mam na sve RS samozrejme RS kridlo - myslim, ze je velmi zdarile a funkcni. Ma integrovane 3.brzdove svetlo a svrchu vyrez na antenu (pri vyklopeni dveri se o nej antena opira). Vcelku nenapadne, presto to se vzhledem docela zahybe. Akorat asi bude drazsi... ukaz fotky pls to me zajima...diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 se malicko stydim, ale ani nevim, jak sem ti fotky dat......jdu to zjistit zatim se muzes mrknout na nabidku primo na strankach skody: http://www.skoda-auto.com/cze/drivers/acce...gory=0000000060 ----- klikni na spojler combi rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 tak jsem to aspon nasunul do avataru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pickfick Vloženo 30. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 aaaaa 6 litru za RS kridlo!!!! se ve skodovce asi posrali nebo co... a jsou ty brzdovy integrovany svetla aspon z LED nebo klasiky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Tak nevim ... to RS kridlo co je na strankach Skody je aj v katalogu k Octavii I a to sa mi teda vobec nepaci, je to ale podla mna spatna fotka ... vyzera moc brutalne ... taktiez by ma zaujimalo, ci to 3-tie brzdove je LED ... a co potom s brzdovym co je vo dverach? Skus prosim nejakym sposobom pripojit tu fotku Tvojej RS-y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 uffff.....tak jsem to sem nastrkal - pravda malicko amaterstina, no priste bude lepsi jeste omrknu to brzdove svetlo, zda to jsou LED nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 aaaaa 6 litru za RS kridlo!!!! se ve skodovce asi posrali nebo co... a jsou ty brzdovy integrovany svetla aspon z LED nebo klasiky? Dá se sehnat i za 4.790,-Kč. Zde http://www.shop.skodaoctavia.cz/Obchod/O1exterier.htm Nebo tohle je taky pěkné na combíka a je za lidovku http://www.shop.skodaoctavia.cz/Obchod/10-Oct.combi.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Také jsem to teď řešil... měl jsem takové krásné decetní , ale blbě drželo a demontáž (odříznutím strunou) ho poslala do kopru. Šel jsem do Milotecu, vypadá slušně, bez nějakých otvorů a výřezů pro anténu... už ho mám v laku, zítra (nebo vlastně dnes) ho možná nalepím... ale hrozně mě NASRALI tím svým hovadským, nesmyslným, zku... výlyskem pro jejich debilní nálepku Milotec!!! , na fotce jsem to neviděl, ale když jsem z návodu pochopil proč to tam je... trochu jsem si zanadával . Mám pocit, že už jsem se s tím smířil... přece se na sebe nebudu zlobit a ještě být nespokojený se svým miláčkem . Přihazuji mé staré křidýlko, snad z toho bude něco vidět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topi Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 Ja ho mam od "Mildasa"... Poslal mi ho v plniči a aj pasoval na 95 %. Cena 1500. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Tak sel bych akorat do toho RS-ovyho .. vypada fakt moc dobre, chtel bych to jeste videt ve skutecnosti ... Existuje ale i spousta jinych kridel, ktere vypadaji moc hezky, kamos ma neco takoveho na svojej bilej Octavii, hezke a decentni, ale porad me tahne to RS-ovy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Tak sel bych akorat do toho RS-ovyho .. vypada fakt moc dobre, chtel bych to jeste videt ve skutecnosti ... Existuje ale i spousta jinych kridel, ktere vypadaji moc hezky, kamos ma neco takoveho na svojej bilej Octavii, hezke a decentni, ale porad me tahne to RS-ovy ... Takovejch nás je víc Ale přes Škoda-auto je to dost drahý :( takže kdyby někdo měl, za rozumnou cenu - tak se nebráním dohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiks Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 Poradí někdo jak na montáž RS křídla na Combíka? Nějakej přibližnej postup, zatím se mi válí pod postelí. Tak abych věděl co mě čeká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effo Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 to rs je nejhezčí :-) taky o něm uvažuji... Jak má Topi (bez urážky) mi přijde pak jak nákupní košík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Gumán Vloženo 10. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2019 V 31. 5. 2007 na 2:55, Viki napsal: Také jsem to teď řešil... měl jsem takové krásné decetní , ale blbě drželo a demontáž (odříznutím strunou) ho poslala do kopru. Šel jsem do Milotecu, vypadá slušně, bez nějakých otvorů a výřezů pro anténu... už ho mám v laku, zítra (nebo vlastně dnes) ho možná nalepím... ale hrozně mě NASRALI tím svým hovadským, nesmyslným, zku... výlyskem pro jejich debilní nálepku Milotec!!! , na fotce jsem to neviděl, ale když jsem z návodu pochopil proč to tam je... trochu jsem si zanadával . Mám pocit, že už jsem se s tím smířil... přece se na sebe nebudu zlobit a ještě být nespokojený se svým miláčkem . Přihazuji mé staré křidýlko, snad z toho bude něco vidět... Hladám presne takéto krídlo. Keby niekto mal na predaj píšte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.