Hensel Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 a hele malej Jířa ten mi psal k vánocům ten má omluvenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 já tam byl jako kameraman takže proto jsem o tom věděl...jako Jirka má pravdu, že se o tom mluvilo na foru v hospodě, ale holt někde zamrzla komunikace proto bylo tak málo lidí No asi nemá cenu řešit.. jak psal jirka.... ale ... co jsem slyšel tak v hospodě se hlavně řešilo proč a kdo tam nebyl ... No a když někdo chce ..tak pošle oznámení nebo zavolá atd..... já se na internet dostanu taky někdy jednou do týdne.... takže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 No asi nemá cenu řešit.. jak psal jirka.... ale ... co jsem slyšel tak v hospodě se hlavně řešilo proč a kdo tam nebyl ... No a když někdo chce ..tak pošle oznámení nebo zavolá atd..... já se na internet dostanu taky někdy jednou do týdne.... takže s křížkem po .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 s křížkem po .... jojojo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 no ne lamy dorazili mezi nas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 no ne lamy dorazili mezi nas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 no ne lamy dorazili mezi nas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.