Dragonetti Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Prosim vas lidi, jaky je presny nazev pro Diverted valve? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 9. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Cau lidi. Koupil jsem si BOV a chci ho vymenit za seriove DV(Diverted valve), ale potreboval bych vedet, jaky je cesky nazev pro DV ventil. Mam totiz knizku o Octavii a chci si tam ten ventil najit, abych vedel presneji za co to mam vymenit. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 10. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Tak jinak, za co se v Octavii meni BOV MkII od Bidrina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 ?? MKII je označení pro ABS jednotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Kura už mi myslím hrabe.ABS je MK 20 a MK 60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coyote Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 meni se to za seriovy BOV, ktery vyfukuje zpet do sani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waclaw Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Tady je to na obrazcich, ale kam to presne pripojit pod krytem motoru nevim, je tam moc hadicek. http://bidrin.cz/instalace1.php?id=2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 21. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Uz jsem si to BOV namontoval, ale diky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waclaw Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Uz jsem si to BOV namontoval, ale diky za radu. Mohl bys poslat detailnejsi fotku, jak jak je to presne zapojeny? Taky o MKII uvazuju. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 24. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Uz jsem si to BOV namontoval, ale diky za radu. Mohl bys poslat detailnejsi fotku, jak jak je to presne zapojeny? Taky o MKII uvazuju. Diky. Vyfotim to a poslu. Ja mel z toho taky strach, ale je to uplna prkotina. Ja ho kupoval od Bidrina a dal mi k tomu i navod a podle nej to slo uplne paradne. Mas nejakou knizku, kde mas popasany motor? Ta soucastka, kterou chces vymenit se jmenuje "Ventil decelecačního odpojování (DV)" - seriove BOV v octaviích 1.8T. To vymontujes a pak uz se jen ridis podle Bidrinova navodu.Tady ti zatim posilam ten Bidrinuv navod. Kdyz mi das tvuj Email, tak ti tech fotek klidne poslu vic. manual_bov.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 24. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Tak tady jsou nejake fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 24. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Jeste jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waclaw Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Uz jsem si to BOV namontoval, ale diky za radu. Mohl bys poslat detailnejsi fotku, jak jak je to presne zapojeny? Taky o MKII uvazuju. Diky. Vyfotim to a poslu. Ja mel z toho taky strach, ale je to uplna prkotina. Ja ho kupoval od Bidrina a dal mi k tomu i navod a podle nej to slo uplne paradne. Mas nejakou knizku, kde mas popasany motor? Ta soucastka, kterou chces vymenit se jmenuje "Ventil decelecačního odpojování (DV)" - seriove BOV v octaviích 1.8T. To vymontujes a pak uz se jen ridis podle Bidrinova navodu.Tady ti zatim posilam ten Bidrinuv navod. Kdyz mi das tvuj Email, tak ti tech fotek klidne poslu vic. Diky, diky. Uz je mi to jasny, nevedel jsem, co se dava zpet do sani ... nic Mam to v kralikarne dobet jinak usporadany (viz priloha), ale to neni prekazka. Skoda ze mi menili pred pul rokem ten seriovej DV, mohl jsem tam dat rovnou Bidrina. Pri kolika otackach priblizne upousti? Nebyl by nejakej zvukovej klip z realu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waclaw Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 24. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Uz jsem si to BOV namontoval, ale diky za radu. Mohl bys poslat detailnejsi fotku, jak jak je to presne zapojeny? Taky o MKII uvazuju. Diky. Vyfotim to a poslu. Ja mel z toho taky strach, ale je to uplna prkotina. Ja ho kupoval od Bidrina a dal mi k tomu i navod a podle nej to slo uplne paradne. Mas nejakou knizku, kde mas popasany motor? Ta soucastka, kterou chces vymenit se jmenuje "Ventil decelecačního odpojování (DV)" - seriove BOV v octaviích 1.8T. To vymontujes a pak uz se jen ridis podle Bidrinova navodu.Tady ti zatim posilam ten Bidrinuv navod. Kdyz mi das tvuj Email, tak ti tech fotek klidne poslu vic. Diky, diky. Uz je mi to jasny, nevedel jsem, co se dava zpet do sani ... nic Mam to v kralikarne dobet jinak usporadany (viz priloha), ale to neni prekazka. Skoda ze mi menili pred pul rokem ten seriovej DV, mohl jsem tam dat rovnou Bidrina. Pri kolika otackach priblizne upousti? Nebyl by nejakej zvukovej klip z realu ? Jo jok to mu BOV dostanes takovou zaslepku a tim ucpes diru zpet do sani.Tak u me to odfukuje, kdyz tam je neutral nekde pred 4000, protoze ten plnici tlak je podstatne mensi nez kdyz tam mas rychlost, to uz odfukuje po 2000. Jezis zvukovej klipek jsem teda nenahraval,lae muzu to zkusit. Prosim te co to mas za motor? To je nejaka starsi 1.8T? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waclaw Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Uz jsem si to BOV namontoval, ale diky za radu. Mohl bys poslat detailnejsi fotku, jak jak je to presne zapojeny? Taky o MKII uvazuju. Diky. Vyfotim to a poslu. Ja mel z toho taky strach, ale je to uplna prkotina. Ja ho kupoval od Bidrina a dal mi k tomu i navod a podle nej to slo uplne paradne. Mas nejakou knizku, kde mas popasany motor? Ta soucastka, kterou chces vymenit se jmenuje "Ventil decelecačního odpojování (DV)" - seriove BOV v octaviích 1.8T. To vymontujes a pak uz se jen ridis podle Bidrinova navodu.Tady ti zatim posilam ten Bidrinuv navod. Kdyz mi das tvuj Email, tak ti tech fotek klidne poslu vic. Diky, diky. Uz je mi to jasny, nevedel jsem, co se dava zpet do sani ... nic Mam to v kralikarne dobet jinak usporadany (viz priloha), ale to neni prekazka. Skoda ze mi menili pred pul rokem ten seriovej DV, mohl jsem tam dat rovnou Bidrina. Pri kolika otackach priblizne upousti? Nebyl by nejakej zvukovej klip z realu ? Jo jok to mu BOV dostanes takovou zaslepku a tim ucpes diru zpet do sani.Tak u me to odfukuje, kdyz tam je neutral nekde pred 4000, protoze ten plnici tlak je podstatne mensi nez kdyz tam mas rychlost, to uz odfukuje po 2000. Jezis zvukovej klipek jsem teda nenahraval,lae muzu to zkusit. Prosim te co to mas za motor? To je nejaka starsi 1.8T? Je to 2001, mozna to tenkrat usporadavali trochu jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 24. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Uz jsem si to BOV namontoval, ale diky za radu. Mohl bys poslat detailnejsi fotku, jak jak je to presne zapojeny? Taky o MKII uvazuju. Diky. Vyfotim to a poslu. Ja mel z toho taky strach, ale je to uplna prkotina. Ja ho kupoval od Bidrina a dal mi k tomu i navod a podle nej to slo uplne paradne. Mas nejakou knizku, kde mas popasany motor? Ta soucastka, kterou chces vymenit se jmenuje "Ventil decelecačního odpojování (DV)" - seriove BOV v octaviích 1.8T. To vymontujes a pak uz se jen ridis podle Bidrinova navodu.Tady ti zatim posilam ten Bidrinuv navod. Kdyz mi das tvuj Email, tak ti tech fotek klidne poslu vic. Diky, diky. Uz je mi to jasny, nevedel jsem, co se dava zpet do sani ... nic Mam to v kralikarne dobet jinak usporadany (viz priloha), ale to neni prekazka. Skoda ze mi menili pred pul rokem ten seriovej DV, mohl jsem tam dat rovnou Bidrina. Pri kolika otackach priblizne upousti? Nebyl by nejakej zvukovej klip z realu ? Jo jok to mu BOV dostanes takovou zaslepku a tim ucpes diru zpet do sani.Tak u me to odfukuje, kdyz tam je neutral nekde pred 4000, protoze ten plnici tlak je podstatne mensi nez kdyz tam mas rychlost, to uz odfukuje po 2000. Jezis zvukovej klipek jsem teda nenahraval,lae muzu to zkusit. Prosim te co to mas za motor? To je nejaka starsi 1.8T? Je to 2001, mozna to tenkrat usporadavali trochu jinak. Tak to jo. Hlavne, ze je to benzin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Mam v planu koupit BOV na auto a premyslim jaky a jak ho zapojit..Zda koupit open BOV,nebo jestli radsi TwinPort a zapojit ho jako closed loop..?Radsi bych otevrenej,ale zase si rikam,jak by to pobrala elektronika atd,kdyby nesel zpatky nejaky vzduch,tak jako to je ted.....? Pravdepodobne bych sel asi do Bidrina..Nebo mate nekdo nejaky tip na dobry bov za rozumny penize? Dik za nazory.. Mozna ze uz tu podobny tema je,ale ja ho nenasel,tak to admini kdyztak presunte..Diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Mam v planu koupit BOV na auto a premyslim jaky a jak ho zapojit..Zda koupit open BOV,nebo jestli radsi TwinPort a zapojit ho jako closed loop..?Radsi bych otevrenej,ale zase si rikam,jak by to pobrala elektronika atd,kdyby nesel zpatky nejaky vzduch,tak jako to je ted.....?Pravdepodobne bych sel asi do Bidrina..Nebo mate nekdo nejaky tip na dobry bov za rozumny penize? Dik za nazory.. Mozna ze uz tu podobny tema je,ale ja ho nenasel,tak to admini kdyztak presunte..Diky... Zdarec... Ja jsem na zaklade doporuceni p. Puzy sel do toho TwinPorta... viz.: http://bidrin.cz/shop/index.php?main_page=...caab99052810fec ... je prave "dvouokruhovej"...prvni cast tlaku jde zpet do sani, podobne jako u serioveho a pokud ani to nestaci, uchazi bokem do atmosfery... cimze se nezblbne ECU u novejsich modely (coz Ty mas)... Vim, ze nekdo na besidce mel i ten obyc a nerikal, ze by mu to delalo bordel... Spis uz na me byl moc hlasitej... tenhle ma decentni zvuk pro plnejch tockach, ale pokud motor nevytocim, ani neni slyset => vsechen vzduch jde zpet do sani...ja jsem s nim teda spokojenej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 11. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Ja mam od Bidrin zatim ten obyc a vse je ok. Mam uz ho cca 1 rok a zadnej problem nikdy nebyl. Planuju taky koupit twinport, ale me se ten hlasitej zvuk libi a nechtel bych o nej prijit nebo ho nejak zmirnovat coz twin prave dela. Jinak BOV od Bidrin je dobra volba. Ja jsem hodne spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 (editace) Mam v planu koupit BOV na auto a premyslim jaky a jak ho zapojit..Zda koupit open BOV,nebo jestli radsi TwinPort a zapojit ho jako closed loop..?Radsi bych otevrenej,ale zase si rikam,jak by to pobrala elektronika atd,kdyby nesel zpatky nejaky vzduch,tak jako to je ted.....?Pravdepodobne bych sel asi do Bidrina..Nebo mate nekdo nejaky tip na dobry bov za rozumny penize? Dik za nazory.. Mozna ze uz tu podobny tema je,ale ja ho nenasel,tak to admini kdyztak presunte..Diky... Zdarec... Ja jsem na zaklade doporuceni p. Puzy sel do toho TwinPorta... viz.: http://bidrin.cz/shop/index.php?main_page=...caab99052810fec ... je prave "dvouokruhovej"...prvni cast tlaku jde zpet do sani, podobne jako u serioveho a pokud ani to nestaci, uchazi bokem do atmosfery... cimze se nezblbne ECU u novejsich modely (coz Ty mas)... Vim, ze nekdo na besidce mel i ten obyc a nerikal, ze by mu to delalo bordel... Spis uz na me byl moc hlasitej... tenhle ma decentni zvuk pro plnejch tockach, ale pokud motor nevytocim, ani neni slyset => vsechen vzduch jde zpet do sani...ja jsem s nim teda spokojenej... Cus, jo jo ten Tvuj si pamatuju..Ukazoval jsi mi ho...Ja taky prave koukal u bidrina na MKII...Zda se jako nejlepsi volba a navic se da zapojit jak otevrene tak na uzavrenej okruh..Nevim jak za jizdy,ale kdyz si nam to ukazoval,tak to prave moc nefoukalo,coz ja bych neodmitl.. Kdyz jsem se na to ptal tady v PH v CarTechu,tak mi taky rikali,at dam TwinPorta,ze je to na 1,8T nejlepsi a nejjednodussi volba.Ale co zase vim,tak Speedy20V ma otevrenej a taky to ma snad bez problemua tomu uz to funi poradne.. 2Dragonetti: Tim obyc Bidrinem myslis MKII otevrenej,nebo MKI,kterej uz se tusim ani nedela..?Je to prave jak rikas,ja bych taky klidne Twinporta,ale prave si myslim,ze ten nebude tak hlasitej,jak ten co mas ty. Taky si myslim,ze Bidrin je dobra volba..Kdo Ti to zapojoval? Editováno: 11. Červen 2007, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Mam v planu koupit BOV na auto a premyslim jaky a jak ho zapojit..Zda koupit open BOV,nebo jestli radsi TwinPort a zapojit ho jako closed loop..?Radsi bych otevrenej,ale zase si rikam,jak by to pobrala elektronika atd,kdyby nesel zpatky nejaky vzduch,tak jako to je ted.....?Pravdepodobne bych sel asi do Bidrina..Nebo mate nekdo nejaky tip na dobry bov za rozumny penize? Dik za nazory.. Mozna ze uz tu podobny tema je,ale ja ho nenasel,tak to admini kdyztak presunte..Diky... Zdarec... Ja jsem na zaklade doporuceni p. Puzy sel do toho TwinPorta... viz.: http://bidrin.cz/shop/index.php?main_page=...caab99052810fec ... je prave "dvouokruhovej"...prvni cast tlaku jde zpet do sani, podobne jako u serioveho a pokud ani to nestaci, uchazi bokem do atmosfery... cimze se nezblbne ECU u novejsich modely (coz Ty mas)... Vim, ze nekdo na besidce mel i ten obyc a nerikal, ze by mu to delalo bordel... Spis uz na me byl moc hlasitej... tenhle ma decentni zvuk pro plnejch tockach, ale pokud motor nevytocim, ani neni slyset => vsechen vzduch jde zpet do sani...ja jsem s nim teda spokojenej... Cus, jo jo ten Tvuj si pamatuju..Ukazoval jsi mi ho...Ja taky prave koukal u bidrina na MKII...Zda se jako nejlepsi volba a navic se da zapojit jak otevrene tak na uzavrenej okruh..Nevim jak za jizdy,ale kdyz si nam to ukazoval,tak to prave moc nefoukalo,coz ja bych neodmitl.. Kdyz jsem se na to ptal tady v PH v CarTechu,tak mi taky rikali,at dam TwinPorta,ze je to na 1,8T nejlepsi a nejjednodussi volba.Ale co zase vim,tak Speedy20V ma otevrenej a taky to ma snad bez problemua tomu uz to funi poradne.. 2Dragonetti: Tim obyc Bidrinem myslis MKII otevrenej,nebo MKI,kterej uz se tusim ani nedela..?Je to prave jak rikas,ja bych taky klidne Twinporta,ale prave si myslim,ze ten nebude tak hlasitej,jak ten co mas ty. Taky si myslim,ze Bidrin je dobra volba..Kdo Ti to zapojoval? Nefoukal, protoze na volnobeh je tezky dostat z turba max.tlak...kdyz chci, tak to foukne, kdyz nechci, tak je ticho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Mam v planu koupit BOV na auto a premyslim jaky a jak ho zapojit..Zda koupit open BOV,nebo jestli radsi TwinPort a zapojit ho jako closed loop..?Radsi bych otevrenej,ale zase si rikam,jak by to pobrala elektronika atd,kdyby nesel zpatky nejaky vzduch,tak jako to je ted.....?Pravdepodobne bych sel asi do Bidrina..Nebo mate nekdo nejaky tip na dobry bov za rozumny penize? Dik za nazory.. Mozna ze uz tu podobny tema je,ale ja ho nenasel,tak to admini kdyztak presunte..Diky... Zdarec... Ja jsem na zaklade doporuceni p. Puzy sel do toho TwinPorta... viz.: http://bidrin.cz/shop/index.php?main_page=...caab99052810fec ... je prave "dvouokruhovej"...prvni cast tlaku jde zpet do sani, podobne jako u serioveho a pokud ani to nestaci, uchazi bokem do atmosfery... cimze se nezblbne ECU u novejsich modely (coz Ty mas)... Vim, ze nekdo na besidce mel i ten obyc a nerikal, ze by mu to delalo bordel... Spis uz na me byl moc hlasitej... tenhle ma decentni zvuk pro plnejch tockach, ale pokud motor nevytocim, ani neni slyset => vsechen vzduch jde zpet do sani...ja jsem s nim teda spokojenej... Cus, jo jo ten Tvuj si pamatuju..Ukazoval jsi mi ho...Ja taky prave koukal u bidrina na MKII...Zda se jako nejlepsi volba a navic se da zapojit jak otevrene tak na uzavrenej okruh..Nevim jak za jizdy,ale kdyz si nam to ukazoval,tak to prave moc nefoukalo,coz ja bych neodmitl.. Kdyz jsem se na to ptal tady v PH v CarTechu,tak mi taky rikali,at dam TwinPorta,ze je to na 1,8T nejlepsi a nejjednodussi volba.Ale co zase vim,tak Speedy20V ma otevrenej a taky to ma snad bez problemua tomu uz to funi poradne.. 2Dragonetti: Tim obyc Bidrinem myslis MKII otevrenej,nebo MKI,kterej uz se tusim ani nedela..?Je to prave jak rikas,ja bych taky klidne Twinporta,ale prave si myslim,ze ten nebude tak hlasitej,jak ten co mas ty. Taky si myslim,ze Bidrin je dobra volba..Kdo Ti to zapojoval? Nefoukal, protoze na volnobeh je tezky dostat z turba max.tlak...kdyz chci, tak to foukne, kdyz nechci, tak je ticho... Jo to je mi jasny..Chtel bych to videt v akci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 taky uvažuju a Mára v Cartechu mi doporučil to co tobě Marťas, ale kdy bude toť otázka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 A ja mam seriovej a jak pustim plyn tak je taky nadherne slyset a az se rozhodnu tam dat neco co bude slyset vic, tak ho mam v kasliku ready Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.