copik Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 chlapy tak uz mam chlapika co my to nalakuje, len mam teraz problem ako zasunut taky plastovy srub do uchytenia naraznika zospodu, na fotke je to vyobrazene, proste my to vyskocilo a teraz to tam potrebujem znova dat, skusal som vselijak ale nikdy to nemozem dat na doraz plus vzdy to po par sekundach vileti von, moze byt skryveny ten plech do ktoreho lezie ten plastovy kus so srubou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
copik Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 chlapy tak uz mam chlapika co my to nalakuje, len mam teraz problem ako zasunut taky plastovy srub do uchytenia naraznika zospodu, na fotke je to vyobrazene, proste my to vyskocilo a teraz to tam potrebujem znova dat, skusal som vselijak ale nikdy to nemozem dat na doraz plus vzdy to po par sekundach vileti von, moze byt skryveny ten plech do ktoreho lezie ten plastovy kus so srubou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo24 Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 potrebujem poradit .. je mozne lakovat auto v chladnom pocasi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 Každopádně lakovat a nechat uschnout pří více jak 10.stupních,lepší při 15ti.Nesmí zmrznout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berjir Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 Ahoj. Ťuknul jsem se na ledu s jiným autem a následkem toho mám mezeru mezi levým předním blatníkem a nárazníkem. Nárazník drží pevně, nehýbe se, jen je tam prostě tahle mezera.. Zkoušel jsem odšroubovat hvězdicové šroubky na levém podběhu, jestli není nárazník jenom hnutý a stejně jsem s ním nepohnul.. Nevěděl by někdo, co s tím? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Ahoj no ono ten nárazník drží hlavně plechové držáky zboku pod lištou. Takže odcvakni lištu a povol 2 šrouby (M6) a pak všechny ty torx šroubky. Pak by s tím mělo jít manipulovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berjir Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Super, nevěděl jsem, vyzkouším. Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.