Duben 23, 200817 r Me to taky rozhodne fouka vic a takovim vyraznejsim dojmem. Mozna ti to fouka taky dobre, ono video to docela zkresluje. Vice to foukalo jak to bylo zapojene cele do atmosfery a vstup do sani zaslepen,ale sla spotreba o 0,4 litru nahoru.
Duben 24, 200817 r Autor Vice to foukalo jak to bylo zapojene cele do atmosfery a vstup do sani zaslepen,ale sla spotreba o 0,4 litru nahoru. Hmmm to je zajmave, ja to mam teda zapojene do atmosfery, ale vetsi spotrebu jsem nezaznamenal. Vyzkousime a uvidime.
Duben 24, 200817 r Hmmm to je zajmave, ja to mam teda zapojene do atmosfery, ale vetsi spotrebu jsem nezaznamenal. Vyzkousime a uvidime. A jaky mas motor AUM nebo AGU
Duben 25, 200817 r AGU u me je AUM takze vaha to asi nepobirala.Nevim ale jsem zpokojenej,auto se nejak lepe vytaci.
Duben 26, 200817 r Autor u me je AUM takze vaha to asi nepobirala.Nevim ale jsem zpokojenej,auto se nejak lepe vytaci. Patrne, je to tam sama eletronika, tak tomu neco nesedelo.
Květen 11, 200817 r AHOJ...VIE MI NIEKTO POVEDAT,AKY TLAK TURBA MA 1.8 110KW AGU????ROZMYSLAM TIEZ NAD KUPOU NEJAKEHO ZAUJIMAVEHO BLOW OF VENTILU,ALE PREDAVAC MI POLOZIL OTAZKU NA AKY TLAK TO CHCEM???LEPSIE POVEDANE,POLOZIL JU BRATOVI V ANGLICKU,KTORI BY MI TO DONIESOL,POKIAL BY TO BOLO ZA ZAUJIMAVU CENU A NIECO KVALITNEHO...DAKUJEM
Květen 11, 200817 r AHOJ...VIE MI NIEKTO POVEDAT,AKY TLAK TURBA MA 1.8 110KW AGU????ROZMYSLAM TIEZ NAD KUPOU NEJAKEHO ZAUJIMAVEHO BLOW OF VENTILU,ALE PREDAVAC MI POLOZIL OTAZKU NA AKY TLAK TO CHCEM???LEPSIE POVEDANE,POLOZIL JU BRATOVI V ANGLICKU,KTORI BY MI TO DONIESOL,POKIAL BY TO BOLO ZA ZAUJIMAVU CENU A NIECO KVALITNEHO...DAKUJEM 110kw 0,6-0,7 a RS nebo GIV GTI 132kw 0,8
Květen 17, 200817 r nenasiel by sa niekto,kto by mi poslal video s zapojenym BIRDIK MK III CONUS?ide mi hlavne o ten zvuk a zvuk za jazdy..je to v interieri pocut az tak ze to otravuje??rozmyslam nad kupou tohto typu..ale vacsinou sa tu kazdy bavi o BIRDIN MK II...dakujem
Květen 18, 200817 r Ahoj kolegove...Mezi puvodnim Bosh a Bidrinem je rozdil, a to v tom, ze Bosh nijak nereaguje na vznikly tlak za turbem, tam neni co pretlacit. U Bidrina tlaci tlak turba na ten pist a pretahuje se s pruzinou, o tom to je, najit spravne napruzeni ke konkretnim tlakum... Turbo dira se Bidrinem zmensi, prave proto, ze kdyz se zavre skrtici klapka a mezi klapkou a turbem se hromadi vzduch, jeste nez vznikne podtlak na otevreni Bidrina tak tlak za turbem zacne pretlacovat pist, pak se prida podtlak, pist se jeste vic zatlaci a vetsina vzduchu jde zpatky do sani a malinko na chvilku do atmosfery. Tak jak to ma zapojeny kolega Lube ze nevraci do sani ... myslim, ze to musi vic zrat, protoze RJ vyhodnoti mnozstvi nasavaneho vzduchu a podle toho davkuje palivo... Rad bych se jeste zastavil u tech tlaku, ktere popisujete... Co to znamena, kdyz tady napisete, ze Vam turbo tlaci 1,5baru? Meril jsem jednu OI 1,8T a ve Vagu aktualni tlak byl 1540.. (zdravim Mr.Jackku ) V OI RS 1670.. A v me OI 1,8T s chipem jsem nameril 2450.. Jaky je vztah mezi temito jednotkami, prosim? Myslim, ze by se dalo si pak BOV seridit mimo auto.. Dikes predem.. Mila Ve Vagu to pise tlak v milibarech (1,5baru=1500 milibaru). Kdyz ti to pise ve Vagu 2450 tak to tlaci 1,45 baru, protoze 1000 milibaru je atmosferickej tlak ovzdusi, kterej musis odecist DukeRS Upraveno Květen 18, 200817 r od DukeRS
Květen 22, 200817 r Cafte Vcera som namontoval do 1,8T RS auq. bov od TURBOSMART kompact series Dual Port. Fuka nad moje ocakavania , kvalita spracovania vyborna , ziadne chybove hlasenia v ECU. link:http://www.turbosmartonline.com/index.php?id=44 Mam aj 1,8t agu s BIDRIN conus fuka docela dobre , ale ta kvalita sprcovania nic moc , zasekava sa a stale ho musim nastavovat Upraveno Květen 22, 200817 r od toudy2
Květen 22, 200817 r CafteVcera som namontoval do 1,8T RS auq. bov od TURBOSMART kompact series Dual Port. Fuka nad moje ocakavania , kvalita spracovania vyborna , ziadne chybove hlasenia v ECU. link:http://www.turbosmartonline.com/index.php?id=44 Mam aj 1,8t agu s BIDRIN conus fuka docela dobre , ale ta kvalita sprcovania nic moc , zasekava sa a stale ho musim nastavovat kde sa da kupit a za kolko??
Květen 22, 200817 r kde sa da kupit a za kolko?? No kedze predpokladam ze mas motor AGU tak bi som nesiel do toho DUAL PORT ale do SUPERSONIC FG-BOV-KTSS25 . Je to total brutal, ak mas rad hlasny odfuk tak nieje co riesit. Predpokladam ze cena budo oklo 8500,- az 9000,- sk. Da sa zohnat v COBRATUNING.
Květen 23, 200817 r kuci jaky BOV na O RS, myslite ze Bidrin MKII Twin je dobra volba?Je dobře slyšet?
Květen 24, 200817 r kuci jaky BOV na O RS, myslite ze Bidrin MKII Twin je dobra volba?Je dobře slyšet? slyšet moc neni
Květen 25, 200817 r fakt? nebo si delas prdel Kdyz ho zapojis jako puvodni a mas tam puvodni airbox tak slyset neni.Musel by jsi ho dat jako otevreny ,ale s puvodnim airboxem jsou u toho jen problemy.
Květen 25, 200817 r Kdyz ho zapojis jako puvodni a mas tam puvodni airbox tak slyset neni.Musel by jsi ho dat jako otevreny ,ale s puvodnim airboxem jsou u toho jen problemy. aha, děkuji za info
Červenec 15, 200817 r ahoj..takze blow off je uz na auti..bidrin mk III....krasne fuka..zatial som spokojny.uvidime casom... Upraveno Červenec 19, 200817 r od sltuning
Září 9, 200816 r Tak jsem si to celé přečetl, ale stále nevím. Mam 1,8T RS 148 KW motor AGU r.v.03 a chtěl bych dát nějakej blow off ventil. Něco za rozumné peníze, tak kolem 4 litrů a aby to pěkně a hlasitě odfukovalo. Kdo už nějakej takovej v RS máte, tak doporučte, díky.
Září 9, 200816 r RS s kodem agu co to je za RS šoupni tam HKS a máš klid Upraveno Září 10, 200816 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku
Září 10, 200816 r Myslim,ze se uklepl.. A chtel napsat AUQ...Kazdopadne HKS neni vubec spatna volba..
Září 21, 200816 r řeknu to asi tak, mám agu koupil jsem bidrin III a nebyl problém žádný, fouká to jak kráva, je to přesný, výkon to neztratilo.Seřídil jsem ho jednou a už je tam dva měsíce a je ok, akorát přemýšlím že koupím membránový protože mě štve že ten píst odfukuje postupně a ne najednou i když ten zvuk je peka
Září 26, 200816 r Zdar chlapi, koupil jsem na Octu I 1.8T BOV od Bidrina a chci se zeptat kde sehnat nějakou náhradu za tu záslepku kterou samo nemám nebo alespoň jaký je průměr té origo, koupě z druhé ruky takže bez příslušenství, díkes.
Září 26, 200816 r Bidrin neprodava samotne prislusenstvi?Nebo zkus Cartech group..Kluci Bidriny taky prodavaj...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.