Planeta Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Lze na VAGu diagnostikovat spatnou funkci tohoto snimace ? popripade jak "v domacich podminkach" poznam jeho spatnou funkci ? A jaky snimac ma 1.6/74 AKL - 06A-905-377 nebo ...377B ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 3. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Nikdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Nikdo ? Urcite - hodnoty klepani jsou mereny i vcetne zatizeni motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 3. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Diky moc co nejdriv se stim vydam na VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 a jenom dotaz jaký máš problém, protože mi tvrdili, že 16. 74kw snímače klepání žádné nemají ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 (editace) a jenom dotaz jaký máš problém, protože mi tvrdili, že 16. 74kw snímače klepání žádné nemají ?? Boze - a kdo ti to tvrdil? Prodej snimace tady : http://www.skoda-dily.cz/index.php?action=...uery=06A905377B Editováno: 3. Červen 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 a jenom dotaz jaký máš problém, protože mi tvrdili, že 16. 74kw snímače klepání žádné nemají ?? Boze - a kdo ti to tvrdil? Prodej snimace tady : http://www.skoda-dily.cz/index.php?action=...uery=06A905377B 1,6/74 má snímač klepání, zepředu na bloku motoru je to takovej černej prstýnek uprostěd přišroubovanej šroubem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 řekli mi to na vrakači, že pry tam je jenom napínací kladka, která je jakoby tlumič vibrací a že tam nejsou žádné čidla. Jinak ty čidla se musí měnit při rozvodech nebo ne ??? a jakou funkci vlastně plní ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 řekli mi to na vrakači, že pry tam je jenom napínací kladka, která je jakoby tlumič vibrací a že tam nejsou žádné čidla. Jinak ty čidla se musí měnit při rozvodech nebo ne ??? a jakou funkci vlastně plní ??? To čidlo nemá s rozvodama vůbec nic společného, podle toho čidla upravuje řídící jednotka předstih zapalování tak aby se odstranilo "klepání" při použití paliva o různé kvalitě, to "klepání" se jen říká, ve skutečnosti jsou to samozápaly, které se ale navenek projevují jako klepání... a mění se jen když je nefunkční, ale s tím jsem se ještě nesetkal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 děkuji :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 3. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Problem jako takovej zatim nastesti nemam jen mi bylo receno ze bych si na nej "mel dat pozor" - proto sem se ptal jestli se da diagnostikovat atd. ... - asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Turanský Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Ahoj kde najdu snímač klepání na 1.8t.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Tady jsou učební texty. Stáhní si pro 1.8 Turbo a umístění najdeš na straně 8. Schválně to píšu takhle, páč si myslím, že se Ti bude hodit celé pdf-ko. A nejen to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Turanský Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 To je super.Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.