Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny a prosím o radu.

Při zapnutí rádia mě v něm neustále cvaká :help: . Cvakání vychází z rádia a z repráku jde normální zvuk. Cvaká to jak bez CD, tak s ním. To cvakání bych přirovnal, jako když roztočíš jízdní kolo a pomalu přikládáš nějakej klacek do drátů. Když to zapinám a vypinám, tak to asi po desátém zapnutí přestane cvakat.

Pokud jste se s tím někdo setkal, tak poraďte. Dík.

Vloženo

Doplňujúca otázka - prehrávanie CD funguje normálne? Vyzerá to na problém s motorom na pohon mechaniky, mal som podobné na starom Sony prehrávači, tam odišiel pohon mechaniky a nefungovalo prehrávanie CD...

Vloženo

Mě to původní Symphony dělala dost často taky, stávalo se to hlavně po tom, když nechtěla zchroupat nějaké CD a potom po vyjetí toho inkriminovaného CD to vždy nějakou dobu dělalo. Podle mě to byla nějaká mechanická závada CD mechaniky, kdy se tato snažila načíst CD i když tam nebylo.

Potom mi to rádio naštěstí nějaká dobrá feťácká duše ukradla, takže já měl za cenu spoluúčasti pouhopouhých 5000.-CZK nové Symphony, které to už nedělá. lol

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...