Deny.Kr Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 jj, zkoušel sjem to i doma..nebyl sjem moc daleko, ale světla mám oproti reálu vážně hodně malá, výdech v nárazníku mám spojený..ale barvu sjem trefil přesně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 jj, zkoušel sjem to i doma..nebyl sjem moc daleko, ale světla mám oproti reálu vážně hodně malá, výdech v nárazníku mám spojený..ale barvu sjem trefil přesně! nemohu si to necitovat..napsat za sebou 3x "sjem", to je fakt síla...asi je to tím vzrušením Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 (editace) Deny.Kr.: Jj tva fotomontáž byla opravdu hodně blízko, jsi dobrej Jen tak pro zajimavost, pravě čte toto vlákno 38 členů fóra, 6 hostů a 1 anonym, že by ten anonym byl zas někdo ze škodovky a bavil se tím :-) Editováno: 30. Září 2008, autor: Marios Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Ten volant se mi taky moc nelíbi a ten samý je v novém Superbu.Je to ale asi otázka zvyku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidoniuz Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 2 sidonius: hodíš sem please i fotky toho body-kitu resp. Sportpaketu? Ď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kofola Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Ten volant se mi taky moc nelíbi a ten samý je v novém Superbu.Je to ale asi otázka zvyku. tak to teda cumim konecne to tu je cely tyden sem se nemohl dockat fakt sem jim to povedlo ale facelift na kombiku se mi libi vice a barvy taky pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 souhlas, kombajn je vážně hezčí - vůči těm světlům takový vyrovnanější ..barvy super (zvláště ta arctic), jen ta cappuchino tomu dle mého moc nesedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Hodně pěkný, až na ten volant, sem teda zvědav kdy bude face i eReSo, tam tahle obluda snad nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 ten volant je na fotkách děs (totéž, co má SII, že), ale v reálu je super, krásně padne do ruky...i přístroje a nová grafika jsou super...a onen revoluční výrobe, který v Octaviích působil už před 7-mi lety je z5!: zadní loketní opěrka z úložným prostorem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kofola Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Hodně pěkný, až na ten volant, sem teda zvědav kdy bude face i eReSo, tam tahle obluda snad nebude jo GEORGI diky za foto ze si sem hodil aspon budu mit pekny sny dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Parkovací asistent bude taky ? Nebo bude jenom u Golfu VI a SII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Ty jooo....to je navštěvnost vlákna...to už jsem dlouho tady nezažil takový zájem o téma.PĚKNY!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Hodně pěkný, až na ten volant, sem teda zvědav kdy bude face i eReSo, tam tahle obluda snad nebude I v Supu je tříramenej a taky podobně hnusnej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Okrem toho volantu (ten sa mi nepaci vobec, ale to sa da riesit) a nie moc idelanych zadnych svetiel (mozno budu lepsie ked budu zapnute), to je super pokrok!!! A to som minuly tyzden objednal noveho kombajna....mna snad porazi!!! :wallbash: Kvoli tejto posnanej financnej krize som uz nemohol cakat dlhsie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidoniuz Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Házím: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 hele a když už je to venku, nevíte, jak s těmi LED předními blinkry (dle fotek tam něco podobného vidím) a zadními světly, tvořenými světelnými pásy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kofola Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Ty jooo....to je navštěvnost vlákna...to už jsem dlouho tady nezažil takový zájem o téma.PĚKNY!!! hale lidi taky vam ten predek pripomina trochu peugeot 308cc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Boco: To mas auto do vyroby? Podle me by se to melo dat jeste zmenit, kdyz jim reknes ze chces FL, akorat asi pockas o krapet dele... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 ale "stará" Okta II má taky něco do sebe... není zas tak kulatá jako tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Tak blinkry tam nevidím a ty diody to připomíná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Od kdy se bude prodávat facelift???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Um Gottes willen!!! Dúfam, že sa ráno prebudím a táto obluda sa mi len snívala... Ten predok je snáď vtip!! Veď to vyzerá ako Čína, mix medzi Cherry A3, Lifan 710, Dongfend BF, no jednoznačne najviac to pripomína Brilliance BS4... Ak je toto vážne nová OII, tak končím... Garantujem vám, že po súčasných OII na skladoch sa zapráši tak, ako nikdy, sledujte predaje za október... Majitelia súčasných OII, tešte sa, práve vaše autá stúpli na cene... Som tak šokovaný, že ani neviem, čo mám napísať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidoniuz Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 A poslední detaily :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 (editace) na to, že to tak dlouho tajili nic světobornýho ale dostala mě nová zadní lampička se čtecíma světýlkama, že by sem škodovka někdy koukla a zjistila, že to stejnak každej 2. odsud překope na čtecí Editováno: 30. Září 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.