PROCHY603 Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Ahojte vsetci.mam problem vrzga mi cela predna naprava.co to moze robit,?auto ma najazdene 86 000km. v servise mi povedali a ani to nevideli ze treba vymenit vsetky silentbloky na prednej naprave.a este ta palka za opravu 12000. dakujem za vsetky napady a rady. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rada81 Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Ahoj, většinou vrže uložení stabilizátoru. Je to věc za pár kaček. Minulý týden jsem měnil všechny silentbloky na nápravě a vrchní uložení tlumičů a materiál i s prací 3000. Samozřejmě ne u Škody. A náprava je zticha a jízdní vlastnosti znatelně lepší. Najeto 175000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Ahojte vsetci.mam problem vrzga mi cela predna naprava.co to moze robit,?auto ma najazdene 86 000km. v servise mi povedali a ani to nevideli ze treba vymenit vsetky silentbloky na prednej naprave.a este ta palka za opravu 12000. dakujem za vsetky napady a rady. :palec2: Za ty prachy (12tsk) bych je ...zloději To jsi mohl mít prvotřídní silentbloky Powerflex na celým autě (i v zadu) + nový kuláky + gumy stabíku a ještě kotouče s deskama.... Na Octavi není nic, co by vrzalo. Buď vržou gumy stab. a nebo horní uložení tlumiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 12.000??? Jak píše Milan, jsou to zloději. Ta náprava ti jen vrže nebo i mlátí? Pokud jen vrže tak s největší pravděpodobností je to uložení stabilizátoru, což je pár stovek a pokud ti tam i mlátí tak to může být horní uložení tlumičů a silentbloky na ramenech. Což se zase pohybuješ v řádech stovek, ale ani náhodou tisíců. Navíc to jde vyměnit (s trochou trpělivosti a šikovnosti ) všechno doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 17. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 12.000??? Jak píše Milan, jsou to zloději. Ta náprava ti jen vrže nebo i mlátí? Pokud jen vrže tak s největší pravděpodobností je to uložení stabilizátoru, což je pár stovek a pokud ti tam i mlátí tak to může být horní uložení tlumičů a silentbloky na ramenech. Což se zase pohybuješ v řádech stovek, ale ani náhodou tisíců. Navíc to jde vyměnit (s trochou trpělivosti a šikovnosti ) všechno doma. len to vrzga pri prehupnuti auta .je to ulozenim tlmicou alebo silentblokmy na naprave alebo na ramenach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Mne to delalo taky a stačilo přemazat olejem včechny gumové spoje na nápravě a hned to přestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Mne to delalo taky a stačilo přemazat olejem včechny gumové spoje na nápravě a hned to přestalo. Gumu olejem ???? ....to jsi tomu moc nepomohl....olej je na gumu previt. Priste nejakou vazelinku, treba ve spreji.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 nejprve vše prostříkej silikonovým olejem( silkal ), když nepomůže , pak měn za nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divous Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Měl jsem ten samý problém. Auto jsem dal do orig. servisu Škoda. Stálo mě to 400 bez práce (nový siletbloky na stabilizátor). Práce samozřejmě taky něco, ale ta se spíš vztahovala k jiný opravě, kvůli který jsem to tam hlavně dával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 mě to vrzalo taky po výměně silentbloků, myslím že ti to na 80% dělá ulož stabilizátoru, já to sundal dal tam grafit zazelinu nebo měděnou aje tichoškou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Zdar!Jako laik se zeptám, kde že to je, ty silentbloky stabíku? Podle toho, co čtu, budou potřeba taky lehce máznout.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Vytoč kola do strany, uvidíš rameno z kterého jde plastový (někde kovový) díl - kost a ta je uchycená na ocelovou tyč vedoucí pod motorový prostor na druhé kolo. Průměr kolem 20 mm, jak který auto. Gumy co hledáš jsou ty co drží tuto ocelovou tyč ke karosérii ve sponě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Vytoč kola do strany, uvidíš rameno z kterého jde plastový (někde kovový) díl - kost a ta je uchycená na ocelovoutyč vedoucí pod motorový prostor na druhé kolo. Průměr kolem 20 mm, jak který auto. Gumy co hledáš jsou ty co drží tuto ocelovou tyč ke karosérii ve sponě. Děkuji. Mrknu na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.