sidoniuz Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Dovolím se odlišit se a říci: mě se to nelíbí zepředu...předek mi připadne jak nějaká Brilliance (nebo Chevy Epica). Postrádá to tu "Oktávkovost" na kterou sem zvyklej :-) Předek Supa2 je podle mě víc povedenej, víc agresivní. Zadek je podle mě OK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Ty jo ale ten předek se opravdu povedl uplně jiné auto. O2 se mi moc nelíbila ale tohle je bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Jestli ty fotky nejsou FAKE, tak bych řekl, že ten přední nárazník nepůjde na původní provedení kvůli detailu pod světlem Alespoň ušetříme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Tie zrcátka su uz teraz standart aj v napr. v Audi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Zadek vubec nelibi, predek jo o. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 j0ska: Prave jsem to chtel sem napsat, ze jsem zvedavej jak dlouho to bude nekomu trvat nacpat FL narazniky na predfaceliftovanou OII.. Ale koukam ze jinaci spodni linie predniho svetlometu a i celkoveho tvaru boku narazniku asi temto upravam zamezi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Omlovám se, ale další foto jen na garáži, fakt nestíhám to dávat všude...sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 velmo zaujimave , predok dostava hodne mohutny vyraz ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 IMHO kdo chcete více TADY TO MATE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 tak moje auto bude muset jeste chvili vydrzet protoze tohle se mi libi, sem zvedavej na RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Ty zrcadla jsou fakt dost velký, ale zase jsem rád, že vzadu na kufru není ta hnusná chromová lísta, která se vyrábí pro china-verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 (editace) ze by elektricky priklapena zrcatka ? Zofka prijde o kseft, v zrcatkach jsou ledky. Editováno: 30. Září 2008, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Včera jsem si objednal novou OII combi.Face se mi moc líbí,ale co už. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 však i stará Okta je prďácká!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 (editace) Mít ji, taky bych to říkal Vorlajzu 2 Marios: nejde mi to otevřít Editováno: 30. Září 2008, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 interier se mi moc libi, a predek taky. Bolero bude hit v zastavarnach. Majitele Nexusu se muzou pomale hodit do klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 pentadius: jakto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 jo jo pěkný pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 no já myslím, že tentokrát soudruzi neudělali chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 (editace) Mimochodem, ty kola co jsou v te prezentaci jsou šukezní... A koukám zámek je i na dveřích spolujezdce... Editováno: 30. Září 2008, autor: Marios Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 JJ,je prďácká. No hlavně uvidíme jak nastaví cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 (editace) bixenovy asi nebudou Pegasy ji taky pristanou stejne jako pred FL. Editováno: 30. Září 2008, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Dobře marios Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Ol@f: Bicenony jsou i s natáčením. Jinak 7q DSG bude jak s 1.8TSI, tak i 1.4TSI 90 kW. (A stejně tak je hotový i styling kit, ale to třeba až zítra. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 takovou návštěvnost jsm snad ještě neviděl..je skvělá...krásně sladěná, barva je perfektní - čili tuto s ivory intošem 100% pořizujeme! (až vyjdou ceníky)..kola krásná, možná si připlatíme za 17" ..prostě opravdu povedená jak zvenčí, tak zevnitř, všechna čest! PS: všimli jste si, že v té simulaci je v nabídce i ona zelená Aqua?..možná přijde hned, neb tam ta Rosso Brunello ještě není, ale Arctic a aqua ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.