Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno
:help: Nazdar kluci,poslední dobou jsem si všimnul,že při otáčením volantem do stran,dochází ve volantu k vrnění ,vibracim,nevím,jak to přesně popsat...... Mám pocit,joko by to vrnění vytvářel posilovač..... Je to možný ? Je v něm něco v nepořádku ? Setkal se s tím nědo ? Nechci něco zanedbat...... Prosím o pomoc,radu........ Dik. Zapoměl jsem dodat,že si toho všímam hlavně při parkovaní a manevrování na místě......

Upraveno od gi..gi

Mam ten samy problem a to mam najeto teprve 12tis. km ale nejak to neresim dela me to jen kdyz jedu krokem a pritom brzdim ja myslim ze je to jak popisujes ze posilovac pracuje a prenaseji se vibrace do volantu.

pokial ti to robi iba pri brzdeni tak mas skrivene kotuce.

Kotouce to urco nejsou pri vetsich rychlostech to nedela a ja vim ja vypadaji krive kotouce tohle neni klepani volantu to je takove vrneni neco jako kdyz bezi trafo podle me je to od serva

Pri tolkých km snáď kotuč nie!

:help: Nazdar kluci,poslední dobou jsem si všimnul,že při otáčením volantem do stran,dochází ve volantu k vrnění ,vibracim,nevím,jak to přesně popsat...... Mám pocit,joko by to vrnění vytvářel posilovač..... Je to možný ? Je v něm něco v nepořádku ? Setkal se s tím nědo ? Nechci něco zanedbat...... Prosím o pomoc,radu........ Dik. Zapoměl jsem dodat,že si toho všímam hlavně při parkovaní a manevrování na místě......

A nevytačíš nahodou volant až uplně na doraz a držíš ho tam v té poloze? Pak to totiž dělá takové zvuky je hodně namahane servo. Pak jinak v horším případě maš buď něco ze servem a nebo přicpané hadice.

Jen pro upřesnění, servo je namáhaný při pohybu do krajní polohy (proud až 60A), pokud v krajní poloze zůstaneš a nehejbeš, servo se zklidní. :palec2:

Upraveno od Strojvůdce

• Autor

Ne,ne,ten volant vrní v jakékoliv poloze......

• 2 roky později...

Zdravim vsechny,

mam na Vas dotaz. Mam Fabii 1.4 16V 74 kW 2002 a mam uvoleny volant. Tzn. kdyz dal lehce doleva ci doprava kola se nehnou a musim pootocit vice. Strasne moc vsechny prosim o radu, sem bezradny.

Diky

Stepan

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.