Fredy Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Kto by bol ochotny dorobit klimu do fabky 1,4 combi clasic r.v. 2001? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 a priblizne cenu s matrosom??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 a priblizne cenu s matrosom??? Nejlepší nabídku co jsem měl (starší klima + práce) - a nebyl to servis ale člověk co by udělal bokem byla 23tis kč to už je dost alespon myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Kto by bol ochotny dorobit klimu do fabky 1,4 combi clasic r.v. 2001? mas sajnu co by to stalo? ... mas sajnu co vsetko treba vymenit/doplnit a kolko rozobrat? moc sa to nedoporucuje, ja som nad tym uvazoval a zavrhol som to, nie koli cene (origo DIAVIA origo servis a origo diely s pracou 33tSk), ale koli tomu co vsetko by robili ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 inak ak je to rocnik 2001 tak podla mna bude vhodnejsia varianta to auto predat a kupit s klimou. naozaj je tam strasne vela roboty je to rozobratie celeho predku a polky interieru. neoplati sa. inak uz je tu dokonca aj fotodokumentacia tusim makov alebo kto to tu daval ako prerabal klimosku a mozno ta to vylieci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fredy Vloženo 2. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 ok. dik moc, upovedomim kamarada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 mně to dělal jeden známý za 6000Kč včetně plnění. Práce trvá 3-5 dnů. JInak klimu jsem sehnal za 10tis. a pak tedy komplet vyšla za 16tis a zatím spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladiikk Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Já klimu dodělával sám a vyšlo mě to na 15200Kč i s plněním. Velkej problém to není a ten studenej vzduch stojí za to :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparrow1 Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Mám 1,4 16v a nějakej blb na firmě zapoměl klimu objednat takže pokud se bude dodělávat přes Arval což je naše Leasingovka tak má být cena okolo 45tis. bez porušení záruky.Jinak třeba v Auto Jarov stojí dodělání okolo 50tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub.facelift Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Ahoj, chci klimu do Fabie 1,4MPi. Ale nevím kdo by mi ji udělal. Buď nějaký člověk nebo firma. Poraďte prosím. 50tis. za ní nedám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.