Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny.

Poohlížím se po nějaké navigaci do auta v celkem rozumné cenové kategorii kolem 10.000,- "+-". Vybral jsem si MIO C520F + a rád bych znal názory uživatelů GPS navigace značky MIO a hlavně pak modelové řady MIO C520. Klady a zápory, kdo je s ní nespokojený, tak ať napíše v čem, co ho zklamalo na této navigaci, nebo na navigacích zn. MIO. Jak kvalitní jsou mapy a jaká je možnost aktualizací (zdali je aktualizace zpoplatněna).

Všem velký dík za podělení se o zkušenosti a rady.

post-4351-1181145618_thumb.jpg

post-4351-1181145625_thumb.jpg

post-4351-1181145631_thumb.jpg

Vloženo (editace)

Osobně jsem si také vybral mio - asi nejlepší poměr cena/výkon. Ale zvolil jsem Poket PC MIO P550. Mapy najdeš na Warforum. Vyšlo s nabíječkou, držákem a 2GB karetou na necelých 9t a jsem spokojen jak blecha. Hlavně je výhoda v tom, že to není jednoúčelový přístroj pro navigaci, ale má to WIFI, modrej zub, a další věci jako poznámkový blok, atd. - prostě počítač :palec2:

Maj ho třeba tady http://skveleceny.cz/MIO/PDA-MIO-P550M-GPS...lie_g15107.html

Editováno: , autor: quicksilver
Vloženo

Jinak na té C520, je blbý, že nemá žádná hardwarová tlačítka, prostě je komfortnější s jistotou zmáčknout mikrospínací tlačítko, než se trefovat do dotykového LCD na bod o rozměru 10x10mm, toť můj názor ;)

Vloženo

Cest,koupil jsem si pred par mesicama Mio 710+ a jsem naprosto spokojeny!Jezdim s ni do Italie a v klidu!Ale musis se divat kam te to vede protoze uz me parkrat vytocila do cervena!Ale to dela asi kazda navigace!Jak to je s aktualizaci to nevim,ale mam z ni fakt dobry pocit,je to velka pomoc jenom muzu doporucit!Kamos si ted po moji zkusenosti s 710 koupil prave tu 520 tak jak mi poreferuje tak napisu ale asi bych sel jenom do mia!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...