Publikováno Červen 15, 200718 r Lidičky nevíte včem by mohl bejt problém. Zničeho nic to přestalo fungovat. Po zapnutí se vubec nic neděje. Zkoušel jsem jen tak lehce odfouknout z tech plnících ventilku a je tak šilený tlak. Je možné že i přes tak silný tlak klima nejede právě kvuli tomu že ten tlak je nedostatečný? V čem by ještě mohl bejt problém. Jedná se o OII r.v. 2005 a 1.6 motor. Dík zy rady
Červen 15, 200718 r Autor Dak pojistka by t měla být na pozici číslo 16 (10A) a dával jsemnovou ale žádná změna. Má snad klima pojistku ještě jinde?
Červen 16, 200718 r já mám podobný problem-klima fouká, ale nefouká z ní studený vzduch. (nefungujou ventilátory) Měl jsem to na noťasu a a vyhodilo mi to přebijení na kostru, chybu čidla...
Červen 16, 200718 r Dak pojistka by t měla být na pozici číslo 16 (10A) a dával jsemnovou ale žádná změna. Má snad klima pojistku ještě jinde? To bys viděl kdyby byla spálená...
Červen 16, 200718 r Autor Tak fajn a kde to čidlo najdu. Koukal jsem nato ale nic jsem nenašel. Zkoušel jsi ho vyměnit? Mně se totiž ty ventilátory roztočí jen když otočím kličkem, dostanous ena nějaé otáčky a pak už nefungují.
Červen 17, 200718 r Smazal jsem..nějak se mi to sem vložilo dvakrát Upraveno Červen 17, 200718 r od Jirik.DC
Červen 17, 200718 r spousta možností.Jednotka dochlazování,KO ventilátor-dost odchází u OII,čidlo nízko a vysoko tlaků,
Červen 26, 200718 r Jedine napichnúť na diagnostiku a skontrolovať, či RJ klimy komunikuje, prípadne či sa hlásia všetky snímače a či ich hodnoty sú v norme.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.