MarkS Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Lidičky nevíte včem by mohl bejt problém. Zničeho nic to přestalo fungovat. Po zapnutí se vubec nic neděje. Zkoušel jsem jen tak lehce odfouknout z tech plnících ventilku a je tak šilený tlak. Je možné že i přes tak silný tlak klima nejede právě kvuli tomu že ten tlak je nedostatečný? V čem by ještě mohl bejt problém. Jedná se o OII r.v. 2005 a 1.6 motor. Dík zy rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Hele, zkoušel jsi jít po elektrice? Pojistky myslím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkS Vloženo 15. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Dak pojistka by t měla být na pozici číslo 16 (10A) a dával jsemnovou ale žádná změna. Má snad klima pojistku ještě jinde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazyy Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 já mám podobný problem-klima fouká, ale nefouká z ní studený vzduch. (nefungujou ventilátory) Měl jsem to na noťasu a a vyhodilo mi to přebijení na kostru, chybu čidla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Dak pojistka by t měla být na pozici číslo 16 (10A) a dával jsemnovou ale žádná změna. Má snad klima pojistku ještě jinde? To bys viděl kdyby byla spálená... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkS Vloženo 16. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Tak fajn a kde to čidlo najdu. Koukal jsem nato ale nic jsem nenašel. Zkoušel jsi ho vyměnit? Mně se totiž ty ventilátory roztočí jen když otočím kličkem, dostanous ena nějaé otáčky a pak už nefungují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 A je to Climatic nebo Climatronic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 (editace) Smazal jsem..nějak se mi to sem vložilo dvakrát Editováno: 17. Červen 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 spousta možností.Jednotka dochlazování,KO ventilátor-dost odchází u OII,čidlo nízko a vysoko tlaků, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Jedine napichnúť na diagnostiku a skontrolovať, či RJ klimy komunikuje, prípadne či sa hlásia všetky snímače a či ich hodnoty sú v norme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.