blizard Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Zdravím všechny. Poohlížím se po nějaké navigaci do auta v celkem rozumné cenové kategorii kolem 10.000,- "+-". Vybral jsem si MIO C520F + a rád bych znal názory uživatelů GPS navigace značky MIO a hlavně pak modelové řady MIO C520. Klady a zápory, kdo je s ní nespokojený, tak ať napíše v čem, co ho zklamalo na této navigaci, nebo na navigacích zn. MIO. Jak kvalitní jsou mapy a jaká je možnost aktualizací (zdali je aktualizace zpoplatněna). Všem velký dík za podělení se o zkušenosti a rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 8. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Koukni na http://drobecek.net/forum/ odkaz byl v sekci interier Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 (editace) Osobně jsem si také vybral mio - asi nejlepší poměr cena/výkon. Ale zvolil jsem Poket PC MIO P550. Mapy najdeš na Warforum. Vyšlo s nabíječkou, držákem a 2GB karetou na necelých 9t a jsem spokojen jak blecha. Hlavně je výhoda v tom, že to není jednoúčelový přístroj pro navigaci, ale má to WIFI, modrej zub, a další věci jako poznámkový blok, atd. - prostě počítač Maj ho třeba tady http://skveleceny.cz/MIO/PDA-MIO-P550M-GPS...lie_g15107.html Editováno: 10. Červen 2007, autor: quicksilver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Jinak na té C520, je blbý, že nemá žádná hardwarová tlačítka, prostě je komfortnější s jistotou zmáčknout mikrospínací tlačítko, než se trefovat do dotykového LCD na bod o rozměru 10x10mm, toť můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Cest,koupil jsem si pred par mesicama Mio 710+ a jsem naprosto spokojeny!Jezdim s ni do Italie a v klidu!Ale musis se divat kam te to vede protoze uz me parkrat vytocila do cervena!Ale to dela asi kazda navigace!Jak to je s aktualizaci to nevim,ale mam z ni fakt dobry pocit,je to velka pomoc jenom muzu doporucit!Kamos si ted po moji zkusenosti s 710 koupil prave tu 520 tak jak mi poreferuje tak napisu ale asi bych sel jenom do mia! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.