blizard Vloženo 6. Červen 2007 Vloženo 6. Červen 2007 Zdravím všechny. Poohlížím se po nějaké navigaci do auta v celkem rozumné cenové kategorii kolem 10.000,- "+-". Vybral jsem si MIO C520F + a rád bych znal názory uživatelů GPS navigace značky MIO a hlavně pak modelové řady MIO C520. Klady a zápory, kdo je s ní nespokojený, tak ať napíše v čem, co ho zklamalo na této navigaci, nebo na navigacích zn. MIO. Jak kvalitní jsou mapy a jaká je možnost aktualizací (zdali je aktualizace zpoplatněna). Všem velký dík za podělení se o zkušenosti a rady. Citovat
Bluefrog Vloženo 10. Červen 2007 Vloženo 10. Červen 2007 Koukni na http://drobecek.net/forum/ odkaz byl v sekci interier Citovat
quicksilver Vloženo 10. Červen 2007 Vloženo 10. Červen 2007 (editace) Osobně jsem si také vybral mio - asi nejlepší poměr cena/výkon. Ale zvolil jsem Poket PC MIO P550. Mapy najdeš na Warforum. Vyšlo s nabíječkou, držákem a 2GB karetou na necelých 9t a jsem spokojen jak blecha. Hlavně je výhoda v tom, že to není jednoúčelový přístroj pro navigaci, ale má to WIFI, modrej zub, a další věci jako poznámkový blok, atd. - prostě počítač Maj ho třeba tady http://skveleceny.cz/MIO/PDA-MIO-P550M-GPS...lie_g15107.html Editováno: 10. Červen 2007, autor: quicksilver Citovat
quicksilver Vloženo 10. Červen 2007 Vloženo 10. Červen 2007 Jinak na té C520, je blbý, že nemá žádná hardwarová tlačítka, prostě je komfortnější s jistotou zmáčknout mikrospínací tlačítko, než se trefovat do dotykového LCD na bod o rozměru 10x10mm, toť můj názor Citovat
Chossse Vloženo 10. Červen 2007 Vloženo 10. Červen 2007 Cest,koupil jsem si pred par mesicama Mio 710+ a jsem naprosto spokojeny!Jezdim s ni do Italie a v klidu!Ale musis se divat kam te to vede protoze uz me parkrat vytocila do cervena!Ale to dela asi kazda navigace!Jak to je s aktualizaci to nevim,ale mam z ni fakt dobry pocit,je to velka pomoc jenom muzu doporucit!Kamos si ted po moji zkusenosti s 710 koupil prave tu 520 tak jak mi poreferuje tak napisu ale asi bych sel jenom do mia! Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.