cheetah Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Dobrý den, koupil jsem Fabii 1,9 SDI 12/02. Můžete mi někdo poradit, co vše se má měnit po 90000km? Hledal jsem jak na fóru, tak v DP a absolutně netuším, co mám měnit kromě oleje a filtru. Mám rovněž vyměnit řemen, kladku, vodní pumpu, případně další věci? Předem díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 http://www.skoda-auto.com/NR/rdonlyres/674...nyintervaly.pdf Rozvody se pri nakupu ojetiny meni kazdopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 ak si to teraz kupil a mas istotu ze su skutocne km tak remen ma interval 120tkm ale ja by som ho vymenil, vymenil by som naplne + filtre. skontroloval by som brzdy (dosticky, kotuce). ak tam nie je ziadna vada alebo problem tak asi viac by som neriesil. inak je to stav kde uz mozu aj tlmice, stabilizator, kosti, loziska mozu byt vcudu. naozaj je to individualne u kazdeho auta. ak tam nie je zatial ziadna porucha, zavada tak by som vymenil rozvody, naplne , filtre + pozrel brzdy a to by bolo vsetko nejake neduhy co sa casom ukazu poriesis potom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cheetah Vloženo 15. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 ok, díky za info. Ještě bych měl jeden dotaz - mám rovněž s řemenem vyměnit i kladky případně i vodní pumpu - někde jsem zde ne fóru četl, že je to dobré měnit dohromady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Pokud je pumpa pohanena rozvodovym remenem (nevim jak je to u SDI) tak ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 ok, díky za info. Ještě bych měl jeden dotaz - mám rovněž s řemenem vyměnit i kladky případně i vodní pumpu - někde jsem zde ne fóru četl, že je to dobré měnit dohromady. Rozvody každopádně . Pokud bude pumpa po demontáži suchá tak stačí při dalších výměně rozvodů ve 180 000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viliam18 Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Mrkni sem. Mozno ti pomoze. Da sa podla toho celkom prehladne robit prehliadka aj bez servisu. Pokial mas uz jazdene auto a si technicky typ. Zvladnes! servis.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 ehm. ...neni to nahodou to stejne, co je ve druhem prispevku, starem 5 mesicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.