MartinRS Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Tak ted jsem si to ověřil a xenony dokážu naklápět na stávající kolečko bez uprav světel ovšem uprava elektroinstalace a drobná elektronika místo čidel ......ale jak mne znáte osobně jsem zastánce origo věcí....... Mrs.:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Tak ted jsem si to ověřil a xenony dokážu naklápět na stávající kolečko bez uprav světel ovšem uprava elektroinstalace a drobná elektronika místo čidel ......ale jak mne znáte osobně jsem zastánce origo věcí.......Mrs.:-)))) Jedna rychla otazka ... serou se ty tycky-senzory na automaticke nastaveni xenonu ??? Prijde mi, ze se mi pokazde naklopi jinak !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Tak ted jsem si to ověřil a xenony dokážu naklápět na stávající kolečko bez uprav světel ovšem uprava elektroinstalace a drobná elektronika místo čidel ......ale jak mne znáte osobně jsem zastánce origo věcí.......Mrs.:-)))) Jedna rychla otazka ... serou se ty tycky-senzory na automaticke nastaveni xenonu ??? Prijde mi, ze se mi pokazde naklopi jinak !!! pane nic takového jsem nezareagoval a to už mě toho prošlo rukou dost a nic vše maká spolehlivě a čidlo jsem neviděl špatné sám jsem na své kupoval jeté a pohoda na dvou oktavách které máme tak jsou jen lehce orezlé držáky a jinak OK.....a světla taktéž ok ......akorád u mě jsem měnil měnič na pravé straně ..klasika velké horko od motoru častá závada u benzímů (teplo)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veisen Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 [No - moje zkušenost s přestavbou. Jel jsem před Vídní po dálnici, asi 5ti kilometrová rovinka a předjíždim Boxera, nebo Ducato (nějaká taková bílá pixla asi 10 let stará) a měl xenony (určitě ten kit, pač z továrny je snad nemaj). Jel 120 a předjel jsem ho asi ve 140 a hned jak jsem ho předjel, tak jsem mu musel asi 170tkou ujet, protože jak mu to svítilo, to bylo o voslepnutí. ten tam měl snad světla z Boeingu. Strašný prase. A to než jsem ho předjel, tak vypnul dálkový!!, takže to byly potkávačky.Nevim no, do octy bych asi jedině origo xenony. Mám MR99 a přestavět face s xenonama taky neni za babku, takže lepší žárovky a finito. nevim proc ale kdys se udela dobre prestavba do cirejch optik tak je to vpohode a neni duvod aby to oslnovalo ale kdys to nikdo dava do stary pixly ktera nema cirou optiku tak se to svetlo blbe tristi o sklo a spatne to sviti ale zase na jednu strannu kdys us clovek sipe prachy na prestavbu na MR01 tak je skoda tam nedat origo xenony (ja je nemohl za slusne penize sehnat a 15k za ne davat nebudu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veisen Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 (editace) a jeden prvotridni dukaz jak se xenony z octy kradou http://aukro.cz/item214198563_octavia_xenon.html http://aukro.cz/item214202024_octavia_xenon.html "LAMPA XENON OCTAVIA BEZ UCHYTNÝCH PACEK NA NAHRADNÍ DÍLY" fakt bych ty lidi co to prodavaj zaviral Editováno: 13. Červenec 2007, autor: veisen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomiik Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Hoj všichni, sice to nemá s xenonama nic společného, ale byl tu názor, že žárovky 90/100 W jsou dobrou volbou. Pracuju u hasičů jako vyšetřovatel a pokud dáte do auta takovou žárovku, koledujete si o to, že sice chvilku pěkně uvidíte, ale pak budete mít prd a ne auto. U O jsem se s tím ještě nesetkal, ale elektroinstalace u předních světel není stavěná na takový odběr. Můj předchůdce si nechal dělat testy u svého synovce ve škodovce a opravdu je jako možná příčina vzniku požáru instalace takovéto žárovky. Většinou požár vznikne až po odstavení vozidla, takže při zpozorování může být už pozdě. Nechci být chytrej, je to jen moje rada z hasičské praxe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 a jeden prvotridni dukaz jak se xenony z octy kradouhttp://aukro.cz/item214198563_octavia_xenon.html http://aukro.cz/item214202024_octavia_xenon.html "LAMPA XENON OCTAVIA BEZ UCHYTNÝCH PACEK NA NAHRADNÍ DÍLY" fakt bych ty lidi co to prodavaj zaviral RE: Ty jsou urcite po bouracce ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans.piche Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 (editace) a jeden prvotridni dukaz jak se xenony z octy kradouhttp://aukro.cz/item214198563_octavia_xenon.html http://aukro.cz/item214202024_octavia_xenon.html "LAMPA XENON OCTAVIA BEZ UCHYTNÝCH PACEK NA NAHRADNÍ DÍLY" fakt bych ty lidi co to prodavaj zaviral RE: Ty jsou urcite po bouracce ... Tezko rict, muzou a nemusej me je to stejne jedno ja uz mam funglaky za 14 i se zapojenim akorat potrebuju udelat to naklapeni na kolecko takze pockam az se vrati MartinRS z dovoleny Editováno: 23. Červenec 2007, autor: hans.piche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 A nepotrebuju Xenony aj predne ostreky svetiel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 jaydoo: podle legislativy by tam mely byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Maverick : legislativne mi to je jasne :-) ale co sa tyka praxe a pouzitelnosti ? je to potrebne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 pro dobrej pocit jo, jinak je to zbytečnost - světlo ti to neumeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
king Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 cau koupl jsem oct1 98 a chci na 00 ale nevim co vse potrebuju a co to obnasi tak bych uvital rady a hlavne bych chtel xenony a le orig. svetla co tato prestavba obnasi a co musim sehnat popripade kde nejlepe nejaky starsi dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Tak ted jsem si to ověřil a xenony dokážu naklápět na stávající kolečko bez uprav světel ovšem uprava elektroinstalace a drobná elektronika místo čidel ......ale jak mne znáte osobně jsem zastánce origo věcí.......Mrs.:-)))) já místo drobné elektroniky dal 2 odpory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Dneska jsem se byl informovat v autorizovaném servise ,že si dodám xena, ale že potřebuji změnit vatáž,aby to navypínalo a svítilo. Oni na to, že to vasem nejde, protože je to neoriginální úprava. Tak teď už opravdu nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 (editace) na O II ? tam je to jen o kódování Editováno: 11. Září 2007, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 No právě a odmítají to udělat, že jedině supervagem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 stačí hex can a převod LONG CODING Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Tak to nemám, takže se zeptám jde to teda vasem? Když tak zajedu do jiného servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 v každym škoda servise to musí jít - je to stejný jak aktivace denního svícení ale když se nechce tak je to horší jak když nemůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 No přesně tak, ještě možná když se to neumí. Vašo, ještě se zeptám šlo by třeba to udělat ještě před xenama, a potom až vyměním bych nemusel nikam jezdit a hned by to šlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 tak to nevím já to dělal vždy až po montáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Díky moc za info, jenom ještě se zeptám dělal jsi to na OII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 jj na O II a na touranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Vašo a potom jak se to nastavilo, nestalo se třeba, že by naskakovaly chyby ve smyslu, že nejsou čidla na nápravách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.