notobi Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 (editace) jo je to rovina na spaní ideál i na vození věcí pod ní pořád tam něco mam a kufr je zvenku práznej a neláká zloděje Editováno: 14. Prosinec 2009, autor: notobi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jikoloj Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 super, a je to pevné na to a by to uneslo 80kg? kdy se tam budu pohybovat jako v posteli, ze si na to sednu doprostřed, nepraskne to ? a jestli to chápu tak se to dává bez toho spodního koberce co tam mám teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 kolik to udrží nevim mam to origo takže pod tim je koberec seřízlej mezi těma bokama, nezkoušel sem na tom zatim ležet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoubek Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 kolik to udrží nevim mam to origo takže pod tim je koberec seřízlej mezi těma bokama, nezkoušel sem na tom zatim ležet Nazdarek já mám též origo v combajnu, unese V poho mě 98kg 202cm plus mojí pokovičku 6O kg 173cm,dá se v tom krásně spát absolutní rovina a neudělalo to nic ani při pohybování se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 super, a je to pevné na to a by to uneslo 80kg? kdy se tam budu pohybovat jako v posteli, ze si na to sednu doprostřed, nepraskne to ? a jestli to chápu tak se to dává bez toho spodního koberce co tam mám teď. měl jsem na podlaze naloženo 300kg a v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuraS. Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 pro Octavii Combi 4*4 tato mezipodlaha ale asi není, že ? Kvůli jiné velikosti (hloubce) kufru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.