NOS Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 mám dotaz moje rádio má pouze dva linkové výstupy tak sem někde slyšel že stáčí rozmontovat rádio a vytáhnout je přímo z desky asi někde před vstupem do koncového stupně takže pokud má někdo v tomhle zkušenosti tak čekám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 ...trošku postrádám logiku tvého dotazu. Máš linkový výstup a chceš další....proč by jsi měl rozdělávat rádio?Předpokládám, že máš koncernové rádio...k tomu lze dokoupit kabel pro výstup zesilovače...stojí 220,- a má výstup 2xRCA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 9. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 ...trošku postrádám logiku tvého dotazu.Máš linkový výstup a chceš další....proč by jsi měl rozdělávat rádio?Předpokládám, že máš koncernové rádio...k tomu lze dokoupit kabel pro výstup zesilovače...stojí 220,- a má výstup 2xRCA právě že nemám koncernové rádio potřebuji 4 linkové výstupy a mám jen dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
All_01 Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Já bych se v rádiu nehrabal ale nemám nic proti když to někdo umí. Do svého bych ho ale nepustil. Na tohle existují různé pomůcky od rozbočovacích RCA kabelů přes děliče signálu až po signálové konvertory. Otázka zní na co to chceš. Pokud pro 4ch zesík, který bude pohánět předek a subwoofer stačí ti Y RCA kabel. Pokud chceš pohánět předek a zadek byl by vhodnější dělič signálu u kterého na rozdíl od prvního řešení zůstane zachován Fader. Pokud bys potřeboval ještě víc kanálů line out pomohl by signálový konvertor. Napiš co chceš dělat a nasměruju tě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 10. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 aha dík ten rozbočovač zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.