Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ahoj nechal sem si namontovat navigaci ve znackovém servisu a je to nejaké divné zbyli jim kabeli co propojují anténu TMC a navigaci a taky troj zilej kabel co propojuje navi s maxi dotem a nechali tam jen dvoj zilí kabel co tam byl pro symphony z výroby a navigace na maxi dot nepíse tak jestli nekdo víte jakej tam má bejt tak prosim napiste a pres TMC má rádio hrozne spatnej príjem je to tYeba nejak nastavit dik za odpoved

Vloženo
ahoj nechal sem si namontovat navigaci ve znackovém servisu a je to nejaké divné zbyli jim kabeli co propojují anténu TMC a navigaci a taky troj zilej kabel co propojuje navi s maxi dotem a nechali tam jen dvoj zilí kabel co tam byl pro symphony z výroby a navigace na maxi dot nepíse tak jestli nekdo víte jakej tam má bejt tak prosim napiste a pres TMC má rádio hrozne spatnej príjem je to tYeba nejak nastavit dik za odpoved

to co jim zbylo v tom ti neporadím ale jen taková perlička. Když jsem kdysi do toho rýpal ,tak jsem zjistil že se navi připojuje i do řj abs.

Ale to jen tak mimo.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

potřebuju poradit kam nejlépe připojit navi.

4-svorka15(zřejmě spínané napájení)

5-levý snímač otáček (?)

17- spínač couvacích světel(kde nejlépe napojit,a je to nutné?)

18- pravý snímač otáček(?)-někde jsem tu četl že je možno signál rychlosti vzít z GALA ,jak to zapojit?

Děkuji za info.

Vloženo

PIN 5 - na rj ABS pin 34 - 42 pinového konektora

PIN 18 - na rj ABS pin 19 - 42 pinového konektora

PIN 4 - na BSG konektor XS4 pin 12 - čierny

PIN 17 - na BSG konektor XP1 pin 2 - čierno/modrý

• o 4 měsíce později...
Vloženo (editace)
PIN 5 - na rj ABS pin 34 - 42 pinového konektora

PIN 18 - na rj ABS pin 19 - 42 pinového konektora

PIN 4 - na BSG konektor XS4 pin 12 - čierny

PIN 17 - na BSG konektor XP1 pin 2 - čierno/modrý

Není náhodou rozdíl v pinech ŘJ ABS u facelift fábie1 MR2006 (moje auto) u tvého popisu?? Mě to podle DP pro 04 a výš nesedí.Vyčetl jsem toto:

PIN 5 - na řj ABS PIN 15 (38pól svorkovnice)

PIN 18 - na řj ABS PIN 3 (38pól svorkovnice)

Chtěl bych to přepojit,ale nejsem si jistej zapojením.Já to mám napojený taky z GALA a zdá se mi ,že občas pomalejc zareaguje.Hlavně při prudké změně směru v krátké vzdálenosti.

Editováno: , autor: verich

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...