swoubí Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 A co jsi to mel za BOV?Nakou znacku,nebo nakej "no name" a byl to Twin Port?A co treba ho zkusit znovu ozivit vymenou unaveny pruziny za novou a dat ho zpet? Tos nezkousel? No bohužel, auto sem kupoval už s nim. Vše šlo OK asi 6tis. kilometrů ale potom to začalo takhle blbnout. Jelikož sem nevěděl co je to zač, dal se tam zpět origoš. Teď to jede zas jak ďas .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Nj jenze zase tady lidi pisou, ze MKII Twin port malo odfukuje... tak nevim co tam teda dat uz.. Jj je to tak...Jak jsem nekde vyse psal..Asi 10 dni jsem ho mel na aute a taky me nijak neuchvatil..A odfukuje fakt celkem malo...Na druhou stranu to je logicky,kdyz se vetsina vzduchu vrati zpatky a az ten zbytek jde ven..Ale taky zalezi na nastaveni.. Taky bych chtel,aby mi to poradne funelo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 No bohužel, auto sem kupoval už s nim. Vše šlo OK asi 6tis. kilometrů ale potom to začalo takhle blbnout. Jelikož sem nevěděl co je to zač, dal se tam zpět origoš. Teď to jede zas jak ďas .... A ty jsi ho pak zlikvidoval,kdyz jsi ho vyndal?Ze by ses do "repasu" pustil ted? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 (editace) Zdarec rozhoduji se mezi těmato dvěma :Je to BLOW OFF VALVE MkIV – Big Boy... nebo BOV MkIII Conus poradte co by bylo nejlepší čekam od toho že to bude mít aspon trošku zvuk popř.zkušenosti jo a motor je AGU Editováno: 7. Prosinec 2007, autor: evzene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Zdarec rozhoduji se mezi těmato dvěma :Je to BLOW OFF VALVE MkIV – Big Boy... nebo BOV MkIII Conusporadte co by bylo nejlepší čekam od toho že to bude mít aspon trošku zvuk popř.zkušenosti jo a motor je AGU Hoj...Hele pokud ti neni lito penez, tak bych sel do Big Boye, ten bude delat "bordel" zarucene a vzhledem k tomu, ze mas AGU, tak by to nemel byt vubec zadnej problem a melo by to makat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pacey Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Hoj...Hele pokud ti neni lito penez, tak bych sel do Big Boye, ten bude delat "bordel" zarucene a vzhledem k tomu, ze mas AGU, tak by to nemel byt vubec zadnej problem a melo by to makat.. Nj, jenze na toho nebudou zase sedet hadice to ma jiny prumer (vetsi) a kde sezenu nejaky prechodky nebo neco jak to tam dostat, aby to fungovalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Nj, jenze na toho nebudou zase sedet hadice to ma jiny prumer (vetsi) a kde sezenu nejaky prechodky nebo neco jak to tam dostat, aby to fungovalo... Ty mas taky AGU? No,tusim,ze i Bidrin prodava ne-li dodava primo k ventilum nejake prechodky a adaptery.. Kazopadne si myslim,ze i Conus bude funet dost nahlas..U Big Boye to bude jeste umocneny tema "trychtyrema".. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Epicop Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Conus od bidrina jsem montoval nedávno, není třeba nic upravovat, vše sedne jak prdel na hrnec a vše potřebné je dodávané s ventilem. Pouze je dobré vyměnit hadičku podtlaku, jednak bývá dost zpuchřelá a hlavně je docela krátká, takže pak u toho ventilu vzniká moc ostrej ohyb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Conus od bidrina jsem montoval nedávno, není třeba nic upravovat, vše sedne jak prdel na hrnec a vše potřebné je dodávané s ventilem. Pouze je dobré vyměnit hadičku podtlaku, jednak bývá dost zpuchřelá a hlavně je docela krátká, takže pak u toho ventilu vzniká moc ostrej ohyb. Zdarec nechtěl by si sem hodit video jakej to ma zvuk ? aspon pro představu ?!Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 http://www.tuningshop.cz/blow-off-ventil-p...otory-28809.htm A co říkáte na tenhle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Epicop Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Hele moc bych tomu nevěřil, už ta cena je podezřelá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pacey Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 http://www.tuningshop.cz/blow-off-ventil-p...otory-28809.htmA co říkáte na tenhle? neeeeeee, ten sem mel na AGU a nenastavis to kdyby ses zblaznil... auto se prepina do nouzoveho rezimu, ufukuje to, chyby na vagu, proste se to neda nastavit.. da se to stelovat jen velice lehce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Conus od bidrina jsem montoval nedávno, není třeba nic upravovat, vše sedne jak prdel na hrnec a vše potřebné je dodávané s ventilem. Pouze je dobré vyměnit hadičku podtlaku, jednak bývá dost zpuchřelá a hlavně je docela krátká, takže pak u toho ventilu vzniká moc ostrej ohyb. Hele šéfe jak to je jakem ten conus ma zvuk popř .nějakej problém se seřízením ?nebo vše na pohodu?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Epicop Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Hele šéfe jak to je jakem ten conus ma zvuk popř .nějakej problém se seřízením ?nebo vše na pohodu?díky Takže zvuk conusu je prostě takový odfouknutí, takový trošku jako syčení, ale nevím jak to popsat. Je to dost hlasitý, lidi se votáčej, když nemáš vohulený rádio tak to vevnitř krásně slyšíš. Seřízení bez problémů, akorát jak jsem psal, je ideální vyměnit podtlakovou hadičku. Ta původní bývá zpuchřelá a hlavně je dost krátká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Takže zvuk conusu je prostě takový odfouknutí, takový trošku jako syčení, ale nevím jak to popsat. Je to dost hlasitý, lidi se votáčej, když nemáš vohulený rádio tak to vevnitř krásně slyšíš. Seřízení bez problémů, akorát jak jsem psal, je ideální vyměnit podtlakovou hadičku. Ta původní bývá zpuchřelá a hlavně je dost krátká. Ok ...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Nebylo by nějaké video,toho ventilu???????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Nebylo by nějaké video,toho ventilu???????? čau Lube ja čekám na kámoše který ma Big Boye na RS motoru čekám ale na to až to zprovozní, pže to narval do WV Polo snad to po silvestru bude mít a uslyším to pak bych to nahrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 jojo toby bylo supr,ale spíš bych to chtěl vidět na RSu OI rok 2001 a víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 jojo toby bylo supr,ale spíš bych to chtěl vidět na RSu OI rok 2001 a víš bude to na RSACKYM motore dela si auto na sprinty ma uz tam ten motor jen ho serizuje a mel uz tam taky ten ventil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Já jsem to zkusil udělat ještě takhle že jsem to provrtal a přidělal jsme to na sání. tak nevím jestli to bude dobrý. viz. foto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Já jsem to zkusil udělat ještě takhle že jsem to provrtal a přidělal jsme to na sání. tak nevím jestli to bude dobrý. viz. foto: Nebude to ted přisavat falešnej vzduch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Tak jsem navštívil o víkendu Škodíka,a konečně mě zapojil ten ventil tak jak to má vypadat.Je to borec ,je vidět že tomu rozumí.Ted jsem zatím spokojenej jak to šlape.Jen jsem to podle jeho rady upravil. Přikládám foto : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Mě se líbí tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Mě se líbí tohle Neee hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 3. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Peknej zvuk, BOV od HKS musi bejt za peknej balicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.