Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ja som tak na dve casti. Ja osobne som z DK, ale moja priatelka s ktorou vlastime Roomster byva v Ba :)

A dalej?... aky model mas, farba, vybava, motor, najazdene km, spokojnost, probloemy...si nejaky tajnostkar. :)

Spokojnost, NESKUTOCNA, kupoval som ho minul. mesiac, takze moc toho nemame najazdene, ale ako vravim KOMFORT JE KOMFORT

Ako si dat foto na plochu??????????? :help:

Ludkovia, Musim GO, ale moj profil najdete na roomsterclub.com, pod cislom 81. Zatial zdravim všetkých roomsterakov a všetkých dobrych ludí :kol-131::band-_-

• Autor

hellou dufam ze sa pridas ak konecne xzorganizujeme bratislavske roomster stretko !!!

hellou dufam ze sa pridas ak konecne xzorganizujeme bratislavske roomster stretko !!!

Sevas LUKY, no ak Mi/Nam to časovo vydá, tak sa tam ukažeme s polovičkou a našim červeným Roomačikom. Zatial ti želám veľa dobrých km a stále príjemný den. Tak zatíííííííííííím

• Autor

Sevas LUKY, no ak Mi/Nam to časovo vydá, tak sa tam ukažeme s polovičkou a našim červeným Roomačikom. Zatial ti želám veľa dobrých km a stále príjemný den. Tak zatíííííííííííím

vid PM

bruma: vášho Roomika chcem vidieť - CORRIDA RULEEEEEZ, mám síce F1 ale chcem vidieť aj Rooma v tej farbe

• Autor

jjjjj takze odkaz pre romanka kedze za trest bude organizovat roomster stretko /teda trest za to bezbrehe ohovaranie /

! .... ZAVOLAJ AJ PROFORA .../aj s kablom a notebookom najlepsie/ mimochodom bude to urcite obojstranne uzitocne

a este jeden tip . aj toho co chcel rooma ale doma mu to zamietli .. myslim strycka Igora -_-

Ohovaranie? Snad pravdu, nie? :glare: A to by sme sa tak skoro asi nestretli...ja nie som dobry organizator...

• Autor
Ohovaranie? Snad pravdu, nie? :glare: A to by sme sa tak skoro asi nestretli...ja nie som dobry organizator...

Ohovaranie .. trvam na svojom :worthy

co je na tom zorganizovat to .. proti pisaniu OT do fora a napadania postarsich clenov ... je to malina...

vymyslis termin a miesto .. a postnes to ... a uz sa len osatni budu dohadovat .. pripadne rozosles aj PM ....

CHalani, prepacte mi moju neznalost a viem, ze viete, že som tutaj novošč mlody chlopak, pri niektorych oznamoch pisete skratky. LUKY, napisal si jednu skratku "PM"<- snazima sa akokolvek aha a takyto to ma potom vysledok zo mna->:wacko: . :kol-130: :laugh.gif

Ale ja sa budem snazit a ucit, aby som rozumel -_-

tak posielam znakomym foto mojho Roomika ;)

Tak, čo nan hovoríííííííte?????????? :palec2:

post-10617-1186765012_thumb.jpg

LUKY a ostatny OSPRAVEDLNUJEM SA :worthy za moju total :wacko:

tu je -> :rtfm: priznenie sa, ze nepoznam tak jednoduchu skratu "PM" ja :wallbash: tukan...xi xi

Jebácky je!!!!! ešte by to chcelo hmlovky s corner funkciou a nejake alu ale inak farba ruleeez hehehe

PM je personal message

tak posielam znakomym foto mojho Roomika ;)

Tak, čo nan hovoríííííííte?????????? :palec2:

• 8 měsíců později...

Zdravim vsetkych, dlho som tutaj nebol, bo mooooooooc prace mam Ja :kol-135: xi xi, ale kupil som disky, tak chcem ukazat. Kupoval som AVIOR-ky u Skoda za dost good cenu, tak tu davam foto.

Rastopost-10617-1209190342_thumb.jpg

Nazdar, pridal som new obr. do fora, tak kukni, na disky. Rasto

Jebácky je!!!!! ešte by to chcelo hmlovky s corner funkciou a nejake alu ale inak farba ruleeez hehehe

PM je personal message

Pekne pekne. :) Ale mne sa pacia tie moje DEZENTy. :) Len zhanam 6cm priemer logo SKODA. Ak mate nejaky typ... Najlepsie by bola smotna krytka s tymto priemerom...len neviem ci SKODA disky niektore maju takyto priemer stredoveho loga.

Romanko: Originál znaky do Škoda diskov majú priemer 56 mm, zmeral som ti ;)

Diky Igor!. Keby ti nahodou chybalai nejake, tak som si ich pravdepodobne pozical a skusam ich. :) Mohli by sme to niekedy skusit ci nebude pasovat, co ty na to?

:)

• 3 týdny později...

tak co Bratislavaci prijedete na 2.RC sraz?

• 2 týdny později...

chlapi ahoj,

mozete si mysliet, ze som hlupy sedlak, ale v nadpise sa pise o krcme, tak hadam mozem

k vam so svojou stupid question.

nemozem najst na sluzobnom Roomcajsovi

teplotu chladiacej kvapaliny. je pravda, ze ked som prepinal hore dolu funkcie pal.pc,

tak som nemal okuliare. a navyse mi kolega ukoristil navod k ovladaniu vozidla.

a na boarde Skodivky som nasiel prdlajz.

nechce sa mi verit, ze to ma len kontrolku prehriatia.

maxik to nema.

help, alebo aj F1.....please.

Upraveno od colins

Colins: Veru nenájdeš ju, lebo nie je! Až od MR09 pribudne na obyčajných budíkoch kontrolka chladiacej kvapaliny, doteraz bol analógocý ukazovateľ len na budíkoch s maxidotom.

To Bruma: A co povíš na tohodle Rooma?

post-3972-1211840219_thumb.jpg

post-3972-1211840302_thumb.jpg

Upraveno od foromen

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.