Publikováno Květen 28, 200718 r chci se zeptat, na origo changeru je možno nastavit nějaký náklon (Horizontálně až Vertikálně). Jak to má být nastaveno pro O1? Na H nebo na V, když je tam našroubovaný čelem nahoru?
Květen 28, 200718 r chci se zeptat, na origo changeru je možno nastavit nějaký náklon (Horizontálně až Vertikálně). Jak to má být nastaveno pro O1? Na H nebo na V, když je tam našroubovaný čelem nahoru? Cd changer muze fungovat urcite jak horiontalne tak vertikalne vcetne v ruznych uhlech mezi tim. Jen nevim jiste jesi muze byt nakolonen dvirky dolu ale to snad ani neni potreba. Origo drzak umoznuje naklon od vertikalni polohy o nekolik stupnu.
Květen 29, 200718 r chci se zeptat, na origo changeru je možno nastavit nějaký náklon (Horizontálně až Vertikálně). Jak to má být nastaveno pro O1? Na H nebo na V, když je tam našroubovaný čelem nahoru? Když čelem nahoru, tak asi na V jako vertikálně!
Květen 29, 200718 r chci se zeptat, na origo changeru je možno nastavit nějaký náklon (Horizontálně až Vertikálně). Jak to má být nastaveno pro O1? Na H nebo na V, když je tam našroubovaný čelem nahoru? Když čelem nahoru, tak asi na V jako vertikálně! Sem byl vcera uplne mimo koukam, myslel sem ze se pta na to, v jakych uhlech se da menic nainstalovat..odpovidal sem uplne na neco jinyho...sorry
Květen 29, 200718 r Autor chci se zeptat, na origo changeru je možno nastavit nějaký náklon (Horizontálně až Vertikálně). Jak to má být nastaveno pro O1? Na H nebo na V, když je tam našroubovaný čelem nahoru? Když čelem nahoru, tak asi na V jako vertikálně! Můj selský rozum se taky přiklání k V, ale ve škodovce nedělají žádní sedláci, tak se radši ptám. Nemá nějdo origo namontovaný v autě a nemohl by se podívat? Upraveno Květen 29, 200718 r od MaD
Květen 29, 200718 r mám ho a z origo servisu, byl na horizontál a přeskakoval, namontovanej je dvěřma hore vyndal jsem ho že ho nechám opravit a paní chtěla 3 pruty, tak jsem ho namontoval z5 a všiml si že je na horizontál, tak jsem to přecvaknul na vertikál a je klid, nevím zda to může mít vliv,ale qůli něčemu tam ty možnosti asi jsou
Květen 29, 200718 r Autor mám ho a z origo servisu, byl na horizontál a přeskakoval, namontovanej je dvěřma horevyndal jsem ho že ho nechám opravit a paní chtěla 3 pruty, tak jsem ho namontoval z5 a všiml si že je na horizontál, tak jsem to přecvaknul na vertikál a je klid, nevím zda to může mít vliv,ale qůli něčemu tam ty možnosti asi jsou Dík, tohle jsem přesně potřeboval. Hned to jdu přehodit na V.
Květen 29, 200718 r Já jsem od Mikyho koupil origo měnič Grundig a nakonec jsem ho narval do schránky v palubovce. Tenhle měnič se dá nastavit na horizontální a vertikální polohu a také na sklon 45° a toho jsem přesně využil. Padl tam jak ulitý. Tak vám sem házím foto, na inspiraci.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.