Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Lze na VAGu diagnostikovat spatnou funkci tohoto snimace ? popripade jak "v domacich podminkach" poznam jeho spatnou funkci ?

A jaky snimac ma 1.6/74 AKL - 06A-905-377 nebo ...377B ? diky

Návštěvník
Vloženo
Nikdo ? :(

Urcite - hodnoty klepani jsou mereny i vcetne zatizeni motoru

Vloženo

řekli mi to na vrakači, že pry tam je jenom napínací kladka, která je jakoby tlumič vibrací a že tam nejsou žádné čidla. Jinak ty čidla se musí měnit při rozvodech nebo ne ??? a jakou funkci vlastně plní ???

Vloženo
řekli mi to na vrakači, že pry tam je jenom napínací kladka, která je jakoby tlumič vibrací a že tam nejsou žádné čidla. Jinak ty čidla se musí měnit při rozvodech nebo ne ??? a jakou funkci vlastně plní ???

To čidlo nemá s rozvodama vůbec nic společného, podle toho čidla upravuje řídící jednotka předstih zapalování tak aby se odstranilo "klepání" při použití paliva o různé kvalitě, to "klepání" se jen říká, ve skutečnosti jsou to samozápaly, které se ale navenek projevují jako klepání... a mění se jen když je nefunkční, ale s tím jsem se ještě nesetkal...

• o 3 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...