rolbař Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 mě se to líbí ten nápad..ale mám eště jeden dotaz...čistě theoreticky--kdybych měl mlhovky, přídavný, dole v nárazníku(jakože nemám), šlo by to, aby když zapnu kliček se rozsvítily ty ve světlech a když bych přepnul na mlhovky tak ty dole v narazníku??? Jj, šlo by to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 17. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Začínám potkávat takto upravená auta :-))))))scela 100% jdou jen mlhy bez zadku a parkovaček.....docela přijemné a nic neoslnuje ....:-))) MRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 třeba už i mě to tak svítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armos Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 Tak jsem to sbastlil, podle navodu od MartinRS. Objevilo se mi to, ze mi pri zavreni dveri nezhasne stropni svetlo. Dela vam to taky?? Musim ho dat do polohy vyp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 30. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Tak jsem to sbastlil, podle navodu od MartinRS. Objevilo se mi to, ze mi pri zavreni dveri nezhasne stropni svetlo. Dela vam to taky?? Musim ho dat do polohy vyp. Ahoj stropní světlo s tím nemá nic společného ,to je divné????a jinak to funguje ???že by old model to měl jinak to mu se mne nechce věřit...... mám to odzkoušené na r.v. 98 99 00 02 03 ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armos Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Tak nevim, zkusil jsem to odojit (mam to porad pripraveny na znovu zapojeni) a stropni svetlo jde normalne. Jeste dotaz: kdyz to zapojim, tak, aby svitili jen potkavaci (misto mlhovek) bez prednich i zadnich parkovacek i bez palubky, vyhovuje to predpisum? A dalsi: jak to zapojit (ty potkavaci), aby to bylo jisteny? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Tak nevim, zkusil jsem to odojit (mam to porad pripraveny na znovu zapojeni) a stropni svetlo jde normalne. Jeste dotaz: kdyz to zapojim, tak, aby svitili jen potkavaci (misto mlhovek) bez prednich i zadnich parkovacek i bez palubky, vyhovuje to predpisum? A dalsi: jak to zapojit (ty potkavaci), aby to bylo jisteny? Dik. Já na potkávačky jezdim už měsíc a dvou polišům, co mě stavěli to nevadilo. Zapojení je podobné ze svorky 3 na zelenožlutý kdekoliv z apalubkou, nejlépe přístupný je v pojistkárně. Při zapojení na potkávačky se nic jistiti nemusí, jelikož jsi v nejištěné části a propojuješ na nejištěnou část, světl amají pak svoje stávající jištění. Já tam mám pojistku defakto místo vypínače, abych to denní svícení mohl vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Predpisum to nevyhovuje. Samostatne smi svitit pouze svetla pro denni sviceni, pokud je jimi vozidlo vybaveno, tzn. predni potkavacky musi svitit i se zadkem... teda tohle je muj vyklad vyhlasky. Opravte mne, pokud se mylim. Tak nevim, zkusil jsem to odojit (mam to porad pripraveny na znovu zapojeni) a stropni svetlo jde normalne. Jeste dotaz: kdyz to zapojim, tak, aby svitili jen potkavaci (misto mlhovek) bez prednich i zadnich parkovacek i bez palubky, vyhovuje to predpisum? A dalsi: jak to zapojit (ty potkavaci), aby to bylo jisteny? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Predpisum to nevyhovuje. Samostatne smi svitit pouze svetla pro denni sviceni, pokud je jimi vozidlo vybaveno, tzn. predni potkavacky musi svitit i se zadkem... teda tohle je muj vyklad vyhlasky. Opravte mne, pokud se mylim.Tak nevim, zkusil jsem to odojit (mam to porad pripraveny na znovu zapojeni) a stropni svetlo jde normalne. Jeste dotaz: kdyz to zapojim, tak, aby svitili jen potkavaci (misto mlhovek) bez prednich i zadnich parkovacek i bez palubky, vyhovuje to predpisum? A dalsi: jak to zapojit (ty potkavaci), aby to bylo jisteny? Dik. Ty potkávačky jsou zapojený přesně podle schéma od škododvky pro země s denním svícením, takže podle mého názoru je to schéma oficiální a tudíž praktikovatelný. Kdyby se mě někdo ptal, proč to tak mám, tak odpovím, že je to origo od škodovky a auto bylo určené pro země s denním svícením (Švédsko, Finsko, Norsko, ..) a tam to takhle je. Zkusím někde sehnat oficiální stanovisko Škody auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Oficialni to sice je, ale vzdy jen pro zemi, kam se to exportovalo (a tam to ma i homologaci), takze u nas je to nepouzitelne (tedy oficialne). Zakon hovori jasne... Naschval zkus sehnat to stanovisko od Skodovky... Ty potkávačky jsou zapojený přesně podle schéma od škododvky pro země s denním svícením, takže podle mého názoru je to schéma oficiální a tudíž praktikovatelný. Kdyby se mě někdo ptal, proč to tak mám, tak odpovím, že je to origo od škodovky a auto bylo určené pro země s denním svícením (Švédsko, Finsko, Norsko, ..) a tam to takhle je. Zkusím někde sehnat oficiální stanovisko Škody auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Oficialni to sice je, ale vzdy jen pro zemi, kam se to exportovalo (a tam to ma i homologaci), takze u nas je to nepouzitelne (tedy oficialne). Zakon hovori jasne... Naschval zkus sehnat to stanovisko od Skodovky...Ty potkávačky jsou zapojený přesně podle schéma od škododvky pro země s denním svícením, takže podle mého názoru je to schéma oficiální a tudíž praktikovatelný. Kdyby se mě někdo ptal, proč to tak mám, tak odpovím, že je to origo od škodovky a auto bylo určené pro země s denním svícením (Švédsko, Finsko, Norsko, ..) a tam to takhle je. Zkusím někde sehnat oficiální stanovisko Škody auto Takže do Bolky se nedá dovolat, jelikož mají závodní dovolenou 14dní (a já si řikal, jak jsme tam včera jel, že je tam nějak chcíplo:) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armos Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 to rolbar: Jestli se tam dovolas, tak dej vedet vysledek, prosim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 to rolbar:Jestli se tam dovolas, tak dej vedet vysledek, prosim. tak to je jasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armos Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 (editace) Já na potkávačky jezdim už měsíc a dvou polišům, co mě stavěli to nevadilo.Zapojení je podobné ze svorky 3 na zelenožlutý kdekoliv z apalubkou, nejlépe přístupný je v pojistkárně. Při zapojení na potkávačky se nic jistiti nemusí, jelikož jsi v nejištěné části a propojuješ na nejištěnou část, světl amají pak svoje stávající jištění. Já tam mám pojistku defakto místo vypínače, abych to denní svícení mohl vypnout. A ta svorka 3, myslis na spinaci svetel? Kdyz tak, prosim, podrobneji. Editováno: 1. Srpen 2007, autor: armos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 (editace) Já na potkávačky jezdim už měsíc a dvou polišům, co mě stavěli to nevadilo.Zapojení je podobné ze svorky 3 na zelenožlutý kdekoliv z apalubkou, nejlépe přístupný je v pojistkárně. Při zapojení na potkávačky se nic jistiti nemusí, jelikož jsi v nejištěné části a propojuješ na nejištěnou část, světl amají pak svoje stávající jištění. Já tam mám pojistku defakto místo vypínače, abych to denní svícení mohl vypnout. A ta svorka 3, myslis na spinaci svetel? Kdyz tak, prosim, podrobneji. Jj, svorka 3 na spínači světel, má označení TFL - Tag Lichts - denní světla Editováno: 1. Srpen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armos Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 (editace) Mam to (svorka 3 na zelenozluty = sviti jen potkavaci) a i pres vypinac. Myslim, ze je lepsi mit moznost to vypnout. Jsem zvedavej, co mi na to reknou polisi, az si toho vsimnou. Editováno: 2. Srpen 2007, autor: armos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Mam to (svorka 3 na zelenozluty = sviti jen potkavaci) a i pres vypinac. Myslim, ze je lepsi mit moznost to vypnout.Jsem zvedavej, co mi na to reknou polisi, az si toho vsimnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 3. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Zdar lidi :-))))nějaké další poznatky....???já na to jezdím a pohoda ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SPSP Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 (editace) Zdar lidi :-))))nějaké další poznatky....???já na to jezdím a pohoda ....... Už vás někoho s těma mlhovkama uniformovaní stavěli? Už jste někdo takto byl "regulérně"na STK? Ptám se, protože bych si to chtěl takto sám udělat taky, ale tyto otázky nemám ujasněné. Editováno: 4. Srpen 2007, autor: SPSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrzount Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Zdar lidi :-))))nějaké další poznatky....???já na to jezdím a pohoda ....... Sehnal jsi ty slabší H3, nebo tam máš původní? Jinak good, čekám na nějaké reakce od čertů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 6. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Zdar lidi :-))))nějaké další poznatky....???já na to jezdím a pohoda ....... Už vás někoho s těma mlhovkama uniformovaní stavěli? Už jste někdo takto byl "regulérně"na STK? Ptám se, protože bych si to chtěl takto sám udělat taky, ale tyto otázky nemám ujasněné. samozřejmě na STK asi budou řvát takže jednoduché tam udělat vypínač....:-)))) a orgán mě nestavěl ale potkávám je a nic...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 6. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Zdar lidi :-))))nějaké další poznatky....???já na to jezdím a pohoda ....... Sehnal jsi ty slabší H3, nebo tam máš původní? Jinak good, čekám na nějaké reakce od čertů zatím původní ale už jsem to objednal a čekám.....kontakt byl tady někde v příspěvkách ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 6. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Jediné co se mě stalo tak asi už 3 lidi mě upozornovali at zapnu světla když jeli za mnou a když mě předjel tak koukal a ja měl zapnuto.......AUDI taky vzadu nic nejde .--))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Nechci šířit bludy, ale zaslechl jsem, že mlhovky jako denní svícení pro auta s xenonama je povolený. Jen čekám na potvrzení, aby to bylo stopro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 7. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Nechci šířit bludy, ale zaslechl jsem, že mlhovky jako denní svícení pro auta s xenonama je povolený. Jen čekám na potvrzení, aby to bylo stopro. Ahoj zajímavé a kde se to řeší??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.