danone Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 (editace) Mam Octu combi r.v.2000 pred rokom bola z predu buchnuta bol vymeneny predny naraznik a chvilu tam pekne sedel ale teras mu odstavaju rozky a ma niake veleke medzery medzi nim a blatnikom nejde mi to nasadit krajsie co mam robyt? peniaze nemam. ked som to tam nasadil s kamaratom tak ze to vypadalo ok tak to vydrzalo asi 3dni. a este by som sa chcel spytat ze ako mam odstranit z kapoty dobance od kamienkov? viem ze su na to aj niake fixky ale nemam tusenie kde sa to da zohnat a ci je to vobec vhodne Editováno: 15. Prosinec 2006, autor: danone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 myslím že nejlepší je kapotu nechat přelakovat...takovy ty fixy to není nic moc....navíc se s tím člověk sere jak osel...moje bejvalá kokta byla ťuknutá na zadek (nic strašnýho, jen nárazník) a taky mi to odstávalo...sundal jsem ho a nasadil znova, protože předtim ho montoval asi nějakej odborník na slovo vzatej a všecko sedělo jak mělo....zkus se podívat jestli to nemáš jen někde špatně chycený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 (editace) No mě by zajímalo jak je přední nárazník uchycenej k chladiči. Podle DP jsem zjistil, že ho mám mít přilepenej (což není - takže vezmu za jakejkoli obrubák) no a od roku '02 by snad měl být přidělanej přes nějaký úchyty napevno - tak by me zajímalo jestli tu někdo neví jak to vypadá Jinak taky mi nesedí - vzal jsem asi 2x za obrubák a nějak to povolilo, takže sundat a znovu nandat... Editováno: 16. Prosinec 2006, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Zdravíčko, nevíte někdo jak je přidělanej - případně jestli nemáte někdo foto - nárazník na O1 od roku 03... konkrétně zespoda k chladiči? Já mám 01 a tam je to nějak lepený... a prej od 03 by se to mělo šroubovat na nějaký držáky. V tuhle chvíli nemůžu najet k žádnýmu obrubáku, páč bych tam ten nárazník nechal P.S.: myslím přední nárazník... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Pokud máš na mysli ten černy plast (spojler)co je pod nárazníkem(předním)tak se mi to již povedlo ,malem jsem serval nárazník komplet.Spojler je na nárazníku upevněn na zacvakvacích úchytech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Pokud máš na mysli ten černy plast (spojler)co je pod nárazníkem(předním)tak se mi to již povedlo ,malem jsem serval nárazník komplet.Spojler je na nárazníku upevněn na zacvakvacích úchytech. 01 - černý plast už nemá, já měnil 98 za RS a nic jsem nešrouboval ani nelepil!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 (editace) Pokud máš na mysli ten černy plast (spojler)co je pod nárazníkem(předním)tak se mi to již povedlo ,malem jsem serval nárazník komplet.Spojler je na nárazníku upevněn na zacvakvacích úchytech. 01 - černý plast už nemá, já měnil 98 za RS a nic jsem nešrouboval ani nelepil!! Mno to je divný... mě to tam dole odstává a to jako docela dost zítra hodím foto... dneska se mi už nece do garáže - přítulka by na mě koukala jako na blázna Editováno: 2. leden 2007, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 co to foto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 co to foto ? Tady to opožděné foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 tak nevim ,ale neni to jen ohnuté jak si někde zadrhnul ? Jinak já tam žádnej plast neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 To máš pěkně ohnuté. Ale normálně bys to měl větší silou zase přitlačit nahoru. A když ne, tak ke klempířovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Mno až bude čas... tak sundám nárazník a prozkoumám to víc... teď holt nemůžu zajet tolik k obrubáku - jinak bych tam ten nárazník nechal celej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 21. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2007 mne sa stalo to iste. vyriesil som to tak ze pod chladicom je dost silny plech. prevrtal som naranik aj plech dal 2 samorezky a drzi to uz 2roky. je to podla mna este lepsie ako origo lebo ked to pripevnis na ten plech tak to bude este o take 3cm vissie ako original a odvtedy si parkujem kde chcem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 hm,napadlo vás někoho dát si do předu kvůli obrubníkům nějaký snímač vzdálenosti jako je na couvání?Já nad tím uvažuji taky nemám rád obrubníky někde jsou moc vysoko a nikde škodu neuplatníš pokud neznáš výšku jak mají byt obruby vysoko,ale stejně je ti to nanic nikdo se s tebou bavit nebude.To je pak k nasrá....! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 To Lukash:....vitej v klubu. Resil jsem to tak, ze jsem tam ze spoda dal 3 samorezky do plechu ( pres podlozky ) a prichytil to k drzaku chladice, na kterem ten chladic lezi. At to z vyroby drzi nacemkoli, je to na ho*no, uz 2x mne to kixlo. Takhle to mam uz pul roku a v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 tak jo, díky všem za nápady... až bude trochu teplejc, tak sundám - opravím a potom přišroubuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 pasuje lišta předního nárazníku O1 starý model na RS nárazník? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 ne!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 v čem je rozdíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 v čem je rozdíl Rozdíl je podstatný, prostě musíš koupit novou lištu. nepasuje na díry a možná i velikostí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 zrovna tak nepasuje zadna lista z O1 na O1 facelift. inde diery, ina hlbka listy, ale osobne si myslim ze to soudruzi urobili naschval. ziadny iny dovod u tohto dielu nevidim. jasne ze okrem tej listy upravili v tych miestach aj naraznik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 A zadní? Pasuje z před facelift na facelift? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 A zadní? Pasuje z před facelift na facelift? No to samé, taky nééé soudruzi v NDR to udělali opravdu face a hlavně Simplei Clever! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzo Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Zdravim vsechny,tak jsem predelaval oktu na facelit a predni naraznik mi tam nejak nepasuje . pasne temer vsude jen na jedne strane mezi podbehem a blinkrem trochu precniva. nemate nekdo zkusenosti?? jde to treba nahrat a trosku to ztrvarovat,ale u laminatu je nahrivani asi blbost co. dik vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Tvar laminátu upravíš pouze broušení a opětovným laminováním... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.