Přejít na obsah

údržba po 90000km

cheetah

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

koupil jsem Fabii 1,9 SDI 12/02. Můžete mi někdo poradit, co vše se má měnit po 90000km? Hledal jsem jak na fóru, tak v DP a absolutně netuším, co mám měnit kromě oleje a filtru. Mám rovněž vyměnit řemen, kladku, vodní pumpu, případně další věci?

Předem díky za info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ak si to teraz kupil a mas istotu ze su skutocne km tak remen ma interval 120tkm ale ja by som ho vymenil, vymenil by som naplne + filtre. skontroloval by som brzdy (dosticky, kotuce). ak tam nie je ziadna vada alebo problem tak asi viac by som neriesil. inak je to stav kde uz mozu aj tlmice, stabilizator, kosti, loziska mozu byt vcudu. naozaj je to individualne u kazdeho auta. ak tam nie je zatial ziadna porucha, zavada tak by som vymenil rozvody, naplne , filtre + pozrel brzdy a to by bolo vsetko nejake neduhy co sa casom ukazu poriesis potom.

Odkaz ke komentáři

ok, díky za info. Ještě bych měl jeden dotaz - mám rovněž s řemenem vyměnit i kladky případně i vodní pumpu - někde jsem zde ne fóru četl, že je to dobré měnit dohromady.

Rozvody každopádně . Pokud bude pumpa po demontáži suchá tak stačí při dalších výměně rozvodů ve 180 000.

Odkaz ke komentáři

• o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...