Shotek Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 (editace) Zdravím, nějaká podobná témata jsem našel, ale žádné konkrétní odpovědi. Stává se mi, že mi třeba hned po staru vyletí otáčky a zůstanou vyset na cca 1200. Pak když se rozjedu tak se to zpraví. Nebo když třeba někde zastavím a stojím na volnoběh tak to pomale vyleze na těch 1200 a po chvilce to zase sleze zpázky. VAG mi vyhodil tuhle chybu: 17664 - Snimac teploty chladici kapaliny (G62) Preruseni/zkrat na plus P1256 - 35-10 - - - Sporadicky Myslíte, že je to tím teplotním čidlem? Kolik cca může stát? Co jsem našel, tak by mělo kolem 200Kč, ale prý je aspoň deset druhů Je těžký ho vyměnit? Vím kde je, ale nikde v příručce jsem nenašel jak ho vyměnit. Najdu na tu výměnu někde návod? Mám motor 1.9 TDI 81kW, rv.2000 Dík za odpovědi. Editováno: 6. Červen 2007, autor: Shotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Zdravím, nějaká podobná témata jsem našel, ale žádné konkrétní odpovědi. Stává se mi, že mi třeba hned po staru vyletí otáčky a zůstanou vyset na cca 1200. Pak když se rozjedu tak se to zpraví. Nebo když třeba někde zastavím a stojím na volnoběh tak to pomale vyleze na těch 1200 a po chvilce to zase sleze zpázky. VAG mi vyhodil tuhle chybu:17664 - Snimac teploty chladici kapaliny (G62) Preruseni/zkrat na plus P1256 - 35-10 - - - Sporadicky Myslíte, že je to tím teplotním čidlem? Kolik cca může stát? Co jsem našel, tak by mělo kolem 200Kč, ale prý je aspoň deset druhů Je těžký ho vyměnit? Vím kde je, ale nikde v příručce jsem nenašel jak ho vyměnit. Najdu na tu výměnu někde návod? Mám motor 1.9 TDI 81kW, rv.2000 Dík za odpovědi. Vymenit to čidlo dokážeš určitě sám behem 1 minuty. Mě to dělalo to samé, a bylo to taky tohle. http://www.autodilykrc.cz/eshop/skoda/octa...E8idlo+teploty# Tady si vyber svůj motor a kokni se jakou tam máš barvu a tu kup (šedá-zelená myslim). Výměna- vede k němu drát, ten silou vyškubneš a čidlo drží takovou ´U´ závlačkou a dáš nový. Vyteče trochu kapaliny, ale jen opravdu trochuy cca 0.2l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Já mám stejný motor a nedávno sem to čidlo taky měnil,číslo dílu bylo 059 919 501 A (zelené),alebo se používaj náhrady 078 919 501 C (černé). To černý je že prý nejaký lepší ale i drahší.Já tam dal to zelený a jde to jak má. Jinak kdybys chtel vedet jaké to čidlo tam přesne máš a nechceš to rozdelávat,tak se to dá zistit ve škodovce podle VINu anebo od nekoho kdo má etku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotek Vloženo 6. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Dík, zitra se do toho pustim. V nabídce pro můj motor tam mají stejně jen jedno. Zitra to rozdělám a budu doufat, že je to to stejný co mají v nabídce. U nás bych za něj dal 400Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Jo,anebo ješte skus www.skoda-dily.cz tam je taky mají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotek Vloženo 6. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 (editace) No já myslím, že mám určo taky to zelený. Podle mě na stejnej motor dávali stejný čidla. Tak to ani nebudu rozdělávat a obejdnám to zelený a budu doufat:) Maximálně tam budu mít to staré provedení čidla bez A na konci kódu, ale to by nemělo vadit ne? Měřit to přece musí stejně a 4 polový jsou obě. Editováno: 6. Červen 2007, autor: Shotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Jo jak to bude měřit poznáš až potom co to tam namontuješ. Múže se ti stát če to čidlo múže mít jiný odpor a už to bude ukazovat voloviny,tak bacha nato! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotek Vloženo 7. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 (editace) Jsem asi debil, ale nemužu to čidlo najít Mohl by mi někdo poradit kde ho najdu. Podle servisky by mělo být někde v místech jak je na obrázku, ale já jsem tam nenašel nic k čemu by vedl kabel s konektorem. Moc dík za veškerou pomoc. Kromě oleja je to první věc co si sám měním nemám to auti moc dlouho. Editováno: 7. Červen 2007, autor: Shotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Je to kousek od toho. Jak jsou na vedení vody ty tři svislý čidla tak je to ze spodu a je nato blbě videt.Snad ti pomúže obrázek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotek Vloženo 7. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Tak zítra to tam znova prošmejdím. Půjde to vyměnit aniž bych musel demontovat něco dalšího? Do toho by se mi opravdu nechtělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Jo nic jiného demontovat nemusíš,ale bacha vyteče ti tak cce 3deci vody a delej to za studena nebo si opaříš ruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotek Vloženo 8. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Tak čidlo vyměněno. Ale místo 3dcl vody vyteklo tak 2,5l vody! Nádržku jsem měl zavřenou, tak nevím proč všem vyteklo tak málo a mně se udělal pod autem rybník. Hold se mi výměna prodražila ještě o nemrzku Měl jsem tam takový černý čidlo 078-919501C, ale prodali mi místo něj tohle zelený 059-919501A, že se tam teďka dává tohle. Tak snad to bude ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Jasne že to bude v pohode, já tam mnel taky to černý a dal sem tam zelený a podle Vagu to ukazuje jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.