PeeDeeO1 Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Ahoj, měl bych pár dotazů. 1. Moje Octa byla kdysi nabouraná a jdou mi špatně zavírat zadní dveře. Nejprve se musí pořádně zabrat za kliku a při zabouchnutí víc přitlačit. Je ještě nějaká možnost, že by to šlo doštelovat? 2. Pak jsem zjistil, že mi tam ve značkovym servisu nedali na přední a zadní dveře tu spodní těsnící gumu a takovej ten kovovej váleček. Myslel jsem si, že to je tyčka, která mačká v té díře spínač int. světla, ale světlo reaguje na dveře i bez něj. K čemu to teda je a kolik tady ty srandy tak stojí? 3. na kolik mě tak zhruba v servise vyjde výměna všech filtrů, kontrola tlumičů, čepů a seřízení světel? 4. a co může způsobovat to, že mi motor při volnoběhu (krom standartního zvuku) ještě jakoby cvrdliká? jinak mi auto kolikrát začně škubat, pak to přejde a v servisech mi tvrdí, že je vše ok:( Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Ahoj, měl bych pár dotazů.1. Moje Octa byla kdysi nabouraná a jdou mi špatně zavírat zadní dveře. Nejprve se musí pořádně zabrat za kliku a při zabouchnutí víc přitlačit. Je ještě nějaká možnost, že by to šlo doštelovat? 2. Pak jsem zjistil, že mi tam ve značkovym servisu nedali na přední a zadní dveře tu spodní těsnící gumu a takovej ten kovovej váleček. Myslel jsem si, že to je tyčka, která mačká v té díře spínač int. světla, ale světlo reaguje na dveře i bez něj. K čemu to teda je a kolik tady ty srandy tak stojí? 3. na kolik mě tak zhruba v servise vyjde výměna všech filtrů, kontrola tlumičů, čepů a seřízení světel? 4. a co může způsobovat to, že mi motor při volnoběhu (krom standartního zvuku) ještě jakoby cvrdliká? jinak mi auto kolikrát začně škubat, pak to přejde a v servisech mi tvrdí, že je vše ok:( Díky za rady 1. možnost je, jestli nebudeš ani měnit sám filtry, zajed k mechanikovi 2.kolik ve dveřích je kvůli karanbolu až to navalíš, aby tě někdo dostal ven, a tu gumu mi také jaksi v sevise zapomněli dát-koukám je to asi jaksi nemoc, kupoval jsem ji lehce přes 100 kus a měli ji skladem 3.cenu nevím-záleží kam to dáš, ale s tlumiči doporučuji spíše servis Barum, servisy Škoda...no raději nemluvit o tom jak jim to funguje 4. udej motorizaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeeDeeO1 Vloženo 7. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Diky.. je to 1.8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Diky.. je to 1.8T Ad 4. Nejpravděpodobnější je černá hranatá nádržka s hadičkama u nádržky na chladící kapalinu. V té cvakává velmi často a je to nádobka s aktivním uhlím která odvětrává nádrž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nity Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Diky.. je to 1.8T Ad 4. Nejpravděpodobnější je černá hranatá nádržka s hadičkama u nádržky na chladící kapalinu. V té cvakává velmi často a je to nádobka s aktivním uhlím která odvětrává nádrž. no dobre, taky myslim ze mi tam trochu cvaka...ma to cvaka, nebo je to chyba, případně..co s tim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Jo ...mám taky 1.8T ...a cvakám taky ...dneska poslechnu jestli je to černá krabička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 to cvakání je normální. dělá to odvětrávání nádrže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 tak jak píše Aidolon.... je to normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.