ORSII sedacky - Stránka 3 - Interiér - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

ORSII sedacky

Grygy

Doporučené příspěvky

Martinoslav napsal:
Je fakt, ze kdyz si poradne prohlednu fotky, tak je tam videt, hlavne na zadnich sedackach, jak jsou ty potahy zdrcnute.

To je místo (jestli teda myslíš ten mezikus mezi opěradlem a sedákem), kde jsou v OII úchyty ISOFIX a i tam je to docela volný, jen to je víc naležato...to by mi vůůůůbec nevadilo :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 měsíce později...
  Grygy napsal:
  Cjoctavian napsal:
Len tak nahodou - ma to niekto uz v O1? Skusenosti s napratavanim?

BTW:A je volant v FRS rovnako velky ako ten z ORS2, alebo mensi?

V OI jeste nikdo, ale jak bude cas, tak na tom snad pohnu=))))))))))))

Fakt je to dost cool :palec2:

Jen bych měl strach, co Ti nedej bože udělají ty boční airbagy, po vystřelení, když jsou ty opěráky jiné než u Fabie. Ovšem nechci to nijak přivolávat.

Nevíš Grygy, kdo kvalitně a za slušný money předělá potahy do FRS? Teď nemyslím jen ALPE, atd. ...

Editováno: , autor: pentadius
Odkaz ke komentáři

• o 10 měsíců později...

Ahoj kluci :-) koukal jsem na práci grygy(ho) je to moc moc pěkné mít ve Fabce sedačky z Octavie II RS.Příbuzný si koupil Octavii II RS a když sem se stím svezl tak jsem si řekl, že ty sedadla musím mít :-) a tak se ptám!Myslíte že by šli sedačky přešit a předělat aby pasovali do Fabie RS a vypadali totožne a fungovali tak jak na Octavii II. Díky za info (jsem tady nováček takže se zatím rozkoukávám snad to píšu kam mám

Odkaz ke komentáři

• o 4 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
Host dhandars

mazec a zase mazec.Kámoš si je tam narval taky,ale má ted problém se zapojením begů výhřevů.Nevíš jaké dráty jsou na co?Dikes,za odpověď.

Odkaz ke komentáři

v porovnání FI RS a FII sport je taky rozdíl. sedačky z fabie II jsou o něco užší než z RS pocitově při 80kg váhy řidiče jsou pevnější a pohodlnější. Když porovnám s OII jsou podle mě ty FII sport lepší na posezení. v OII RS jsem neseděl.

takže když jsem byl před volbou za co vyměnit sedačky ve fabii padla volba na FII sport. To boční vedení je rozhodně větší než u OII

Pokud ale pojede v autě s FII sport 110 kg člověk přijde mu že ho to tlačí a že ty sedačky jsou menší

Odkaz ke komentáři

• o 7 měsíců později...
  • o 2 týdny později...

Umí někdo upravit zadní sedačky,aby se zacvakli jak origo.?já je tam mám,ale musel jsem obětovat držák co je na podlaze a mám je přichycené za ska pásky.Kdyby si chtěl někdo vydělat,aby to bylo ok,tak budu rád.Jsem z Prahy.prosím soukromou zprávu.dikes.

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...
  • o 4 týdny později...

Ahoj lidi hodím to sem mám FRS 04 (předface) koupil jsem sedačky z ORSII a budu zapojovat podle schématu zapojení které tu koluje. Nechámám origo kabeláž ale musím dostat na stranu sedaček konektory z FAbie ale nevím co vše je potřeba koupit pomužete někdo? Bude mě stačit koupit položky 5 a 6?? A jsou stejné pro řidiče i spolujezdce??

post-15140-1265875386_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...