petr07 Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Já objednával minulé pondělí a to už mi bylo řečeno,že je poslední den.29.9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 nevím..možná ti řekl nesmysl, každopádně oficiálním dnem byl pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Ono je to jedno,mám objednáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Neřekl mu nesmysl, oficiálně podle původního znění to bylo opravdu 29.9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) Toho 29.9. potvrzuji.Dnes mě to říkal známej v salonu.Příští týden mají přijít dvě auta a prodejní program.Na ten FL se čeká 2 měsíce ? Editováno: 8. Říjen 2008, autor: Dix1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 tak to asi zase změnili, známe škodovku...doufám však, že už 100% klasická předface objednat nejde PS: jakou kombinaci kupuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Dyť to bylo kdysi na garáži...43. KT začíná zadávání do systému a ve 48. KT začíná výroba zákaznických aut, takže čekačka bude něco málo přes měsíc, to je myslím u okty vcelku normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Deny.Kr:Žádnou,zatím.Jenom ji chci vidět naživo,protože jsem v Paříži jsem na salonu nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Jen aby na něj měli díly a nedopadlo to jako u S2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Deny.Kr:Žádnou,zatím.Jenom ji chci vidět naživo,protože jsem v Paříži jsem na salonu nebyl. ona ta otázka byla spíše mířena Petrovi07 - psal, že je objednáno, tak jsem zvědav, kolif faceliftů se tu společně s našim za čas objeví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Aha,tak Pardon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Já mám objednán ještě předfacelift. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Kedy by mala byť RSa fl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 osobni odhad k objednani tak 6.2009 bo 7.2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Takže potom RSa a Scout sa bude robiť ďalej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragnar Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 jak už tu někdo psal, tak osobně se mi nejvíce líbí současná RS. FL je povedený, ale chybí taková ta surovost, která čiší z RS a kterou já osobně u aut mám rád... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 I v dnešních novinách je reklama na OII edition 08,tak to asi ještě objednávat jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bagrovic Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 I v dnešních novinách je reklama na OII edition 08,tak to asi ještě objednávat jde. nekdo psal, ze skoda ma skladem a u dealeru 150 000 aut vsech modelu, tak tipuji ze tak alespon 50 tis. bude octavek. Tady objednej si a oni to uz nekde na sklade najdou.... jedine ze by jsi zvolil totalne nestandartni kombinaci pak se asi omluvi (navic nektere vybaby ti muzou dodat primo v servise prodejce). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 třeba budou na ty předface skladovky nějaký zajímavý akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Zatím to tlačí pořád tou Edition 08 akcí, po nástupu FL to asi ještě kleskne jako obvyklý skladovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 (editace) nekdo psal, ze skoda ma skladem a u dealeru 150 000 aut vsech modelu, tak tipuji ze tak alespon 50 tis. bude octavek. Tady objednej si a oni to uz nekde na sklade najdou.... jedine ze by jsi zvolil totalne nestandartni kombinaci pak se asi omluvi (navic nektere vybaby ti muzou dodat primo v servise prodejce). :pjako že auto nebude? Editováno: 9. Říjen 2008, autor: petr07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Nevěříte doufám tomu, že by Škodovka měla po republice stát 150 000 aut, že ne? Kdyby jedno stálo 250 000, tak má ve skladovkách 37,5 miliardy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragnar Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 George Couser: samozřejmě že tomu nevěřím(e)! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Když sem zadal do konfigurátoru jakou mám představu,nikdy se mi nestalo,že by auto někde měli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Nevěříte doufám tomu, že by Škodovka měla po republice stát 150 000 aut, že ne? Kdyby jedno stálo 250 000, tak má ve skladovkách 37,5 miliardy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.