Přejít na obsah

Vlnobití v palubce

bandaska

Doporučené příspěvky

Ahoj, mám problémek, že když fest zaprší, asi zateče voda do nádechu ventilátoru....určitě tam je nějaká ucpaná drenáž, páč když říznu zatáčku prudčeji, vyteče na spolujezdcovy nohy docela velký množství vody..při opačném rejdu na řidičovy. neřešil někdo už tento problém? a z ventilace se po pár minutách vyřítí pára...je to fakt zvláštní , když je vedro a vy máte úplně zamlžený čelní okno....:D nechci objevovat objevené, stačí mě nasměrovat...díky Michal

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...
Ahoj, mám problémek, že když fest zaprší, asi zateče voda do nádechu ventilátoru....určitě tam je nějaká ucpaná drenáž, páč když říznu zatáčku prudčeji, vyteče na spolujezdcovy nohy docela velký množství vody..při opačném rejdu na řidičovy. neřešil někdo už tento problém? a z ventilace se po pár minutách vyřítí pára...je to fakt zvláštní , když je vedro a vy máte úplně zamlžený čelní okno....:D nechci objevovat objevené, stačí mě nasměrovat...díky Michal

Už to máš asi zmáknuté, ale kdyby náhodou ne. Měl jsem podobný problém nedávno (i přesto že navštěvuji pravidelně autorizovaný servis a pravidelně s úsměvem platím za "servisní prohlídky" :aggressive: ) Mám 16,74kW 1997. Stačí sundat stěrače a demontovat kryt mezi kapotou a sklem, je tam tuším 5, nebo 6 plastových šroubů na křížový šroubovák. Na každé straně kanálu kde je uložený prachový filtr a motor stěračů jsou odtokové kanály, které jsou svedeny dolů do podběhu. Bude tam nejspíš listí, prach, jehličí apod. Stačí to vybrat, vyfoukat a bohužel taky vyměnit prachový filtr. Jeden paradox. Já tam měl bo..el tak za 8 let. To mi napovědělo jak zodpovědně se dělají servisky. Hodné štěstí s odvodněním :palec2: Kdybys měl problém tak napiš na ddanmark@seznam.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...