Rocky Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Zdar chlapi, moc se mi líbí 18" kola z OII, ale mám OI. Mám možnost je levně koupit, ale je tam jiný rozměr rozteče. Jde to nějak upravit na OI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Ja se v tom sice moc nevyznam ale myslim ze se daji koupit jakysi "kouzky" na zmenu roztece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Ja se v tom sice moc nevyznam ale myslim ze se daji koupit jakysi "kouzky" na zmenu roztece No to mas asi namysli distancni (rozsirovaci) podlozky se zmenou roztece..To sice jo,ale nevim,jestli by to Rocky dostal,vzhledem k sirce rafku,gum a nasledne i podlozek, v pohode do blatniku..Aby kolama neskrtal o lemy blatniku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oranger Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 z 5x112 na 5x100 to pujde i srouby s plovouci hlavou http://www.pneu-magika.cz/produkt/srouby-na-zmenu-roztece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajic Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 (editace) jsi na omylu.....6mm ti plovoucí hlava neudělá Editováno: 30. Březen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oranger Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 (editace) Mno jo to je fakt ... nesmim psat prispevky takhle v noci pardon Editováno: 30. Březen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Rocky, na tyto kola zapomeň. Je to tak jak se tady už psalo. Kolo + podložka na změnu rozteče se dohromady nevejdou do blatníku. Plovoucí šrouby? To je úplná hovadina. Sakra, copak je na trhu málo kol 8x17 či 8x18 ET 35??? To mi nevykládej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.