Petr 1 Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Tak se mi zda ze mam nepatrne vyvracena vejskove zadni kola jak kdyz je auto pretizene je to normalni ? ( je to u alu kol 15 " je to asi o 1,5 cm nahore vuci spodku gumy ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perry001 Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 Tak se mi zda ze mam nepatrne vyvracena vejskove zadni kola jak kdyz je auto pretizene je to normalni ? ( je to u alu kol 15 " je to asi o 1,5 cm nahore vuci spodku gumy ) Asi je to normální,mám to taky jinak pneu 205/45 R16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 Tak se mi zda ze mam nepatrne vyvracena vejskove zadni kola jak kdyz je auto pretizene je to normalni ? ( je to u alu kol 15 " je to asi o 1,5 cm nahore vuci spodku gumy ) Zdání klame. Zajeď si na geometrii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr 1 Vloženo 2. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 To neni zdani ja to meril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 To neni zdani ja to meril Však ti říkám zajeď na geometrii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 No fabie maj mírnej odkol ale zajeď na geometrii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 No nevím, jestli půjde něco se svařencem na geometrii dělat. To je normální odklon, akorát je to více vidět při širších kolech nebo nižším autě. Pokud to nedostalo ránu, tak se o to nestarej a užívej si ježdění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 No nevím, jestli půjde něco se svařencem na geometrii dělat. To je normální odklon, akorát je to více vidět při širších kolech nebo nižším autě. Pokud to nedostalo ránu, tak se o to nestarej a užívej si ježdění. Jj, ja jsem taky slysel, ze s geometrii zadnich kol nejde vubec nic delat, ale prijde mi to divny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 ja som si na zadnu napravu spravit laserovu geosku, je tam nieco mierne mimo, ale je to OK, lebo auto netaha, gumy nezerie. zadna je zvarena, nic moc tam nejde dostavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovis Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 U zadní nápravy nastavíš kulové, na geometrii ti sice můžou zjistit hodnoty mimo, ale to je tak vše, co se dá dělat. Pokud do tebe nikdo nevrazil, bude to nejspíš v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinnic Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Přesně tak pokud vím, tak zadní náprava není stavitelná. Takže za geometri to budou pouze vyhozený prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scheja Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Tak se mi zda ze mam nepatrne vyvracena vejskove zadni kola jak kdyz je auto pretizene je to normalni ? ( je to u alu kol 15 " je to asi o 1,5 cm nahore vuci spodku gumy ) Když si všimneš tak každá Faba ma kola tzv. do A. A čím šírší kola nebo snížene auto to jde vidět vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr 1 Vloženo 14. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Mate pravdu je to tak na sirsich gumach je to vice videt nez na puvodnich 165*70*14 ( auto zadnou bouracku nemelo takze naprava original ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.