Milda.J Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 zdar pánové. Dnes sem koupil od Hakra, ale když vidím jak to blbě pasuje, tak bych někomu dal přes držku Máte stejnou zkušenost, nebo já mám zmetek? Neutahoval sem ho, ale když vidím, jak ten prohnutý dosedací plech blbě sedí na střeše, tak se toho celkem bojím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 zdar pánové.Dnes sem koupil od Hakra, ale když vidím jak to blbě pasuje, tak bych někomu dal přes držku Máte stejnou zkušenost, nebo já mám zmetek? Neutahoval sem ho, ale když vidím, jak ten prohnutý dosedací plech blbě sedí na střeše, tak se toho celkem bojím Hakr má heslo-dodelej si doma sám. U tech levných bazmeku se stáva ze tom nepasuje,ty kvalitnejsi s hliníkovýma tycema jsou o 100% lepsi. Mel jsi jit do Picoly -take ceská firma a v techto modelech je kvalitnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 22. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 vypadalo to spíš na předělej si sám Ale "piccolam.cz" nemá na octávii bez přípravy chtěl sem to na kola, ale asi budu muset najít jiný řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 A co Thule sice drazsi ale kvalita.Nebo i jini jestli jsi z Ostravy nebo z okolí tak se stav do Automotoprikryl a neco se vybere.Na pockání slozí a vyzkousi ,kdyz nebo de pasovat vyzkousi se jiny vyrobce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fencl Vloženo 25. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2023 Střešní příčníky THULE s fixačními zamykacími patkami THULE do fixačních bodů střechy Octavia I nabízím zájemci. Auto jsem prodal a toto mi zbylo, používal jsem je 1 rok. Tyče Thule 960 WingBar - 108cm. Zájemci mě kontaktujte na titanmonster1@gmail.com nebo messenger Ji Fe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.