Přejít na obsah

Hlasovani - radarova zakladna v CR

MichalF

Zakladna  

85 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

P2M ... no jo jenze ty se nepocitas protoze ty si proamerikanskej kapitalista se spinavou karou :D

to jo, já mám na laku v prachu prstem nakreslenou na jedný straně americkou vlajku a na druhý ocitovanou první sloku tý šupy od DJ Vlastičky a na kapotě v korejštině a Íránsky napsaný: "běda vám, lotři!!!" lol;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

P2M ... no jo jenze ty se nepocitas protoze ty si proamerikanskej kapitalista se spinavou karou :D

to jo, já mám na laku v prachu prstem nakreslenou na jedný straně americkou vlajku a na druhý ocitovanou první sloku tý šupy od DJ Vlastičky a na kapotě v korejštině a Íránsky napsaný: "běda vám, lotři!!!" lol;)

A ja si zase potrpim na americkou hymnu co si poustim pred spanim a pak si volam s P2M kdo si ji pustil vickrat zasebou ..

post-6121-1181217340_thumb.jpg

Editováno: , autor: MichalF
P2M :)))
Odkaz ke komentáři

Já snad umřu nad názory typu "ďábelské vlny z radaru". Lidi, je jednadvacáté století - všichni žijeme v elektromagnetickém smogu (rádio/tv vysílače, mobilní telefony, pc, rozvodné sítě atd.)! To, že se někdo bojí radaru , který navíc svítí "pánu bohu do oken" pár okamžiků denně je nesmysl. Přečtěte si prosím trochu o této problematice než něco takového kváknete :ble

Neříkám, že emlg smog je příjemný, ale je to daň za civilizaci jakou teď máme...

najděte si jiný proti agrument (hlavně ne takové typu "bude to napájet atomový reaktor" a jiné, ještě větší, kraviny!

Odkaz ke komentáři

No jenže dokud se USA nezačla srát do arabů tak tam odpalovali sami sebe.

USA šlápla do vosího hnízda. Nesouhlasím z válkou v Iráku a souhlas s umístěním radaru u nás chápu jako dát souhlas s tím co amerika provádí a učastnění se této špinavé války. Válka v Iráku je jejich boj. Né Nato ani náš. Oni si vybrali takovou cestu tak ať si nesou následky.

Radar má být součástí amerického deštníku chránícího USA a je tak navržen, že to pod tlakem aby se neřeklo začlení do Nato mě neuspokuje.

Jsme plnohodnotný člen Nato a proto jsme kompetentní ovládat radar Nato sami. Nikdo evropě nehrozí raketovými útoky. A proti atentátníkům je to k hovnu. Mír se nevznikne zbrojením.

Odkaz ke komentáři

No jenže dokud se USA nezačla srát do arabů tak tam odpalovali sami sebe.

USA šlápla do vosího hnízda. Nesouhlasím z válkou v Iráku a souhlas s umístěním radaru u nás chápu jako dát souhlas s tím co amerika provádí a učastnění se této špinavé války. Válka v Iráku je jejich boj. Né Nato ani náš. Oni si vybrali takovou cestu tak ať si nesou následky.

Radar má být součástí amerického deštníku chránícího USA a je tak navržen, že to pod tlakem aby se neřeklo začlení do Nato mě neuspokuje.

Jsme plnohodnotný člen Nato a proto jsme kompetentní ovládat radar Nato sami. Nikdo evropě nehrozí raketovými útoky. A proti atentátníkům je to k hovnu. Mír se nevznikne zbrojením.

To je moje řeč.Nesouhlasim s tím,aby tady amíci(NATO)stavělo radar a už vůbec ne,aby tady byly americký vojáci o ty vůbec nestojim

Odkaz ke komentáři

problem ani neni v tom, ze se USA zacla montovat do islamistu ... oni proste vyznavaji, ze kdo neveri v Alaha, tak je nepritel a verte, ze az je omrzi utoky na USA, tak se vrhnou jinam a driv nebo pozdeji pro ne budeme taky nepritel a pak az nejakyho fanatika napadne sem strelit nejakou peknou raketku, tak nevim cim ji budeme lokalizovat a sestrelovat .... asi vlastovkama z letacku "STOP RADARU" :feve:

Odkaz ke komentáři

Hlasuju ne, radar bude sloužit pouze američanům, kapsu si namastěj zase ti vyčůrankové kolem politiků, obyčejný lidi z toho nebudou mít nic a Bushova politika se mi nelíbí od doby, kdy kandidoval na prezidenta (dřív jsem o něm neslyšel...). Chtěl válčit, to si splnil, jenže se mu to vymklo kontrole, tak se teď snaží dělat bububu na všechny ostatní... :aggressive:

Odkaz ke komentáři

problem ani neni v tom, ze se USA zacla montovat do islamistu ... oni proste vyznavaji, ze kdo neveri v Alaha, tak je nepritel a verte, ze az je omrzi utoky na USA, tak se vrhnou jinam a driv nebo pozdeji pro ne budeme taky nepritel a pak az nejakyho fanatika napadne sem strelit nejakou peknou raketku, tak nevim cim ji budeme lokalizovat a sestrelovat .... asi vlastovkama z letacku "STOP RADARU" :feve:

Jenže tenhle radar nám taky nepomuže! Pomuže jen USA. Arabáši jsou svině od nich nikdy nic dobrého nepřišlo nic dobrého světu nedali, ale s preventivní válkou prostě nesouhlasím.

A taky stop imigraci, aby se sem ty sráči nedostali.

Odkaz ke komentáři

to je furt evropska obrana...

vlada leze bushovi do zadku to je zcela evidentni, radary nato tu jsou a muzou bejt i bez tohohle megalomanskyho kramu, kterej bude jen a jen USA...

kdyby se evropa obcas na necem dohdla tak amiky nepotebujem, kdyz vidim koho nabira americka armada tak tyhle rizky bych sem ani nepustil...luza americky spolecnosti a posilaji je do iraku a podobne...

hnus...

udelat to jen kvuli vizum je nechutny...ja ho taky dostal pred 5 lety bez problemu

Odkaz ke komentáři

to je furt evropska obrana...

vlada leze bushovi do zadku to je zcela evidentni, radary nato tu jsou a muzou bejt i bez tohohle megalomanskyho kramu, kterej bude jen a jen USA...

kdyby se evropa obcas na necem dohdla tak amiky nepotebujem, kdyz vidim koho nabira americka armada tak tyhle rizky bych sem ani nepustil...luza americky spolecnosti a posilaji je do iraku a podobne...

hnus...

udelat to jen kvuli vizum je nechutny...ja ho taky dostal pred 5 lety bez problemu

Rozumny nazor vitto. :palec2:

Odkaz ke komentáři

S něčím lze souhlasit,s lezením do zadku například.Ale nejenom Bushovi,ale ochotně komukoliv ,kdo nastaví.Divíš se?Já ne.Prdelolezectví je náš národní sport.Prdelolezců je kolem nás tolik,že se ani nedivím,že se tímto směrem ubírá i naše vrchlná zahraniční politika.

Sjednocená obrana,hm v Evropě se nejsou schopni domluvit etnika,katolíci ,protestanti,národnostní menšiny...sjednocená Evropa mi připadá víc než iluzorní :(

Obsluhu radaru asi nebudou posílat rovnou z rekrutantských kanceláří,těch pár desítek,možná stovek techniků,kteří mají něco v kotrbě snad mají. ;)

Udělat kvůli vízu-ano,ale nejenom.Přesně podle znění otázky něco za něco.A čím víc,tím líp. :palec2:

Bezpečnost- jaderná elktrárna ve sklepě? :smich: :smich:

Strateg.cíl-už tď jich máme.Jestli na nás má Putin zamířit,tak asi nečeká na radar ;) A že dělá bu bu bu?

Byl by hloupej kdyby nedělal i zde platí pravidlo něco za něco,on skousne nakonec radar a amíci něco jinýho.

Závěr,vlk se nažere a...Vydělat na tom můžeme,tak proč ne.

Odkaz ke komentáři

To co nám tady podsouvaj zní velice zajímavě. Nějaký kecy, že budeme muset opět zavést povinnou vojenskou službu... kde to jsme?? A navíc! Už z historie je známo... když něco důležitýho zničit jako první... odskáče to radar. Tak co???

Odkaz ke komentáři

Jenže tenhle radar nám taky nepomuže! Pomuže jen USA. Arabáši jsou svině od nich nikdy nic dobrého nepřišlo nic dobrého světu nedali, ale s preventivní válkou prostě nesouhlasím.

A taky stop imigraci, aby se sem ty sráči nedostali.

U tehle islamistyckych narodu, kde vladne jeden blbec a diky nabozenstvi se obyvatelum vymej mozky tim, ze kdyz zabijou nevericiho a nejlepe nejakyho amika, tak prijdou do nebe a cim vic tim lip, tak mi je nabliti :ble a nejradsi bych to tam preventivne vyhladil vsechno bez vyjimky. A proto souhlasim s preventivni valkou.

Odkaz ke komentáři

mikl:

mas pravdu...jen proste s tim neco za neco je to ujety no..viza za radar, no nevim, jak rikas at pritlaci, ale co nam tak oni daji?maximalne neco do kapsy topolovi a dalsim...parkanova ta uz se na nej zase tesi jak stepni koza, nechapu jak nekdo jako ona muze byt ministryni obrany, to je strasny...nonic.

rektalni alpinismus jak tedhlasal paroubek :D nenavidim ho ale tohle vystihnul :) ale on ma tak co rikat, a to muzeme pokracovat vesele dal...

jednotna evropa je haluz to je jasny, ale amici nam to tu taky nezachrani...kdyz putin nebo usamovci budou chtit tak radar pujde do prdelky tak jako tak :)

Odkaz ke komentáři

• Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...