prtko5 Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Ja mám 1,6 Octavia I a žere mi to tak 0,2 dcl oleja na 500km čo vy na to? To je dost to znasmená na 15000km 6l oleje ne??!! přijde na to....výrobce udává spotřebu v extrémních jízdních podmínkách...město..až 1l/1000km...a to není specifikováno, zda polosyntetiky či syntetiky.. Já si myslím že pokuď doleješ za 15000km 6l oleje tak není něco v pořádku. Protože naleješ 4l doleješ 6l tak celkem 10l oleje na 15000km je kurva moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 tak tak ako vravis, tam daco v poriadku nebude.... vymen piestne kruzky a gufera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jessy Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 tak tak ako vravis, tam daco v poriadku nebude.... vymen piestne kruzky a gufera. Taky se mi to zda moc, ale pokud jezdis nonstop 4-5 000 ot . (spise pretekovej rezim), tak tomu bych veril. Otazka je, dokud ten motor za tech extr. podminek vydrzi ... Pokud je ale vylagrovanej, tak jen vymena pist. krouzku ti nepomuze, jedine komplet vlozky a mozna i pisty - bylo by to nutno pomerit mikromnetrem. Kdyz jsou ale tlaky v poradku, tak to krouzky nemuzou byt , pak spis jen ty gufera ventilu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jessy Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Taky je rozdil , jestli je motor zabehnutej , nebo ne (tehjdy muze byt sp. oleje vetsi ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 aj ked nie je motor zabehnuty, tak taka nehorazna spotreba by nemala byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micca Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Ja mám 1,6 Octavia I a žere mi to tak 0,2 dcl oleja na 500km čo vy na to? To je dost to znasmená na 15000km 6l oleje ne??!! No jestli je to správně psané,tak to dělá 6 dcl a né 6l. 0.2dcl je 2 ctl.No a jestli to žere 6l na 15tkm.,tak jen občas vyměnit filtr a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 No jestli je to správně psané,tak to dělá 6 dcl a né 6l. 0.2dcl je 2 ctl.No a jestli to žere 6l na 15tkm.,tak jen občas vyměnit filtr a je to A to je riesenie? vymenit filter obcas? Vsak sa spamataj, tolko oleja mu to nemoze zrat....Sa mu zachvilu odjebe kat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.