rsrsrs Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 aj tu je nova octavia http://auto.sme.sk/c/4102413/modernizovana...e-odhalena.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 (editace) pro ty co nestihly francouzskej web: http://rapidshare.com/files/149781344/facelift.swf .. je to oholeny, ale zaklad funguje Dakie: Stahni toto Editováno: 1. Říjen 2008, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grizzy Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 díky všem za fotky. sic jsem si combi kupoval před rokem, myslím, že je čas přesvědčit vedení firmy, že nutně potřebujeme nový auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Škoda octavia facelif Oficial foto!!!!! :p :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Škoda octavia facelif Oficial foto!!!!! :p :p a v čem je rozdíl na tvé fotografii oproti te,kterou sem hodil George včera???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Tak dnes když jsem si znova pořádně prohlížel ty fotky,tak jediný co mi tam akorát nějak nesedí jsou ty zadní lampy....jak jsou bez tí odrazky,tak mi to přijde zvláštní....jinak je to moc povedený...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Soudruzi se nám probudily ))) http://automix.centrum.cz/novinky/clanek.phtml?id=12539 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Myslím si, že nemôže nikto tvrdiť, že čosi okopírovali od konkurencie. Predné svetlá sú mixom svetiel predfaceliftovej OII (stredná časť) a Fabie II (zakončenie svetla na kraji). A časť nárazníka pod svetlami je zase zo Superbu II. Škoda, že nenechali pôvodný panel dvojzónovej klimy. Keď tam dali ten nový, to už bude mať automatické uzatváranie nasávania vzduchu zvonka v závislosti na znečistení vzduchu? A tie 3 žiarovky v hmlovke by zaujímali aj mňa. Obávam sa, že RS a Scout 3 žiarovky mať nebudú ani po facelifte na budúci rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 nebude to: 1.hmlovka, 2.samostatná žiarovka na corner a 3.denné svietenie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Tak za sebe říkám, že se jim to povedlo a mně se líbí (jen škoda toho volantu a antény , jinak fakt dobrý) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 nebude to: 1.hmlovka, 2.samostatná žiarovka na corner a 3.denné svietenie? presne to si myslim aj ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Teď jsem koukal na ceny ojetých Octávek a nic se neděje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 a ani se nic dit nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Teď jsem koukal na ceny ojetých Octávek a nic se neděje Jako třeba v bazaru: kurva tak dneska jsem viděl tu novou octavii facelift takže sleva 20tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Tady píšou že to vypustlili omylem http://www.autorevue.cz/Bleskovky/Facelift...56/default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melman Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Tady píšou že to vypustlili omylem http://www.autorevue.cz/Bleskovky/Facelift...56/default.aspx Co je to za korejce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 (editace) Tady jsem taky něco našel fotky z prezentace vlastně je to nějak stáhlá ta prezentace takže http://picasaweb.google.com/rifflections/N...923124388359218 Editováno: 1. Říjen 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 (editace) Nové Oficiální fotky se objevili zde: http://auto.idnes.cz/foto.asp?r=ak_aktual&...7_ak_aktual_ven "Jedná se o únik informací, který vyšetřujeme. Jinak se k tomu nebudeme vyjadřovat," uvedl mluvčí automobilky Evžen Krauskopf. Editováno: 1. Říjen 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Líbí se mi nový přední nárazník, lišty v laku, zadní nárazník by byl fajn, kdyby odrazky zůstaly ve svítilnách. Volant mi nevadí, novej climatronic je fajn. Ale nelíbí se mi přední světla, Superb je má podstatně hezčí. Nový zrcátka taky nic moc, ale hlavně ten dřevěný dekor je strašnej! To ještě jakžtakž respektuju u luxusnějších aut, ale v OII bych to mít nemohl. Když to shrnu, tak jsem rád, že to máme před faceliftem!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 (editace) Není to špatný, jen ten volant :ble :ble Editováno: 1. Říjen 2008, autor: Dave33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 ViktorMPI: A co tenhle interiér? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sEVIGE Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Já nevim, ale mě to připadá jako nějakej korejec. Popravdě řečeno radši než tohle tak novou fábii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 zdraviim preco uz nefunguje ten prezentacny web o facelifte? ten francuzky??nevie nekdo kde by som to mohol najst? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Corrado: ideš neskoro... o pár príspevkov vyššie je uvedené že to Frantíci pustili včera omylom. ale niekto tu dával odkaz na rapidshare kde je ta prezentácia uložená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 (editace) George Couser: to už je jiná, to je luxus! Taky by mě zajímalo, jestli bude ponechanej dekor z elegance, že by mohl jít do našich elegancí ještě ten rámeček kolem rádia, víko popelníku a rámeček okolo řadičky z onoho dekoru. Editováno: 1. Říjen 2008, autor: ViktorMPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.