dastax Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 tak a už ani ten Francouzskej web nefunguje doufám, že ste si to dosyta užili:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 tak a už ani ten Francouzskej web nefunguje doufám, že ste si to dosyta užili:) taky jsem se zrovna koukal...tj1 všude jsou fotky, tak co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 (editace) A hooopla, asi jsme frantikům moc zatěžovali linku, tak to zakázali Akorát čas jít spát... Dneska to byl ideálně strávený čas na "zeleňochovy" Editováno: 30. Září 2008, autor: Marios Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 můžu říct: poněvadž jsou ty fotky faceliftu v plánovaných barvách, dal jsem si foto předku naši současné OII a té nové..jak se mi ta naše líbí, vypadá otřesně a uboze oproti tomu novému..strašně faceliftu pomohlo "oddálení" předního nárazníku - více vyčnívá, působí to mnohem lépe! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 mrknete do temp. files, cely to swf z franc. webu tam budete mit .. taky jsem ho tam nasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Super, konečne fotky! Tá zelená vyzerá super, aj facelift je super, ale na tie svetlá a volant si budem musieť zvyknúť. Ten predok mi pripomína Volgu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 áá, bude se prcat ? jinak budouli dostupné díly, a bude vhodná OII na předek na new face, jdu to zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 (editace) volha kombi lol BadyS Editováno: 30. Září 2008, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 pro ty co nestihly francouzskej web: http://rapidshare.com/files/149781344/facelift.swf .. je to oholeny, ale zaklad funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 když už se ti rozjelo, co jak půjde překopat, tak si jen dovolím upozornit, že OII facelift má jinou struktůru kabeláže, takže už jenom změna parkováku znamená změnu zapojení pod palubkou, bude i jiná BSG a Gateway Nad parkovákem v souvislosti se zadním nárazníkem jsem přemýšlel a ten stávající by tam šel Když by se sehnal nárazník bez otvorů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 (editace) No nevim co rict - zkratka - supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer Soudruzi fakt nezklamali tak dobry sem to ani necekal - spica Akorat uz vidim jak pani z auto.cz a podobnych webu budou kritizovat pouze dvouzonovou klimu (ostatne jak je jejich zvykem) a podobnost predku s S2, nejakym bávem a (ac se to bojim rict) i posledni lagunou nebo jaxe ten francouzke hnuj menuje Predface ma samo taky neco do sebe ale tohle je zkratka hezci (byt je to uz takovy kulatejsi).Ostatne jako u O1. A docela by me taky zajimalo jak bude vypadat classic 1.4 - bez xenu bez mlhy s nelaknutejma zrcatkama a tak... Btw - vyhlasil bych soutez oto kdo prvni prekope svou O2 na face Editováno: 30. Září 2008, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 jen nevím, kde jsou ta slibovaná chromová žebra masky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Myslím, že nová Octavia nemá chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Planeta: I verze Classic uz bude mit mlhove svetlomety, zrcátka a boční lišty v laku, takže podle exterieru už nepoznáš rozdíl mezi Classicem a Eleganci (kromě kol, která bude mít elegance ALU, nicmene i na eleganci se dají dát plecháče a pak opravdu prd poznáš :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Si myslím, že to stáhli protože se to začlo šířit celým světel a oni to chtěli představit jen pro Frantíky. Jako řeči že je něco něčemu podobné jsou již trapné. Je to auto takže se to bude někomu vždy zdát něčemu podobné. Ale okopírované auto to rozhodně není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Tak se mi zdá, že kapsy v předních dveřích jsou nějaké zvětšené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Nejni to zly.... Prirozenej vyvoj a nutna podobnost se superbem bylo jasny zadani, poprali se s tim dobre... Podobnost s Brilliancema a ostatnima zlutejma srackama neni jejich chyba, ale je to trosku skoda. Zas se to tam v ty Cine bude asi dobre prodavat... Proc ma mlha tri zarovky? Mlha, tfl, a??? Jsem zvedavej na RS, jestli bude mit jiny zadni lampy, jak tu nekdo kdysi psal....do tehlech teda nejdu. A konecne poradnej interier... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Zatím prázdný, ale snad tam už něco brzo dají. http://new.skoda-auto.com/cze/model/newoct...s/redirect.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 A kdes to Vašku objevil, já to normálně ne a ne najít. Jedině přes tvůj odkaz ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Mám zkrátka talent A hlavně přístup k novinářskýmu serveru Škody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Jsem si to myslel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Nooo, vevnitr parada, zvenku jen dalsi krok k tuctovosti v tyhle tride, bohuzel. Je to pekny, ne ze ne, ale skoro stejny jako minimalne 10 dalsich aut. Bohuzel i dle reakci tady, takovy auta se prodavaj dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Me se taky libi ... Nevite kdy se zacne prodavat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Je to pěkný, ale jsem zvědav až to pude do konfigurátoru co a za kolik bude atd. Taky jak bude vypadat treba Scout atd.... Ale jinak fakt pekny auticko. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 tak ty francouzský stránky už nejdou chtěl sem OII FL ukázat kolegům v práci se vším všudy.. když už se taky podílíme na výrobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.