Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak se mi zda ze mam nepatrne vyvracena vejskove zadni kola jak kdyz je auto pretizene je to normalni ? ( je to u alu kol 15 " je to asi o 1,5 cm nahore vuci spodku gumy )

Tak se mi zda ze mam nepatrne vyvracena vejskove zadni kola jak kdyz je auto pretizene je to normalni ? ( je to u alu kol 15 " je to asi o 1,5 cm nahore vuci spodku gumy )

Asi je to normální,mám to taky jinak pneu 205/45 R16

Zdání klame. Zajeď si na geometrii.

• Autor

To neni zdani ja to meril

To neni zdani ja to meril

Však ti říkám zajeď na geometrii.

No fabie maj mírnej odkol ale zajeď na geometrii

No nevím, jestli půjde něco se svařencem na geometrii dělat. To je normální odklon, akorát je to více vidět při širších kolech nebo nižším autě. Pokud to nedostalo ránu, tak se o to nestarej a užívej si ježdění.

No nevím, jestli půjde něco se svařencem na geometrii dělat. To je normální odklon, akorát je to více vidět při širších kolech nebo nižším autě. Pokud to nedostalo ránu, tak se o to nestarej a užívej si ježdění.

Jj, ja jsem taky slysel, ze s geometrii zadnich kol nejde vubec nic delat, ale prijde mi to divny...

ja som si na zadnu napravu spravit laserovu geosku, je tam nieco mierne mimo, ale je to OK, lebo auto netaha, gumy nezerie.

zadna je zvarena, nic moc tam nejde dostavit

U zadní nápravy nastavíš kulové, na geometrii ti sice můžou zjistit hodnoty mimo, ale to je tak vše, co se dá dělat. Pokud do tebe nikdo nevrazil, bude to nejspíš v pořádku.

Přesně tak pokud vím, tak zadní náprava není stavitelná. Takže za geometri to budou pouze vyhozený prachy.

Když si všimneš tak každá Faba ma kola tzv. do A. A čím šírší kola nebo snížene auto to jde vidět vic.

• Autor

Mate pravdu je to tak na sirsich gumach je to vice videt nez na puvodnich 165*70*14 ( auto zadnou bouracku nemelo takze naprava original )

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.