Martinoslav Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Jakr: Ale ja ten strach mam furt... OII mi prijde podvozkove mnohem lepsi. Stejne tak ve fabii, stare, se zkratka citim lepe. Asi je to subjektivni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 moja farba tym co pises o OII som dost rpekvapeny . je fakt ze zatial som sa stretol iba s ludmi co OII povazuju za uberwagen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Mi se na OII líbil ten motor 2,0 TDi,ten byl s tím šestikvaltem fakt super,až na to,že to hůře startovalo,ale to už se tu probíralo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Hm Michale gratuluji k novému autí. Co te vedlo k výměne octávečky?(mne se líbila) A golfíka si si nechal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omiko Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 krasne auto, vela stastnych km! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Hm Michale gratuluji k novému autí. Co te vedlo k výměne octávečky?(mne se líbila) A golfíka si si nechal? golfíka mu asi manželka nepůjčí, u nás to taky tak je, jen je rozdíl v autě , nepočítám-li cesty k pumpě a zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 na octu jsem byl nasraný a golf není na prodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 na octu jsem byl nasraný a golf není na prodej já myslím, že novej sup bude to pravé ořechové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Jo,na Supa nedám dopustit,až na kufr,resp.nakládací prostor. Ale táhnou mě větší-vyšší auta,takže asi Off-Road-nová Santa-Fé a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Jo,na Supa nedám dopustit,až na kufr,resp.nakládací prostor.Ale táhnou mě větší-vyšší auta,takže asi Off-Road-nová Santa-Fé a pod. tak to jsme dva, jenže off-road dost žere a jezdit za desítku se mi moc nechce, takže jsem rád, že je to nakonec transporter, ikdyž T4, sen je T5 128kW, ikdyž asi oproti T4 bude žíznivější, jinak s T4 spotřeba super, novej sup bude mít kufr dle tvého přání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Tak to me se ten pacholek zda, ze se v zatacce kazdou chvili prevrati... Tak já jsem dal R při testovačce pěknou sodu a zkoušel jsem ho pěkně tvrdě vodit do kruhu a čuměl jsem jak drží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Gratulace Cosby,at slouzi,jak ma..Ty jsi stejne blazen... Jinak ja muzu rict,ze s Roomem je velice prijemny svezeni.Segra ho ma sice ne v takovy nalozi jako ty,ale zato ve stejnym motoru a da se s tim jet dost svizne za prijemnou spotrebu...Je to dobry auto..A ta variabilita je fakt super..Da tam kocarek,prcka,hafec veci a jeste jim zbyde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Dnes mi do toho přišel chip od ATB a je to masakr.Na 2 to protočí kola na suchu.Ale budu toho využívat jen s mírou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Dnes mi do toho přišel chip od ATB a je to masakr.Na 2 to protočí kola na suchu.Ale budu toho využívat jen s mírou. Jaky by tam ted mel byt vykon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 (editace) okolo 95kw,ale když to srovnám se Superbem,tak mu dál lehce na prdel,ale sup je těžší,no. Editováno: 28. Červen 2007, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 okolo 95kw,ale když to srovnám se Superbem,tak mu dál lehce na prdel,ale sup je těžší,no. Jo tak tomu verim,ze by jsi mu dal..Tak sup je zase vetsi a tezsi kocar no.. Sem ted tak pro zajimavost koukal,ze Cimbu dela 113kW.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 každý nasazuje.Když budu chtít,dá se z toho vytáhnout ještě víc,ale to nemá smysl.Kdo chcete,můžu tento chip do Vašeho rooma implantovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 každý nasazuje.Když budu chtít,dá se z toho vytáhnout ještě víc,ale to nemá smysl.Kdo chcete,můžu tento chip do Vašeho rooma implantovat :D Jo jako ja nerikam,jen sem to konstatoval..Takze tehle chip spociva jen v prehrani SW do jednotky,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 jo,pouze přehrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 jo,pouze přehrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Míšo gratulace sem zvědavej na besídku aspon se konečně svezu v roomovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Jestli bude do besídky.Dívám se po:Capriva,Santa Fé,CRV a pod.Něco od 2006v naftě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jetson Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 do roka a do dne bude roomster pryč a bude doma nějaký OFF ROAD.Co se týče OII,tak už jak jsem byl jejím majitelem,stěžoval jsem si na podvozek a neustálé nějaké lupání od někud a toto nezastávám pouze já,ale spousta známých.Nerad to říkám,ale podle mě není ještě OII dotáhla do konce. Pokud Ti vadí odskakující zadek, tak rozhodně zapomeň na OFF ROAD. Jinak hezké hodnocení. Docela nemile mne na Roomsteru (1,6 ale určitě to bude generální jev) překvapila citlivost na boční vítr. I staré Kangoo si s větrem poradí lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.