Publikováno Červen 1, 200718 r Tak se mi zda ze mam nepatrne vyvracena vejskove zadni kola jak kdyz je auto pretizene je to normalni ? ( je to u alu kol 15 " je to asi o 1,5 cm nahore vuci spodku gumy )
Červen 2, 200718 r Tak se mi zda ze mam nepatrne vyvracena vejskove zadni kola jak kdyz je auto pretizene je to normalni ? ( je to u alu kol 15 " je to asi o 1,5 cm nahore vuci spodku gumy ) Asi je to normální,mám to taky jinak pneu 205/45 R16
Červen 2, 200718 r Tak se mi zda ze mam nepatrne vyvracena vejskove zadni kola jak kdyz je auto pretizene je to normalni ? ( je to u alu kol 15 " je to asi o 1,5 cm nahore vuci spodku gumy ) Zdání klame. Zajeď si na geometrii.
Červen 7, 200718 r No nevím, jestli půjde něco se svařencem na geometrii dělat. To je normální odklon, akorát je to více vidět při širších kolech nebo nižším autě. Pokud to nedostalo ránu, tak se o to nestarej a užívej si ježdění.
Červen 7, 200718 r No nevím, jestli půjde něco se svařencem na geometrii dělat. To je normální odklon, akorát je to více vidět při širších kolech nebo nižším autě. Pokud to nedostalo ránu, tak se o to nestarej a užívej si ježdění. Jj, ja jsem taky slysel, ze s geometrii zadnich kol nejde vubec nic delat, ale prijde mi to divny...
Červen 7, 200718 r ja som si na zadnu napravu spravit laserovu geosku, je tam nieco mierne mimo, ale je to OK, lebo auto netaha, gumy nezerie. zadna je zvarena, nic moc tam nejde dostavit
Červen 7, 200718 r U zadní nápravy nastavíš kulové, na geometrii ti sice můžou zjistit hodnoty mimo, ale to je tak vše, co se dá dělat. Pokud do tebe nikdo nevrazil, bude to nejspíš v pořádku.
Červen 12, 200718 r Přesně tak pokud vím, tak zadní náprava není stavitelná. Takže za geometri to budou pouze vyhozený prachy.
Červen 13, 200718 r Tak se mi zda ze mam nepatrne vyvracena vejskove zadni kola jak kdyz je auto pretizene je to normalni ? ( je to u alu kol 15 " je to asi o 1,5 cm nahore vuci spodku gumy ) Když si všimneš tak každá Faba ma kola tzv. do A. A čím šírší kola nebo snížene auto to jde vidět vic.
Červen 14, 200718 r Autor Mate pravdu je to tak na sirsich gumach je to vice videt nez na puvodnich 165*70*14 ( auto zadnou bouracku nemelo takze naprava original )
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.